oktawia6 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 doddy napisał(a): [FONT=Verdana]Dziękujemy Oktawi6, wszystkim wpłacającym, wystawiającym bazarki, tym którzy o Jacusiu pamiętają. [/FONT] [FONT=Verdana]Poprosiłam Beatę Dorobczyńską, by w wolnym czasie wstawiła listę wpłacających (z góry przepraszamy za zwłokę, ale Beti ma mało czasu bo cierpi na totalny pracoholizm). [/FONT] [FONT=Verdana]My szukamy dla Jacusia domku tymczasowego – raz z większym raz z mniejszym skutkiem, ale jak już kogoś wynajdziemy to oczywiście damy znać. [/FONT] [FONT=Verdana]W środę jadę do Halinowa rozwiesić ogłoszenia o znalezieniu Jacusia. [/FONT] [FONT=Verdana]Ponadto szukamy także docelowego domu, ideałem byłoby gdyby od razu Jacuś trafił do kochającego Pana i nie musiał już się tułać po świecie. [/FONT] a dlaczego nie do kochającej pani:mad::loveu::evil_lol: Quote
doddy Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 No dobra, ostatecznie niech i kobieta będzie :cool1: A Pan, bo ja to tak myślę że znam kandydata na tatusia Jacusiowego, ale on nieugięty jakiś :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 doddy napisał(a): No dobra, ostatecznie niech i kobieta będzie :cool1: A Pan, bo ja to tak myślę że znam kandydata na tatusia Jacusiowego, ale on nieugięty jakiś :evil_lol: to brzmi tajemniczo,:cool1: ale jakoś realnie:razz:coś mi się wydaje.....ale co tam będę zapeszac:eviltong: Quote
fona Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 dla Jacusia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81616 Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Wstawię dzis liste bo w weekend mnie nie było. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 3 wrzesnia Natalia Kania - Ivan 6 wrzesnia Magdalena Miller - Alter 7 wrzesnia Katarzyna Faczyńska - Alter 11 wrzesnia Oskar Dąbrowski - alter 13 wrzesnia Danuta Romanowska - Sonek666 Allegro Katarzyna Pomianowska - za obroze plus wpłata dodatkowa Jarosław Berdak Ewa Florkiewicz 14 września Jan Sulczyński Łukaszewicz Wyrwal Aleksandra Pawłowska Iwona Kulig Szostecka Best Image - Szymański Ewa Adamska Artur Żminkowski Tomasz Biernacki Ewa Stangreciak - Od Oktawii 6 za bazarki - 296 pln Daria Żak - od Lempciap Łukaszewska Skotarczyk Katarzyna Nowakowska Halina Ligęcka PPHU EVE , Ewa Danek - Jacuś, Alter, Ivan Monika Kozak Arek Nowicki Artur Łakatosz - ogólnie Plug Studio - Olesch Grzegorz Buła Mariusz - Jacus, Ivan , Alter Borkowska- Robus 186 Bożena Topolska Michałowska Magdalena Adam Wychowaniec Sylwia Orpel Marta Kulesza Robert Grabowski Igor Kęs 17 września Zienkiewicz Małgorzata Pressen Polska - Drofiak - Ivan Wojciech Pilszak Ewa Zyta - Łabuz Skibinska Marcin Mieszawski - Bullet ANDA Aniela Augustyn Beata Gajowiak Pogoda - Sewereniak Piotr Pytlarczyk Marzena Kalbarczyk - Rakija Giers Zofia Gajewska Agnieszka Stańczak Radosław Kitler Jan Suchara Wiesława Strończak Muszyński - Jacus , Tequilla Ślęzak Bardzo , bardzo wszystkim dziekujemy za wpłaty :multi: ps. wpłyneły równiez pieniadze za dwie adopcje wirtualne :loveu:, jak rowniez kilka wpłat ogólnych o treści na ratowanie zwierząt. Z całego serca , w imieniu psów bardzo dziekujemy. Quote
oktawia6 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 nie wiem jak nazywa się Chrupek:roll:-czy ona jest na tej liście? bo 296 miało od niej przyjśc co pisałam niedawno co i jak-widzisz ją Beata? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Oktawio , przemyj proszę oczy, przeciez jest ;) Ewa Stangreciak od Oktawia za bazarki. Wszystko ok. Quote
doddy Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Dostalam dzis jeszcze fotki od Tozu z dnia 10.09. czyli dnia w ktorym Jacus zostal pozyskany. Wieczorem dokleje wiecej. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Patrząc na zdjęcie to dość swieża rana. Quote
oktawia6 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a): Oktawio , przemyj proszę oczy, przeciez jest ;) Ewa Stangreciak od Oktawia za bazarki. Wszystko ok. :evil_lol: no pięknie teraz nazwisko i imię jest mi znane-o ja goopia:evil_lol: Quote
andzia69 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='doddy']Dostalam dzis jeszcze fotki od Tozu z dnia 10.09. czyli dnia w ktorym Jacus zostal pozyskany. Wieczorem dokleje wiecej. te malutkie "ranki" obok tej dużej....wyglądają jak od jakiegoś "narzędzia" - grabie???? moze go jakiś "chlop" tak znokautowal za to,ze przyszedl do niego... Quote
oktawia6 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ta rana nie ygląa jak pogryzienie-ta obok-to jakby ślad po grabiach-a może zachęta by go rozjuszyc do ......:chainsaw: gościu co handluje psami: Amstaffy i Owczarki Niemieckie-adoptuje ze schronisk i opyla jest już na czarnych kwiatkach-Doddy już go powiesiła: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24905 Quote
doddy Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Dzisiejsze wplaty na Jacusia: Patrycja Kamponi GHOSTEC Jacek Stanek Artur Palac Serdecznie dziekujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
doddy Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Od pewnego czasu zastanawialam sie skad kojarze Jacusia. I dzis sobie przypomnialam, bowiem to pies z tego watku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76358 Akurat DORKA byla w schronisku i zadzwonila do osoby, ktora adoptowala psiaka ze schroniska w Radomiu. Ojciec tego chlopaka powiedzial, ze syn psa sprzedal (bo zajmuje sie handlem pieseckami). Chlopak na razie kreci, ale jestemy w trakcie robienia mu kolu piora... W kazdym razie nie udalo sie namierzyc wlascicieli Jacusia. Jacus szuka wiec normalnie nowego domu. Quote
andzia69 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='doddy']Od pewnego czasu zastanawialam sie skad kojarze Jacusia. I dzis sobie przypomnialam, bowiem to pies z tego watku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76358 Akurat DORKA byla w schronisku i zadzwonila do osoby, ktora adoptowala psiaka ze schroniska w Radomiu. Ojciec tego chlopaka powiedzial, ze syn psa sprzedal (bo zajmuje sie handlem pieseckami). Chlopak na razie kreci, ale jestemy w trakcie robienia mu kolu piora... W kazdym razie nie udalo sie namierzyc wlascicieli Jacusia. Jacus szuka wiec normalnie nowego domu. to se lajza znalazla sposob na robienie kasy:angryy: ciekawa jestem gdzie go sk..l sprzedal - pewnie na gieldzie w Słomczynie... Quote
D O R K A Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Mam takie same odczucia, że jest to nasz radomski amstaff. Gdybym go zobaczyła na żywo na pewno bym go poznała ze względu na jego charakterystyczne orzechowe oczy. Był bardzo łagodny i zrównoważony. Trzeba facetowi zrobić koło d.... Quote
Recommended Posts