hanka456 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Gdyby Fundacja niemiecka zechciała pomóc innemu nieszczęśnikowi byłoby świetnie. mamy kilka typow. Quote
dzodzo Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 w sumie dobrze ze malenstwo ma domek, może pani spodoba sie inna bida łodzka?, chcialabym podjechać do dobki w sobote i ja troszke poznac ale fatalnie sie przeziebilam i nie wiem czy dam rade ale ciesze sie ze jest juz w hotelu Quote
hanka456 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 To bardzo kochana sunia, było mi przykro , że musimy ja zostawic. Ale jedno jest pocieszeniem, juz niedlugo bedzie dobrze, ona jeszcze o tym nie wie, dlatego każdy cieply gest bedzie dla niej wsparciem. Ja w sobote będę w lodzkim schronisku, bo sa zapytania o inne pieski i chcialabym je posprawdzać Quote
modliszka84 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dobcia ma sie dobrze, jest troche wystraszona, ale gdy się do niej wejdzie to skacze po człowieku. Boi sie aparatu. W poniedziałek moze pójdzie na spacer. Quote
aisaK Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Zapytam fundację czy chcą innego maluszka. Za dobeczkę bardzo wam dziekuje! Zdjęcia mile widziane. Niech szuka już domku! Quote
modliszka84 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='aisaK']Zapytam fundację czy chcą innego maluszka. Za dobeczkę bardzo wam dziekuje! Zdjęcia mile widziane. Niech szuka już domku! w poniedziałek dam lepsze fotki oraz fotki dobka pabianickiego ;) Quote
ewatonieja Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 a ten chłopak caly czas jest w schronisku a na Budzie Karmel w schronie od 2001 r :placz: Quote
dzodzo Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 a co to za dobek?nic o nim nigdy nie bylo slychac?wiesz cos więcej? podobno nie bylo więcej dobkow w schronisku.. Quote
Niewiasta_21 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 No własnie,specjalnie sie pytałysmy....bo moze jakis w budzie siedzi czy cos,jak widac pytanie niema sensu. On musiał byc gdzies w szpitaliku bo go nie było. Quote
aisaK Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Jak jest to jego też wyciągnijcie! Prosze...tylko się dowiedzcie dokładnie i jego też org zabierze! Jaka chudzina! Kamel od 2001 roku??? To 6 lat!!!:-(:-(:-(:-( Quote
ewatonieja Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ja o nim mówilam nie raz,to jest ten pies co ma babla na klatce piersiowej, ,czasem podchodzi do krat i daje si epogłaskac ,jest raczej spokojny i zdominowany Karmel jest prawie 6 lat i niestety nie jest rasowy,nikt go nie wyciagnie Quote
ciapuś Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 w schronie są 2 dobermany Hania już wysłała ich zdjęcia do fundacji Quote
aisaK Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Moze i byly wyslane,ale jak pytalam to byla tylko sunia. Prosze+wzciagnijcie i tego drugiego dobermana. Kase fundacja podobno wyslala fundacja na 2 psy 150eur, wiec powinno wystarczyc. Ile on ma lat?I czy to jest ten chudy? 2 oprocz suni co zostala wyciagnieta? Quote
ciapuś Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Była sunia i jest już wyciągnięta ale w schronie są jeszcze dwa dobki wiadomość została wysłana dzisiaj bo dzisiaj je znalazłyśmy Quote
dzodzo Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 tylko ze chyba mamy na mysli dwie rózne fundacje?AisaK pisze o fundacji dla dobermnów, czy to ta sama? Quote
ciapuś Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 może wypowie się Hania bo ona jest bardziej w temacie Ja wiem tylko że dzisiaj w schronie były dwa samce dobermana i im zrobiłam zdjęcia i przesłałam Hani która miała zawiadomić fundację ,a którą tego nie wiem Quote
aisaK Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Proszę, wyslijcie do mnie na adres: [email protected] Zdjecia i opisy. I do jakiej fundacji poszła informacja? Proszę was, zróbcie ładne zdjęcia Kamela i tez mi wyslijcie, wraz z opisem.Oczywiście nic nie obiecuję. Quote
hanka456 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Wysyłam zdjęcia i opisy do Ciebie . Quote
hanka456 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Sprawdziłam psiaki, o które pytali Niemcy Mabyn nr 2941 oceniony na dwa lata, bardzo spokojny psiak, sympatyczny. Jest w schronisku i czeka na nowy dom, mieszka w schronisku od kwietnia tego roku, tak było w karcie. Lotus nr 3133, oceniony na trzy lata, jest adnotacja w karcie, że wykastrowany. Wydawał sie troche smutny, przebywa w schronisku od maja 2006 roku. Quote
aisaK Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Bardzo dziekuje!!! Wysłałam juz informacje do Niemiec. Quote
hanka456 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Trzymam kciuki za wszystkie, których losy się ważą. Oby znalazły domy, bo wszystkie sa tego warte i wspaniałe. Quote
Moriaaa Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Dziewczyny właśnie dzwoniła do mnie Kamila. Do schroniska trafił młody piękny dobek. Prosiła aby jak najszybiek go wyciągnąć. Czy nie Niemcy nie są zainteresowani może? Możnaby go do hoteliku wrzucić razem z naszą dobeczką...w końcu przelali pieniążki na dwa psiaki:roll: Nie mam kontaktu do Niemców a sprawa bardzo pilna:placz: Quote
dzodzo Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 a nie musi miec kwarantanny jeśli trafił teraz? bo wyjazd jest juz 20.10 Quote
Recommended Posts