Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w sumie dobrze ze malenstwo ma domek, może pani spodoba sie inna bida łodzka?, chcialabym podjechać do dobki w sobote i ja troszke poznac ale fatalnie sie przeziebilam i nie wiem czy dam rade ale ciesze sie ze jest juz w hotelu

Posted

To bardzo kochana sunia, było mi przykro , że musimy ja zostawic. Ale jedno jest pocieszeniem, juz niedlugo bedzie dobrze, ona jeszcze o tym nie wie, dlatego każdy cieply gest bedzie dla niej wsparciem. Ja w sobote będę w lodzkim schronisku, bo sa zapytania o inne pieski i chcialabym je posprawdzać

Posted

[quote name='aisaK']Zapytam fundację czy chcą innego maluszka.
Za dobeczkę bardzo wam dziekuje! Zdjęcia mile widziane. Niech szuka już domku!

w poniedziałek dam lepsze fotki oraz fotki dobka pabianickiego ;)

Posted

Jak jest to jego też wyciągnijcie! Prosze...tylko się dowiedzcie dokładnie i jego też org zabierze! Jaka chudzina!

Kamel od 2001 roku??? To 6 lat!!!:-(:-(:-(:-(

Posted

ja o nim mówilam nie raz,to jest ten pies co ma babla na klatce piersiowej, ,czasem podchodzi do krat i daje si epogłaskac ,jest raczej spokojny i zdominowany
Karmel jest prawie 6 lat i niestety nie jest rasowy,nikt go nie wyciagnie

Posted

Moze i byly wyslane,ale jak pytalam to byla tylko sunia. Prosze+wzciagnijcie i tego drugiego dobermana. Kase fundacja podobno wyslala fundacja na 2 psy 150eur, wiec powinno wystarczyc.
Ile on ma lat?I czy to jest ten chudy?
2 oprocz suni co zostala wyciagnieta?

Posted

może wypowie się Hania bo ona jest bardziej w temacie
Ja wiem tylko że dzisiaj w schronie były dwa samce dobermana i im zrobiłam zdjęcia i przesłałam Hani która miała zawiadomić fundację ,a którą tego nie wiem

Posted

Sprawdziłam psiaki, o które pytali Niemcy Mabyn nr 2941 oceniony na dwa lata, bardzo spokojny psiak, sympatyczny. Jest w schronisku i czeka na nowy dom, mieszka w schronisku od kwietnia tego roku, tak było w karcie.

Lotus nr 3133, oceniony na trzy lata, jest adnotacja w karcie, że wykastrowany. Wydawał sie troche smutny, przebywa w schronisku od maja 2006 roku.

Posted

Dziewczyny właśnie dzwoniła do mnie Kamila.
Do schroniska trafił młody piękny dobek. Prosiła aby jak najszybiek go wyciągnąć. Czy nie Niemcy nie są zainteresowani może? Możnaby go do hoteliku wrzucić razem z naszą dobeczką...w końcu przelali pieniążki na dwa psiaki:roll: Nie mam kontaktu do Niemców a sprawa bardzo pilna:placz: