Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miałam już pierwszy telefon z ogłoszeń Weszki :crazyeye:

Wszystko super , tylko sunia zostawałaby sama na 8 godz. Martwię się , że byłoby jej smutno . Panie mają do mnie przyjechać , miały psiaka ze schroniska , pies spał w łóżku . Już mam niecny plan , bo panie wydają mi się bardzo fajne , namówić je na przygarnięcie dwóch futerek :cool3: jednocześnie.

Wtatara , zrób Allegro , jeśli możesz . Potrzebujemy telefonów też dla sobowtórka .

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak, tak, to dobry pomysł. Tabi zrobiła się całkiem innym psiakiem jak pojawiła się Pixi. Kocha ją , nie jest tak zaborcza i lepiej reaguje na psiaki na spacerze

Posted

[quote name='Patia']
Ta sunia to zero kłopotu , leniuch jeśli trzeba , kompan na spacerach , jesli masz ochotę . Zostaje sama w domu , nie brudzi :loveu: no i łapeczki ma cudne do miętolenia i mięciutkie futerko :loveu:

to brzmi jak niezła reklama Ślicznej.....zwłaszcza końcówka :D :D :D :loveu::loveu::loveu:

Posted

Bo to wszystko prawda - Śliczna jest chodzącym urokiem :loveu::loveu::loveu:
Wiesz Patia mnie się wydaje, że jeśli te panie co sie zgłosiły są rzeczywiście ok to zostawanie nie powinno być dla Ślicznotki problemem. W końcu większość psów zostaje bo ludziska muszą na nie zarabiać ;)

Posted

Mam bardzo zainteresowany domek z Katowic . Domek z ogródkiem a w domku aktywna rodzinka , rodzice i dwie córeczki 13 i 6 lat , lubią wycieczki . Mieli sunię podobną do Ślicznej , teraz mają tylko róliczka i marzą o piesku.

Chą przyjechać nawet jutro , zgadzają się na wizytę przedadopcyjną . Co o tym myślicie?
Może Mona mogłaby nam pomóc?

Posted

możesz napisać do Mony, ale ona ma teraz dość na głowie . w Nocy zmarła jej teściowa i zostawiła jamniki , które Mona musi zabrać. Nad tym domkiem mozna by było się zastanowić. Śliczna ma obserwatorów na Allegro

Posted

To chyba fajna rodzinka? Tylko jak to rozegrać - najpierw wizyta kogoś z dogo przed, a potem państwo przyjadą i "zero zaufania" i tak czy siak Śliczną odwieźć trzeba osobiście? Czy jak to widzisz, Patia?