Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maciaszek']A dlaczego mają przegonić? Wszak podsycam spór :evil_lol: (który jakoś obumarł...).[/quote]
no ja wlasnie nie wiem co z tym sporem...jakos mało kłótliwe jestesmy, czy co:shake: bo jesli tak to do czego my sie nadajemy?
ja tutaj ciagle jakies hasla o wyzelkach i dogach a tu nikt mnie nie przekrzykuje, nikt bannem nie grozi:evil_lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']no ja wlasnie nie wiem co z tym sporem...jakos mało kłótliwe jestesmy, czy co:shake: bo jesli tak to do czego my sie nadajemy?
ja tutaj ciagle jakies hasla o wyzelkach i dogach a tu nikt mnie nie przekrzykuje, nikt bannem nie grozi:evil_lol:[/quote]
Mało kłótliwe? To proszę bardzo, specjalnie dla Ciebie :evil_lol::
No Ty to normalnie jakaś chora chyba jesteś :mad:. Bandi i wyżeł??? :crazyeye: No powiedz gdzie on ma coś z wyżła. Weź się lecz kobieto skoro ślepa jesteś, najwyższa pora! I nie zaśmiecaj dogo jakimiś bezsensownymi porównaniami, bo naprawdę bana się dorobisz :mad:.

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wystarczy? ;)

Posted

[quote name='maciaszek']Mało kłótliwe? To proszę bardzo, specjalnie dla Ciebie :evil_lol::
No Ty to normalnie jakaś chora chyba jesteś :mad:. Bandi i wyżeł??? :crazyeye: No powiedz gdzie on ma coś z wyżła. Weź się lecz kobieto skoro ślepa jesteś, najwyższa pora! I nie zaśmiecaj dogo jakimiś bezsensownymi porównaniami, bo naprawdę bana się dorobisz :mad:.

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wystarczy? ;)[/quote]
hahahhahah suuuuuper!!:multi::multi:
mnie sie bardzo to podobalo...tylko, ze ...ja to bylam wlasnie za tym, ze on bardziej dog niz wyzel:eviltong:...no i niby jak ja mam sie z toba klocic? o co?
czekaj czekaj....to niewazne o co!! przwciez banny i tak sobie mozemy dawac:cooldevi:

Posted

[quote name='Niki-lidka']hahahhahah suuuuuper!!:multi::multi:
mnie sie bardzo to podobalo...tylko, ze ...ja to bylam wlasnie za tym, ze on bardziej dog niz wyzel:eviltong:...no i niby jak ja mam sie z toba klocic? o co?
czekaj czekaj....to niewazne o co!! przwciez banny i tak sobie mozemy dawac:cooldevi:[/quote]
No dobra, dla dobra sprawy zawsze mogę zmienić zdanie i dojść nagle i niespodziewanie do wniosku, że Bandi ma jednak więcej z wyżła..... :eviltong:

Posted

[quote name='maciaszek']No dobra, dla dobra sprawy zawsze mogę zmienić zdanie i dojść nagle i niespodziewanie do wniosku, że Bandi ma jednak więcej z wyżła..... :eviltong:[/quote]
no i oki....
to teraz dawaj mi tu argumenty, ze to wyzel jest!! zdjecia!! opinie hodowcow!! dowody!!

Ps...mimo swietnej zabawy w klotnie (KTOS nam tak kazal) caly czas pamietajmy, ze Bandi szuka domku!!
wiec wyprowadzam na spacer na pierwszą strone!!:loveu:

Posted

[quote name='Niki-lidka']no i oki....
to teraz dawaj mi tu argumenty, ze to wyzel jest!! zdjecia!! opinie hodowcow!! dowody!![/quote]
Jakie argumenty, jakie argumenty? Przecież to gołym okiem widać na kilometr! Umaszczenie, długość włosa, wyraz pyska, temperament. Kobieto, kobieto, masz wyżła i nie widzisz??? :evil_lol:

Posted

[quote name='maciaszek']Jakie argumenty, jakie argumenty? Przecież to gołym okiem widać na kilometr! Umaszczenie, długość włosa, wyraz pyska, temperament. Kobieto, kobieto, masz wyżła i nie widzisz??? :evil_lol:[/quote]
co sie czepiasz?????????????:angryy::angryy:
moj wyzel to podrobka jest....ja sie nie znam na wyzlach, nic o nich nie wiem kompletnie!! to chcialas uslyszec?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

...ej ja tak nie moge...to bez sensu jest:diabloti:
...i maly off (za to to juz nas zabnnuja:evil_lol:)
wlasnie odebralam telefon w sprawie wyzlicy z zamoscia...moze tym razem sie uda (juz dwa razy ludzie sie ze mna umawiali i rezygnowali)...miec nadzieje? nie uwierze poki nie zobacze tego kogos w zamosciu:shake:

Posted

[quote name='Niki-lidka']co sie czepiasz?????????????:angryy::angryy:
moj wyzel to podrobka jest....ja sie nie znam na wyzlach, nic o nich nie wiem kompletnie!! to chcialas uslyszec?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

...ej ja tak nie moge...to bez sensu jest:diabloti:
...i maly off (za to to juz nas zabnnuja:evil_lol:)
wlasnie odebralam telefon w sprawie wyzlicy z zamoscia...moze tym razem sie uda (juz dwa razy ludzie sie ze mna umawiali i rezygnowali)...miec nadzieje? nie uwierze poki nie zobacze tego kogos w zamosciu:shake:[/quote]
Ok, już się nie czepiam, bo to rzeczywiście na dłuższa metę nie ma sensu...:shake: :eviltong:, chociaż jest plus w postaci Bandosia na pierwszej stronie :)!

Trzymam kciuki za zamościową wyżliczkę!!!

Posted

[quote name='Ulaa']A już sie tak ciekawie robiło :evil_lol:

Najlepszy tekst maciaszek "kobieto ślepa jesteś weź sie lecz" :roflt::roflt::roflt:[/quote]
a ty!! podglądaczu jeden!!:cool1:
zamiast podgladac to sie udzielaj w dyskusji!! wyzel czy dog??
no no wypowiedz sie!! :diabloti:

Posted

[quote name='Ulaa']A już sie tak ciekawie robiło :evil_lol:

Najlepszy tekst maciaszek "kobieto ślepa jesteś weź sie lecz" :roflt::roflt::roflt:[/quote]
No cooooo??? Miała być kłótnia to próbowałam ją sprowokować :evil_lol: :eviltong:.

Posted

[quote name='Niki-lidka']a ty!! podglądaczu jeden!!:cool1:
zamiast podgladac to sie udzielaj w dyskusji!! wyzel czy dog??
no no wypowiedz sie!! :diabloti:[/quote]

ja was pogodzę - to jest wyżłodog:eviltong: sierść w kolorze lyżwa, a reszta doziowata:evil_lol::evil_lol: