maciaszek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Moim zdaniem, według mnie ;) Bandi to zdecydowanie bardziej dogowate psisko! Quote
madziorna Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='maciaszek']Moim zdaniem, według mnie ;) Bandi to zdecydowanie bardziej dogowate psisko![/QUOTE] [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Dogowate i piękniutkowate :loveu:[/COLOR][/I][/B] Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='maciaszek']Moim zdaniem, według mnie ;) Bandi to zdecydowanie bardziej dogowate psisko![/quote] maciaszek ciiii...bo nas przegonia przez Ciebie:eviltong: Quote
AśkaK Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :lol: Zaraz jadę, ciocia VV też w drodze, sprawdzimy ile nowych łat mu przybyło!;):lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='AśkaK']:lol: Zaraz jadę, ciocia VV też w drodze, sprawdzimy ile nowych łat mu przybyło!;):lol:[/quote] trzymamy kciuki za podroz i czekamy tutaj na relacje...tymczasem wirtualnie bedziemy Banduska wyprowadzac:) Quote
maciaszek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Niki-lidka']maciaszek ciiii...bo nas przegonia przez Ciebie:eviltong:[/quote] A dlaczego mają przegonić? Wszak podsycam spór :evil_lol: (który jakoś obumarł...). Quote
Diana S Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='AśkaK']:lol: Zaraz jadę, ciocia VV też w drodze, sprawdzimy ile nowych łat mu przybyło!;):lol:[/quote] jakies wiesc??... Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='maciaszek']A dlaczego mają przegonić? Wszak podsycam spór :evil_lol: (który jakoś obumarł...).[/quote] no ja wlasnie nie wiem co z tym sporem...jakos mało kłótliwe jestesmy, czy co:shake: bo jesli tak to do czego my sie nadajemy? ja tutaj ciagle jakies hasla o wyzelkach i dogach a tu nikt mnie nie przekrzykuje, nikt bannem nie grozi:evil_lol: Quote
maciaszek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Niki-lidka']no ja wlasnie nie wiem co z tym sporem...jakos mało kłótliwe jestesmy, czy co:shake: bo jesli tak to do czego my sie nadajemy? ja tutaj ciagle jakies hasla o wyzelkach i dogach a tu nikt mnie nie przekrzykuje, nikt bannem nie grozi:evil_lol:[/quote] Mało kłótliwe? To proszę bardzo, specjalnie dla Ciebie :evil_lol:: No Ty to normalnie jakaś chora chyba jesteś :mad:. Bandi i wyżeł??? :crazyeye: No powiedz gdzie on ma coś z wyżła. Weź się lecz kobieto skoro ślepa jesteś, najwyższa pora! I nie zaśmiecaj dogo jakimiś bezsensownymi porównaniami, bo naprawdę bana się dorobisz :mad:. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wystarczy? ;) Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='maciaszek']Mało kłótliwe? To proszę bardzo, specjalnie dla Ciebie :evil_lol:: No Ty to normalnie jakaś chora chyba jesteś :mad:. Bandi i wyżeł??? :crazyeye: No powiedz gdzie on ma coś z wyżła. Weź się lecz kobieto skoro ślepa jesteś, najwyższa pora! I nie zaśmiecaj dogo jakimiś bezsensownymi porównaniami, bo naprawdę bana się dorobisz :mad:. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wystarczy? ;)[/quote] hahahhahah suuuuuper!!:multi::multi: mnie sie bardzo to podobalo...tylko, ze ...ja to bylam wlasnie za tym, ze on bardziej dog niz wyzel:eviltong:...no i niby jak ja mam sie z toba klocic? o co? czekaj czekaj....to niewazne o co!! przwciez banny i tak sobie mozemy dawac:cooldevi: Quote
maciaszek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Niki-lidka']hahahhahah suuuuuper!!:multi::multi: mnie sie bardzo to podobalo...tylko, ze ...ja to bylam wlasnie za tym, ze on bardziej dog niz wyzel:eviltong:...no i niby jak ja mam sie z toba klocic? o co? czekaj czekaj....to niewazne o co!! przwciez banny i tak sobie mozemy dawac:cooldevi:[/quote] No dobra, dla dobra sprawy zawsze mogę zmienić zdanie i dojść nagle i niespodziewanie do wniosku, że Bandi ma jednak więcej z wyżła..... :eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='maciaszek']No dobra, dla dobra sprawy zawsze mogę zmienić zdanie i dojść nagle i niespodziewanie do wniosku, że Bandi ma jednak więcej z wyżła..... :eviltong:[/quote] no i oki.... to teraz dawaj mi tu argumenty, ze to wyzel jest!! zdjecia!! opinie hodowcow!! dowody!! Ps...mimo swietnej zabawy w klotnie (KTOS nam tak kazal) caly czas pamietajmy, ze Bandi szuka domku!! wiec wyprowadzam na spacer na pierwszą strone!!:loveu: Quote
