aniac50 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Piękna foto-relacja !!!!!Śliczna jest ta mała sunia !!!!! Imię dla niej pasuje jak ulał! DZIĘKUJEMY za nowiny !!! Quote
t_kasiek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 JAKA ONA JEST PIRKNA !!!!!!!!!!!!!!!!! musze wszystko mamie opowiedziec, bo mama nie ma teraz internetu i sie nie moze doczekac..... Quote
Ulka18 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Naprawde kudlate cudenko do przytulania ..... :loveu: I taka grzeczniusia dziewczynka :p Quote
weszka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Z bólem serca :placz::roll: przekazałam niedawno suczynkę cioteczce Patii. Jest urocza, absolutnie urocza :loveu: Podbiła moje serducho. Najchętniej wcale bym jej nie oddała. No żeby nie było tak słodko - zesikała się w samochodzie :mad: Quote
wtatara Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 tak się cieszę i tak Wam dziękuje dziewczyny. Chciałabym poznac ja osobiscie, Moze Patia zgodzi sie na spacerek z moimi dziewczynami i Śliczną. Jesteście wspaniałe Quote
Patia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Suczynka już u mnie . Oj boi się biedusia , boi wuja Fafika , zamelinowała się w łóżku laleczka :evil_lol:, pod pachą u mojego męża . WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA JAYO , KTÓRA WIOZŁA I WESZKI , KTÓRA ODEBRAŁA SUCZKĘ W KRAKOWIE , WYKĄPAŁA JĄ , OBCIĘŁA KOŁTUNY I PODAROWAŁA ŚLICZNĄ SMYCZ I OBRÓŻKĘ :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ślicznotka w tej chwili całkowicie zagrzebana pod kołdrą śpi smacznie. Quote
Patia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 wtatara napisał(a):. Chciałabym poznac ja osobiscie, Moze Patia zgodzi sie na spacerek z moimi dziewczynami i Śliczną. Zapraszam do mnie ! Quote
weszka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Dzień ze Śliczną był prawdziwą przyjemnością :) Rzeczywiście malutka woli towarzycho ludzi niż psów, przed moimi potfforami też się odsuwała. A szczyt szczęścia to kolanka, kołderka i ciepełko :loveu: Cudeńko!!! Quote
Patia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Oj będzie ktoś miał pociechę ze ślicznotki :loveu: Quote
weszka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Oj będzie. Bo poza tym że ślicznotka jest śliczna i przytulasta to jest też wesoła i radosna i... no same zalety. Chyba tylko nie jest z niej samochodziara ;) Quote
wtatara Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 nie wszystkie pieski to rajdowcy. Pixi też nie toleruje jazdy samochodem. Bez tabletki wymiotuje a po tabletce jest jakby nieprzytomna. Sama nie wiem co lepsze podawac nie podawac Quote
Mona4 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 oj jamniolek tez wymiotywal w aucie i autobusie:razz: Quote
t_kasiek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ciekawe jak tam pierwsza noc Ślicznotki u Pati ??? Quote
Patia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Spała z nami :oops: i z Dudkiem całą noc bardzo grzecznie , daliśmy jej pontonik koło łóżka ale nie został wykorzystany . Nie chciała iść z psami na spacer rano , najpierw poszliśmy z naszymi psami a potem wzięłam Ślinocznotkę. Lubi spacerować , umie chodzić na smyczy . W domu pakuje się na kanapę , jest cichutka i grzeczna. :loveu: Nie chce albo nie umie jeść suchego ale będziemy starali się to zmienić , chcemy jej kupic karmę dla psów otyłych , ona jest zbyt gruba . Quote
Patia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ponieważ sunia saneczkowała bardzo odwiedziliśmy już gabinet weterynaryjny . Śliczna miała bardzo wypełnione gruczoły okołoodbytowe . Lekarz zrobił usg aby wykluczyć ciążę . Weszka odkryła u suni na brzuszku bliznę , prawie na 100 % jest pewne , że sunia jest wysterylizowana. Waży 11 ,5 kg , musi schudnąć . Serduszko w porządku , uszy czyste , zęby są w idealnym stanie , czyste , bez kamienia. Czy ktoś jej nie szuka ? Nie rozpacza za nią ? Quote
t_kasiek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 czyli ktoś musiał o nia kiedyś dbać, skoro ja wysterylizował...tylko dlaczego teraz nie ma domku ???? zdecydowanie wszystkie psiaki powinny nosić adesówki !!!! Pixi juz dostała swoją i maja razem z Tabi powieszone na szyjkach !!!!! A wracając do Ślicznej - czy byly rozwieszane plakaty w miejscu, gdzie znaleziono suczkę ??? Quote
t_kasiek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 xxxx52 napisał(a):i..........byl jakis oddzwiek??? odnośnie czego ?? póki co Ślicznotka ma domek tymczasowy i będziemy szukać stałego, jeśli oczywiście nie znajdziemy poprzedniego właściciela..... Quote
xxxx52 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 oddzwiek ,na plakaty mowiace o znalezinej suczce. Quote
weszka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ufff dobrze że to jednak tusza, a nie ciąża. A o saneczkowaniu właśnie zapomniałam ci Patia powiedzieć ale sunia sama pokazała ;) No właśnie tak mi się wydawało że ma bliznę po sterylce. Kurcze ktoś o nią zadbał... a potem... się pozbył :shake: Śliczna :loveu::loveu::loveu: Quote
t_kasiek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 czyli co - szukamy dla Ślicznej stałego domku ??? Quote
Patia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ja przeszukałam jeszcze wczoraj ogłoszenia o zaginionych psach z Radomia ale nie znalazłam nic pasującego do naszej Ślicznotki. Czy ktoś z Dogomanii odwiedza radomskie schronisko , może jeszcze tam sprawdzić ? Mała czuje się dobrze , już mniej boi się psów . Dudek się zakochał i nie ostępuje jej na krok:cool3: Quote
weszka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ja też już jakiś czas temu przeszukałam ogłoszenia i nie znalazłam nic pasującego. A czy ktoś może wie czy ta Pani, która opiekowała się Śliczną na działce dawała ogłoszenie do schroniska o znalezieniu takiej suni? Dudek ma gust :) piękna panna mu się trafiła :) Quote
Patia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Tak właściwie to sunia jest gotowa do wzięcia . Odrobaczę ją dziś wiec już niedługo będzie można ją zaszczepić . Tylko sama nie wiem co robić , czy już ją ogłaszać , czy szukać dawnego właściciela ? Zadzwonię do tej pani , która ją miała na działce i wypytam o te ogłoszenia. Quote
Recommended Posts