Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Domek zrezygnował . Szukamy dalej .
Mąż dziś zrobił szczoteczce parę zdjęć , wstawię jutro .
Od dziś mamy jeszcze w domu małego kotka , którego mąż znalazł rozpaczającego na parkingu , jutro zabieram go do weterynarza , może wezmę też szczoteczkę , żeby ją zważyć albo jeszcze spróbuję ją zważyć w domu , czekajcie chwilę ...

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pośle rano mała na "ogledzimy: :razz" trzymac kciuki za pare dni bedzie wiadomo co ijak - ale spostaram sie aby jak najszybciej zapadła DOBRA decyzja .

Suczka lubi dzieci ????
acha i ile ona ma - przepraszam ale całego watku nie czytałam - bo czy i juz padaja :(

Posted

Apbt_sól napisał(a):
pośle rano mała na "ogledzimy: :razz" trzymac kciuki za pare dni bedzie wiadomo co ijak - ale spostaram sie aby jak najszybciej zapadła DOBRA decyzja .

Suczka lubi dzieci ????
acha i ile ona ma - przepraszam ale całego watku nie czytałam - bo czy i juz padaja :(

Najlepiej odpowie Patia bo suczka z nią jest. Z tego co była jeden dzień u mnie to bardzo łagodna i sympatyczna sunia więc z dziećmi chyba bez problemu. A lat ma kilka chyba max. 3 lata. Najlepiej poczekać na Patię, o ile w ogóle Śliczna jeszcze do wydania :cool3:

Posted

Kochani , Szczoteczka pojechała do nowego domku ! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Wczoraj byliśmy poznać domek i dziś domek przyjechał po sunię :loveu:

Szczoteczko kochana bądź szczęśliwa ze swoją nową rodzinką !:loveu:

Posted

[quote name='Patia']Kochani , Szczoteczka pojechała do nowego domku ! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Wczoraj byliśmy poznać domek i dziś domek przyjechał po sunię :loveu:

Szczoteczko kochana bądź szczęśliwa ze swoją nową rodzinką !:loveu:

Gratulacje!!
Znajac Twoja dokladnosc w sprawdzaniu domkow - sunia szczesliwa bedzie na pewno :-)

Posted

Szczoteczka ma teraz na imię Melcia i mieszka w Borku Fałeckim. Oto dzisiejszy sms od pani Elżbiety :

"Dobry wieczór , choc parę słów o Ślicznej , czuje się bardzo dobrze , zaakceptowała nowy domek , jest kochana , coraz bardziej się na nas otwiera, także wszystko jest w najlepszym porządku ,dzisiaj byłyśmy u weterynarza , jest już zaszczepiona , była bardzo grzeczna , spacerujemy dużo , zeby trochę sadełka zrzucić , moze za jakiś czas będzie cos widać , pozdrawiam , acha , teraz jestem Mela , syn się buntuje , bo chce Melbę ale to takie chłodne imię a Melcia to taka słodka Melcia " :loveu:

Posted

Melci własciciele mieli 14 lat sunię , której zdjęcie zobaczyłam po wejściu do nowego domku na komódce . Na zdjeciu była sunia z państwem na plaży . Każde wakacje , każdą wycieczkę , wolny czas państwo spedzali z Sonią , która odeszła rok temu i pozostawiła po sobie wielką pustkę. Teraz , ponieważ państwo Melci chcą ją wszędzie zabierać , będą treningi jazdy samochodem , wiecie , że Melcia wymiotuje podczas jazdy .

Posted

mamy teraz problemy z Tabi bo jest chora wiec mysle ze mama sie nia dzis zajmuje...dzwonila do mnie i podobno nasza Tabiunia ledwo chodzi tak jak wszystko boli....wet zdiagnozowal w sobote grype :(