Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biedunia z niego ja adoptowalam podobnego staruszka mowili nic z niego nie bedzie stary chory zostaw go pani a ja zabralam

teraz po roku z psa ktory nie chodzil prawie wcale, sikal jak dziewczynka, byl mutny i zrezygnowany spal tylko caly czas w kacie stal sie zywiolowa torpeda za ktora ciezko na spaerze czasem nadazyc.
wystarczyla tylko milosc , nieco dobrego jedzonka i przytulanko. Tobi tez na pewno odzyska radosc zycia a to jak potrafi odwdzieczyc sie starszy psiak , to jakie sa oddane, nie ma z nimi problemow wie tylko osoba ktora takiego psa ma. ja mam Elfika moze i Tobi bedzie kogos mial ....

prosze o dom dla niego

Posted

Tobi siedzi w budzie i zamglonymi oczami, bezradnie patrzy przed siebie, w nadziei, że [FONT=Verdana][FONT=Verdana]bedzie jeszcze mogł cieszyc się, ciepłem ludzkiej ręki...

[/FONT]

[/FONT]

Posted

Tobisiu, biedny przygnębiony stary psiaku, odeszła Twoja ukochana Pani, straciłeś dom, wolność, straciłeś wszystko, co kochałeś...
Jedyne, co ci pozostało, to smutne i samotne schroniskowe życie.:-(

Posted

Wiecie co zawsze jak do schroniska trafia taki psiak jestem wściekła na rodzinę właściciela. Jak można nie zająć się ukochanym towarzyszem swojej mamy, babci czy cioci?. Tobi był dla swojej Pani wszystkim, a dla jej rodziny tylko niepotrzebnym przedmiotem, którego trzeba się pozbyć.

Posted

Psotka - 6 lat smierć Pani, (od dzisiaj ma dom:))
Raksa - 13 lat oddana, bo przeszkadzała nowemu właścielowi,
Neris - 11 lat, zachorował Pan, jego syn oddał sunię,
i jeszcze inne b. smutne historie...

Posted

no to taki spacer troche 'oszolomowy', bo nie moglam dalej pojsc z Tobikiem i troche sie nim zajac; ten maly czarny szczeniak ciagle za nami chodzil, wiec po pierwsze nie chcialam aby poszedl z nami dalej (aby nie uciekl i sie nie zgubil) i ciagle musialam go pilnowac rownoczesnie nie oddalajac sie za bardzo od schronu, ale nastepnym razem szczeniaka zostawie w biurze i poswiece Tobikowi wiecej czasu; postaram sie nawiazac z nim jakis kontakt

ale naprawde ciezko patrzec na niego, jak tak siedzi i patrzy tymi swoimi strasznie smutnymi oczyma:shake: