Patia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Miałam już pierwszy telefon z ogłoszeń Weszki :crazyeye: Wszystko super , tylko sunia zostawałaby sama na 8 godz. Martwię się , że byłoby jej smutno . Panie mają do mnie przyjechać , miały psiaka ze schroniska , pies spał w łóżku . Już mam niecny plan , bo panie wydają mi się bardzo fajne , namówić je na przygarnięcie dwóch futerek :cool3: jednocześnie. Wtatara , zrób Allegro , jeśli możesz . Potrzebujemy telefonów też dla sobowtórka . Quote
wtatara Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 tak, tak, to dobry pomysł. Tabi zrobiła się całkiem innym psiakiem jak pojawiła się Pixi. Kocha ją , nie jest tak zaborcza i lepiej reaguje na psiaki na spacerze Quote
Patia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Dziękuję :loveu: Zaglądałaś do tego sobowtórka z Elbląga ? Moim zdaniem są identyczni. Quote
t_kasiek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Patia'] Ta sunia to zero kłopotu , leniuch jeśli trzeba , kompan na spacerach , jesli masz ochotę . Zostaje sama w domu , nie brudzi :loveu: no i łapeczki ma cudne do miętolenia i mięciutkie futerko :loveu: to brzmi jak niezła reklama Ślicznej.....zwłaszcza końcówka :D :D :D :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Bo to wszystko prawda - Śliczna jest chodzącym urokiem :loveu::loveu::loveu: Wiesz Patia mnie się wydaje, że jeśli te panie co sie zgłosiły są rzeczywiście ok to zostawanie nie powinno być dla Ślicznotki problemem. W końcu większość psów zostaje bo ludziska muszą na nie zarabiać ;) Quote
wtatara Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 http://www.allegro.pl/item252752565_maskotka_tylko_do_przytulania_podaruj_jej_domek.html- oto link do Allegro. Jutro jeszcze coś dopiszę . Dzisiaj jakos nie mam głowy Quote
t_kasiek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Śliczna - jak się czujesz w Krakowie ?? :) Quote
Ewusek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Patia, a może szczoteczkę zaproponować jako koleżanke dla Slicznotki ? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86786&page=3 Quote
Patia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Mam bardzo zainteresowany domek z Katowic . Domek z ogródkiem a w domku aktywna rodzinka , rodzice i dwie córeczki 13 i 6 lat , lubią wycieczki . Mieli sunię podobną do Ślicznej , teraz mają tylko róliczka i marzą o piesku. Chą przyjechać nawet jutro , zgadzają się na wizytę przedadopcyjną . Co o tym myślicie? Może Mona mogłaby nam pomóc? Quote
wtatara Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 możesz napisać do Mony, ale ona ma teraz dość na głowie . w Nocy zmarła jej teściowa i zostawiła jamniki , które Mona musi zabrać. Nad tym domkiem mozna by było się zastanowić. Śliczna ma obserwatorów na Allegro Quote
wtatara Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 a jamników jest 3. A wczesniej miała załatwionego yorka czyli będzie mieć 8 psów. Quote
t_kasiek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 no ale transport do Katowic - to nie jest tak daleko....no tylko przydałoby się sprawdzić domek :) napewno z Katowic jest jeszcze ktoś kto mógłby pomóc !!! Quote
weszka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 To chyba fajna rodzinka? Tylko jak to rozegrać - najpierw wizyta kogoś z dogo przed, a potem państwo przyjadą i "zero zaufania" i tak czy siak Śliczną odwieźć trzeba osobiście? Czy jak to widzisz, Patia? Quote
wtatara Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 śliczna ma 3 obserwatorów, ale nikt jeszcze nie pisał Quote
sahara Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Cieszę się, że Śliczna nie czekała na transport :lol: ;) Żałuję tylko, że nie miałyśmy okazji się poznać. Quote
weszka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 t_kasiek napisał(a):Śliczna co u Ciebie słychac ???? Wszystko dobrze :) Podobno zaczyna troszkę dokazywać ;) Quote
aniac50 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 A co z nowym domkiem ? Jakieś decyzje już są ? Quote
weszka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 aniac50 napisał(a):A co z nowym domkiem ? Jakieś decyzje już są ? Casting trwa ;) Quote
t_kasiek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 weszka napisał(a):Casting trwa ;) to az tylu chętnych ??? :) Quote
weszka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 t_kasiek napisał(a):to az tylu chętnych ??? :) Nie dziwota :D Quote
Recommended Posts