Patia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Domek zrezygnował . Szukamy dalej . Mąż dziś zrobił szczoteczce parę zdjęć , wstawię jutro . Od dziś mamy jeszcze w domu małego kotka , którego mąż znalazł rozpaczającego na parkingu , jutro zabieram go do weterynarza , może wezmę też szczoteczkę , żeby ją zważyć albo jeszcze spróbuję ją zważyć w domu , czekajcie chwilę ... Quote
weszka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Oj domku, domku, nie wiesz coś stracił :angryy::mad: Widać to nie był TEN DOMEK :shake: Quote
Apbt_sól Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 pośle rano mała na "ogledzimy: :razz" trzymac kciuki za pare dni bedzie wiadomo co ijak - ale spostaram sie aby jak najszybciej zapadła DOBRA decyzja . Suczka lubi dzieci ???? acha i ile ona ma - przepraszam ale całego watku nie czytałam - bo czy i juz padaja :( Quote
Apbt_sól Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Hallo!!!! ludki !!!! przypominam moje pytanie!!!! Quote
wtatara Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 odezwała się osoba która przygarnęłaby Śliczną, jednak to okolice Gdyni, co mam odpisać Quote
weszka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Apbt_sól napisał(a):pośle rano mała na "ogledzimy: :razz" trzymac kciuki za pare dni bedzie wiadomo co ijak - ale spostaram sie aby jak najszybciej zapadła DOBRA decyzja . Suczka lubi dzieci ???? acha i ile ona ma - przepraszam ale całego watku nie czytałam - bo czy i juz padaja :( Najlepiej odpowie Patia bo suczka z nią jest. Z tego co była jeden dzień u mnie to bardzo łagodna i sympatyczna sunia więc z dziećmi chyba bez problemu. A lat ma kilka chyba max. 3 lata. Najlepiej poczekać na Patię, o ile w ogóle Śliczna jeszcze do wydania :cool3: Quote
Patia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Śliczna nie miała styczności z małymi dziećmi ale , jak napisała Weszka , jest to sympatyczny , miły piesek . Apbt_sól a gdzie ten potencjalny domek się znajduje? Wtatara , pani z Gdyni zaproponuj sobowtóra Szczoteczki , tu jego wątek , on jest w Elblągu : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=82116 Quote
Apbt_sól Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 potencjalny domek jest w wałbrzychu - ale w okolice dolnego slaska mozliwy jest transport . Czekam na odp co do suni bo ją wysłałam pocztą :razz: Quote
Patia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Kochani , Szczoteczka pojechała do nowego domku ! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Wczoraj byliśmy poznać domek i dziś domek przyjechał po sunię :loveu: Szczoteczko kochana bądź szczęśliwa ze swoją nową rodzinką !:loveu: Quote
jayo Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Patia']Kochani , Szczoteczka pojechała do nowego domku ! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Wczoraj byliśmy poznać domek i dziś domek przyjechał po sunię :loveu: Szczoteczko kochana bądź szczęśliwa ze swoją nową rodzinką !:loveu: Gratulacje!! Znajac Twoja dokladnosc w sprawdzaniu domkow - sunia szczesliwa bedzie na pewno :-) Quote
wtatara Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 a gdzie małabędzie mieszkać a właściwie mieszka Quote
t_kasiek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 oczywiscie baaaardzo sie ciesze....ale czekam niecierpliwie na szczególy :D Quote
weszka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Bardzo się cieszę :D:multi::multi::multi: Patia zdradź coś więcej - gdzie ten domek i co to za szczęściarze będą mieli Ślicznotę-Szczotę? Quote
malawaszka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 :multi::multi::multi: cudowne wieści!!!! :laola: Quote
Patia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Szczoteczka ma teraz na imię Melcia i mieszka w Borku Fałeckim. Oto dzisiejszy sms od pani Elżbiety : "Dobry wieczór , choc parę słów o Ślicznej , czuje się bardzo dobrze , zaakceptowała nowy domek , jest kochana , coraz bardziej się na nas otwiera, także wszystko jest w najlepszym porządku ,dzisiaj byłyśmy u weterynarza , jest już zaszczepiona , była bardzo grzeczna , spacerujemy dużo , zeby trochę sadełka zrzucić , moze za jakiś czas będzie cos widać , pozdrawiam , acha , teraz jestem Mela , syn się buntuje , bo chce Melbę ale to takie chłodne imię a Melcia to taka słodka Melcia " :loveu: Quote
t_kasiek Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 no to cudownie, że jej sie udało !!! teraz tylko czekamy na jakies fotki z nowego domke !!!!! Quote
Patia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 wtatara napisał(a):czy mogę zmienić tytuł Tak :loveu: Quote
Patia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Melci własciciele mieli 14 lat sunię , której zdjęcie zobaczyłam po wejściu do nowego domku na komódce . Na zdjeciu była sunia z państwem na plaży . Każde wakacje , każdą wycieczkę , wolny czas państwo spedzali z Sonią , która odeszła rok temu i pozostawiła po sobie wielką pustkę. Teraz , ponieważ państwo Melci chcą ją wszędzie zabierać , będą treningi jazdy samochodem , wiecie , że Melcia wymiotuje podczas jazdy . Quote
t_kasiek Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 no to widzę, że sunia lepiej trafić nie mogła !!!! :) SUPER !!!!!! Quote
weszka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Wspaniale :) Melcia ma suczy raj na ziemi :D Koffana suczka :loveu: wtatara - czas na zmianę tytułu i przenosiny wątku! Quote
t_kasiek Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 mamy teraz problemy z Tabi bo jest chora wiec mysle ze mama sie nia dzis zajmuje...dzwonila do mnie i podobno nasza Tabiunia ledwo chodzi tak jak wszystko boli....wet zdiagnozowal w sobote grype :( Quote
wtatara Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 tytuł zmieniła- muszę jeszcze poprosić o przeniesienie Quote
Recommended Posts