maciaszek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Niki-lidka']no i oki.... to teraz dawaj mi tu argumenty, ze to wyzel jest!! zdjecia!! opinie hodowcow!! dowody!![/quote] Jakie argumenty, jakie argumenty? Przecież to gołym okiem widać na kilometr! Umaszczenie, długość włosa, wyraz pyska, temperament. Kobieto, kobieto, masz wyżła i nie widzisz??? :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='maciaszek']Jakie argumenty, jakie argumenty? Przecież to gołym okiem widać na kilometr! Umaszczenie, długość włosa, wyraz pyska, temperament. Kobieto, kobieto, masz wyżła i nie widzisz??? :evil_lol:[/quote] co sie czepiasz?????????????:angryy::angryy: moj wyzel to podrobka jest....ja sie nie znam na wyzlach, nic o nich nie wiem kompletnie!! to chcialas uslyszec?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...ej ja tak nie moge...to bez sensu jest:diabloti: ...i maly off (za to to juz nas zabnnuja:evil_lol:) wlasnie odebralam telefon w sprawie wyzlicy z zamoscia...moze tym razem sie uda (juz dwa razy ludzie sie ze mna umawiali i rezygnowali)...miec nadzieje? nie uwierze poki nie zobacze tego kogos w zamosciu:shake: Quote
maciaszek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Niki-lidka']co sie czepiasz?????????????:angryy::angryy: moj wyzel to podrobka jest....ja sie nie znam na wyzlach, nic o nich nie wiem kompletnie!! to chcialas uslyszec?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...ej ja tak nie moge...to bez sensu jest:diabloti: ...i maly off (za to to juz nas zabnnuja:evil_lol:) wlasnie odebralam telefon w sprawie wyzlicy z zamoscia...moze tym razem sie uda (juz dwa razy ludzie sie ze mna umawiali i rezygnowali)...miec nadzieje? nie uwierze poki nie zobacze tego kogos w zamosciu:shake:[/quote] Ok, już się nie czepiam, bo to rzeczywiście na dłuższa metę nie ma sensu...:shake: :eviltong:, chociaż jest plus w postaci Bandosia na pierwszej stronie :)! Trzymam kciuki za zamościową wyżliczkę!!! Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 no ja musze wyjechac z domu na zakupki...wiec jeszcze tylko zabiore Bandoska na pierwsza strone na spacer i zmykam...potem przejme smycz w nocy:) Bandi szuka domu!!!!!!!!!!! Quote
Ulaa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 A już sie tak ciekawie robiło :evil_lol: Najlepszy tekst maciaszek "kobieto ślepa jesteś weź sie lecz" :roflt::roflt::roflt: Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Ulaa']A już sie tak ciekawie robiło :evil_lol: Najlepszy tekst maciaszek "kobieto ślepa jesteś weź sie lecz" :roflt::roflt::roflt:[/quote] a ty!! podglądaczu jeden!!:cool1: zamiast podgladac to sie udzielaj w dyskusji!! wyzel czy dog?? no no wypowiedz sie!! :diabloti: Quote
maciaszek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Ulaa']A już sie tak ciekawie robiło :evil_lol: Najlepszy tekst maciaszek "kobieto ślepa jesteś weź sie lecz" :roflt::roflt::roflt:[/quote] No cooooo??? Miała być kłótnia to próbowałam ją sprowokować :evil_lol: :eviltong:. Quote
andzia69 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Niki-lidka']a ty!! podglądaczu jeden!!:cool1: zamiast podgladac to sie udzielaj w dyskusji!! wyzel czy dog?? no no wypowiedz sie!! :diabloti:[/quote] ja was pogodzę - to jest wyżłodog:eviltong: sierść w kolorze lyżwa, a reszta doziowata:evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='andzia69']ja was pogodzę - to jest wyżłodog:eviltong: sierść w kolorze lyżwa, a reszta doziowata:evil_lol::evil_lol:[/quote] a moze jednak dogowyżeł?:cool3: Quote
andzia69 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Niki-lidka']a moze jednak dogowyżeł?:cool3:[/quote] hmmm...trza się zastanowić:cool3::cool3::eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='andzia69']hmmm...trza się zastanowić:cool3::cool3::eviltong:[/quote] no to uwaga!!!!!...wszyscy sie zastanawiamy...:cool3: Quote
olenka_f Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Ulaa']Jak dla mie to jest filowyżłodog :p[/quote] :roflt::roflt::roflt: Quote
Recommended Posts