Ania_i_Kropka Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 W imieniu Swoim i wszystkich pracowników Olsztyńskiego Schroniska dla Zwierząt pragnę życzyć Wam: [FONT=Verdana]Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości, nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju.[/FONT] Quote
Jagoda1 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Jeśli masz warunki, by podarować temu staremu psu trochę szczęścia, to zabierz go… Quote
Ania_i_Kropka Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Tobi jest w nowym domku :multi::multi::multi::multi: Adoptowali go ludzie, którym skradziono sunie bardzo podobną do Tobika. Państwo szukali małej wszędzie, przynajmniej raz w tygodniu odwiedzali schronisko. gdy zobaczyli Tobika nie mogli oderwać od niego wzroku. Po namyśle zdecydowali się zapewnić mu godną starość. Ludzie mają doświadczenie ze starszymi psiakami. Mam nadzieję, że to będzie jego ostatnia przeprowadzka. Trafił do na prawdę wyrozumiałych i oddanych psom ludzi. Quote
majap Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to jest nie do wiary :)))))))) cuda jednak się zdarzają :) ale się cieszę :multi::multi::multi: Quote
Jagoda1 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Kiedy Ania zatelefonowała do mnie, aż "bałam" sie cieszyć... Jeśli domek pokocha starego Tobiego, to będzie najpiękniejsza adopcja:loveu:! Quote
majap Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 jeśli wszystko pójdzie dobrze to znaczy, że jeszcze są ludzie na tym świecie! Jakby było wspaniale gdyby mógł dożyć w cieple i przy pełnej misce swoje ostatnie lata. Choć ja tak sobie myślę, że domowe warunki mogą mu trochę lat odjąć ;) Quote
patch75 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 no to naprawde super wiadomosc! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Evra Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wspaniała wiadomość! :loveu::loveu::loveu: A jednak cuda się zdarzają! Quote
Recommended Posts