Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jest tragicznie,moj domowy pies nie chce wychodzic na ten ziab a co dopiero Tobi,ktory zostal obciety. Tobiczku bylebys do soboty wytrwal to wtedy wolontariusze ciebie wyprzytulaja na caly nastepny tydzien.

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale to juz sygnal, ze cos sie zmienia, to juz cos w prownianu do tego co bylo, ale pzred nim jeszcze dluga droga, a pobyt w schronisku mu nie pomaga, on potzrebuje coiaglego kontaktu z czlowiekiem:shake::shake::shake: ania, dziekuje, ze pamietalas o kropelkach:loveu:

Posted

super!! dzis byl dziennikarz z wyborczej i zapytalam go wprost czy nie chcial by zrobic zdjecia jakiemus psu, ktory ma nikle szanse na adopcje, ale nie chcial; chcial tylko wolontariusza zfotografowac i shannona, i kociaki:-( a juz myslalam, ze uda mi sie go w ten sposob rozreklamowac:-(

Posted

patch75 napisał(a):
super!! dzis byl dziennikarz z wyborczej i zapytalam go wprost czy nie chcial by zrobic zdjecia jakiemus psu, ktory ma nikle szanse na adopcje, ale nie chcial; chcial tylko wolontariusza zfotografowac i shannona, i kociaki:-( a juz myslalam, ze uda mi sie go w ten sposob rozreklamowac:-(

Niestety z nimi tak jest. Jak mają artykuł o schronisku to o schronisku a nie o psach.
Jutro Tob powinien być w Gazecie Olsztyńskiej.

Posted

Dzisiaj stał się cud, bo chyba inaczej nie można tego nazwać. Ok godziny 15 do schroniska przyjechała dwójka młodych ludzi ze starszym wujkiem. Od razu jak tylko przeszli przez furtkę powiedzieli, że przyjechali po konkretnego psiaka, którego zdjęcie było w Gazecie, po Białego Tobiego. To było najcudowniejsze zdanie jakie usłyszałam. 15 minut później Tobi siedział na tylnym siedzeniu samochodu, a ja stałam i ryczałam ze szczęścia.

TOBI BĄDŹ SZCZĘŚLIWY!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Ja też nie wstydzę się łez szczęścia.
Taka adopcja przywraca wiarę w Prawdziwych Ludzi, dodaje sił...

Tobi, nareszcie będziesz szczęśliwy, ciesz się każdym dniem w nowym domu...
Państwu, podziękowanie za Wielkie Serce.

Posted

super, jak dzis bylem w schronie i bylem w okolicach jego boksu to akurat spal :) szkoda,ze wyjechalem przed 15 nie bylem przy tym super wydarzeniu :) Tobi badz szczesliwy w swoim domu.