Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wtatara napisał(a):
Patia , dostałam wiadomość od Pani, która chciałaby zobaczyć suczkę w Wieliczce:lol:;)

a Mamo - Ty jakoś bedziesz odwiedzać Śliczną ????

Posted

Ta pani z okolic Wieliczki jeszcze nie dzwoniła , za to dzwonią inni ...

Śliczna czuje się bardzo dobrze , w pierwszych chwilach spacerku skacze jak szczeniak :loveu: cudna dziewczynka

Posted

wtatara napisał(a):
Wysłałam jej telefon , bardzo jej zależy na Ślicznej

Ta pani jest z Ochmanowa i ma już jedną sunię przy budzie:shake: Odpada :angryy:

Posted

A dziś miałam kolejne zapytanie o Ślicznotkę i odesłałam do Patii bo już nie jestem na bieżąco - niech cioteczka Patia robi odsiew ;) Podoba się ludziom malutka :)

Posted

weszka napisał(a):
;) Podoba się ludziom malutka :)

no to dobrze....tylko niech dobrze wybierze, bo to ważne, żeby Śliczna miała dobry dom i kochających ludzi :)

Posted

Fajnie, że Śliczna tak sie podoba ludziskom....ale moze skoro jest kilku chetnych....a wybrac mozna tylko jeden domek....to zaproponujemy pozostałym jakieś inne psiaki !!!! Tyle ich tutaj jest :(

Posted

t_kasiek napisał(a):
Fajnie, że Śliczna tak sie podoba ludziskom....ale moze skoro jest kilku chetnych....a wybrac mozna tylko jeden domek....to zaproponujemy pozostałym jakieś inne psiaki !!!! Tyle ich tutaj jest :(

Tak właśnie będzie. Na dogo jest kilku niemal sobowtórów Ślicznej ;)

Posted

bardzo się cieszę że sunia jest bezpieczna , jak ja znalazłam na Allegro i założyłam wątek bardzo sie bałam o jej los.Jestem pewna ze znajdzie super domek a przy niej moze i inne psiaczki

Posted

Patia napisał(a):
Witamy Was ! Domek już właściwie wybrany ale nie zapeszam . Szczoteczka jest kochana , śpi z moją córką z głową na podusi :loveu:

No to niezle narobisz nowym wlascicielom :evil_lol: