t_kasiek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 no Ślicznotka - jak sama nazwa wskazuje - jest ślicznotką :D:D:D Quote
wtatara Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Patia , dostałam wiadomość od Pani, która chciałaby zobaczyć suczkę w Wieliczce:lol:;) Quote
t_kasiek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 wtatara napisał(a):Patia , dostałam wiadomość od Pani, która chciałaby zobaczyć suczkę w Wieliczce:lol:;) a Mamo - Ty jakoś bedziesz odwiedzać Śliczną ???? Quote
Patia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ta pani z okolic Wieliczki jeszcze nie dzwoniła , za to dzwonią inni ... Śliczna czuje się bardzo dobrze , w pierwszych chwilach spacerku skacze jak szczeniak :loveu: cudna dziewczynka Quote
weszka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Czyli jeszcze domek nie wybrany? Więc czekamy na najlepszy. Śliczna musi mieć super ludzi :loveu::loveu::loveu: Quote
wtatara Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Wysłałam jej telefon , bardzo jej zależy na Ślicznej Quote
t_kasiek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A co tam u Ślicznej ?? Patia sie nic nie odzywa...czy ktos cos wie ??? Quote
weszka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Rozmawiałam z Patią. Jest sporo osób chętnych. Trzeba wybrać najlepszych. Quote
Patia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 wtatara napisał(a):Wysłałam jej telefon , bardzo jej zależy na Ślicznej Ta pani jest z Ochmanowa i ma już jedną sunię przy budzie:shake: Odpada :angryy: Quote
wtatara Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Pewnie że odpada. Najważniejsze to sprawdzenie domku Quote
weszka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A dziś miałam kolejne zapytanie o Ślicznotkę i odesłałam do Patii bo już nie jestem na bieżąco - niech cioteczka Patia robi odsiew ;) Podoba się ludziom malutka :) Quote
t_kasiek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 weszka napisał(a): ;) Podoba się ludziom malutka :) no to dobrze....tylko niech dobrze wybierze, bo to ważne, żeby Śliczna miała dobry dom i kochających ludzi :) Quote
Patia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Śliczna chrapie pod biurkiem z przyklejonym do niej Dudusiem :loveu: Nie martwcie się ciotki , domek będzie najcudowniejszy , to się wie ! Quote
t_kasiek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Fajnie, że Śliczna tak sie podoba ludziskom....ale moze skoro jest kilku chetnych....a wybrac mozna tylko jeden domek....to zaproponujemy pozostałym jakieś inne psiaki !!!! Tyle ich tutaj jest :( Quote
weszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 t_kasiek napisał(a):Fajnie, że Śliczna tak sie podoba ludziskom....ale moze skoro jest kilku chetnych....a wybrac mozna tylko jeden domek....to zaproponujemy pozostałym jakieś inne psiaki !!!! Tyle ich tutaj jest :( Tak właśnie będzie. Na dogo jest kilku niemal sobowtórów Ślicznej ;) Quote
wtatara Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 bardzo się cieszę że sunia jest bezpieczna , jak ja znalazłam na Allegro i założyłam wątek bardzo sie bałam o jej los.Jestem pewna ze znajdzie super domek a przy niej moze i inne psiaczki Quote
Patia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Witamy Was ! Domek już właściwie wybrany ale nie zapeszam . Szczoteczka jest kochana , śpi z moją córką z głową na podusi :loveu: Quote
t_kasiek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Patia napisał(a):Witamy Was ! Domek już właściwie wybrany ale nie zapeszam . no to czekamy na rozwoj wydarzen !!!!!!! Quote
jayo Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Patia napisał(a):Witamy Was ! Domek już właściwie wybrany ale nie zapeszam . Szczoteczka jest kochana , śpi z moją córką z głową na podusi :loveu: No to niezle narobisz nowym wlascicielom :evil_lol: Quote
aniac50 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Co słychać u Ślicznej ?Wyniki castingu prosimy !!!! Quote
t_kasiek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 aniac50 napisał(a):Co słychać u Ślicznej ?Wyniki castingu prosimy !!!! może jeszcze debaty trwają ?????? Quote
Recommended Posts