Jump to content
Dogomania

DRAMAT JACUSIA - Jacus zamieszkal w nowym domu w Warszawie

Recommended Posts

Posted

doddy napisał(a):

[FONT=Verdana]Dziękujemy Oktawi6, wszystkim wpłacającym, wystawiającym bazarki, tym którzy o Jacusiu pamiętają. [/FONT]
[FONT=Verdana]Poprosiłam Beatę Dorobczyńską, by w wolnym czasie wstawiła listę wpłacających (z góry przepraszamy za zwłokę, ale Beti ma mało czasu bo cierpi na totalny pracoholizm). [/FONT]
[FONT=Verdana]My szukamy dla Jacusia domku tymczasowego – raz z większym raz z mniejszym skutkiem, ale jak już kogoś wynajdziemy to oczywiście damy znać. [/FONT]
[FONT=Verdana]W środę jadę do Halinowa rozwiesić ogłoszenia o znalezieniu Jacusia. [/FONT]
[FONT=Verdana]Ponadto szukamy także docelowego domu, ideałem byłoby gdyby od razu Jacuś trafił do kochającego Pana i nie musiał już się tułać po świecie. [/FONT]

a dlaczego nie do kochającej pani:mad::loveu::evil_lol:

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dobra, ostatecznie niech i kobieta będzie :cool1:
A Pan, bo ja to tak myślę że znam kandydata na tatusia Jacusiowego, ale on nieugięty jakiś :evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):

No dobra, ostatecznie niech i kobieta będzie :cool1:
A Pan, bo ja to tak myślę że znam kandydata na tatusia Jacusiowego, ale on nieugięty jakiś :evil_lol:

to brzmi tajemniczo,:cool1: ale jakoś realnie:razz:coś mi się wydaje.....ale co tam będę zapeszac:eviltong:

Posted

3 wrzesnia
Natalia Kania - Ivan

6 wrzesnia
Magdalena Miller - Alter

7 wrzesnia
Katarzyna Faczyńska - Alter

11 wrzesnia
Oskar Dąbrowski - alter

13 wrzesnia
Danuta Romanowska - Sonek666 Allegro
Katarzyna Pomianowska - za obroze plus wpłata dodatkowa
Jarosław Berdak
Ewa Florkiewicz

14 września
Jan Sulczyński
Łukaszewicz
Wyrwal
Aleksandra Pawłowska
Iwona Kulig
Szostecka
Best Image - Szymański
Ewa Adamska
Artur Żminkowski
Tomasz Biernacki
Ewa Stangreciak - Od Oktawii 6 za bazarki - 296 pln
Daria Żak - od Lempciap
Łukaszewska
Skotarczyk
Katarzyna Nowakowska
Halina Ligęcka
PPHU EVE , Ewa Danek - Jacuś, Alter, Ivan
Monika Kozak
Arek Nowicki
Artur Łakatosz - ogólnie
Plug Studio - Olesch Grzegorz
Buła Mariusz - Jacus, Ivan , Alter
Borkowska- Robus 186
Bożena Topolska
Michałowska Magdalena
Adam Wychowaniec
Sylwia Orpel
Marta Kulesza
Robert Grabowski
Igor Kęs

17 września
Zienkiewicz Małgorzata
Pressen Polska - Drofiak - Ivan
Wojciech Pilszak
Ewa Zyta - Łabuz
Skibinska
Marcin Mieszawski - Bullet
ANDA Aniela Augustyn
Beata Gajowiak
Pogoda - Sewereniak
Piotr Pytlarczyk
Marzena Kalbarczyk - Rakija
Giers
Zofia Gajewska
Agnieszka Stańczak
Radosław Kitler
Jan Suchara
Wiesława Strończak
Muszyński - Jacus , Tequilla
Ślęzak

Bardzo , bardzo wszystkim dziekujemy za wpłaty :multi:

ps. wpłyneły równiez pieniadze za dwie adopcje wirtualne :loveu:, jak rowniez kilka wpłat ogólnych o treści na ratowanie zwierząt. Z całego serca , w imieniu psów bardzo dziekujemy.

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):

Oktawio , przemyj proszę oczy, przeciez jest ;) Ewa Stangreciak od Oktawia za bazarki.

Wszystko ok.

:evil_lol: no pięknie teraz nazwisko i imię jest mi znane-o ja goopia:evil_lol:

Posted

[quote name='doddy']Dostalam dzis jeszcze fotki od Tozu z dnia 10.09. czyli dnia w ktorym Jacus zostal pozyskany.
Wieczorem dokleje wiecej.

te malutkie "ranki" obok tej dużej....wyglądają jak od jakiegoś "narzędzia" - grabie???? moze go jakiś "chlop" tak znokautowal za to,ze przyszedl do niego...

Posted

Od pewnego czasu zastanawialam sie skad kojarze Jacusia. I dzis sobie przypomnialam, bowiem to pies z tego watku:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76358

Akurat DORKA byla w schronisku i zadzwonila do osoby, ktora adoptowala psiaka ze schroniska w Radomiu.
Ojciec tego chlopaka powiedzial, ze syn psa sprzedal (bo zajmuje sie handlem pieseckami). Chlopak na razie kreci, ale jestemy w trakcie robienia mu kolu piora...
W kazdym razie nie udalo sie namierzyc wlascicieli Jacusia.
Jacus szuka wiec normalnie nowego domu.

Posted

[quote name='doddy']Od pewnego czasu zastanawialam sie skad kojarze Jacusia. I dzis sobie przypomnialam, bowiem to pies z tego watku:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76358

Akurat DORKA byla w schronisku i zadzwonila do osoby, ktora adoptowala psiaka ze schroniska w Radomiu.
Ojciec tego chlopaka powiedzial, ze syn psa sprzedal (bo zajmuje sie handlem pieseckami). Chlopak na razie kreci, ale jestemy w trakcie robienia mu kolu piora...
W kazdym razie nie udalo sie namierzyc wlascicieli Jacusia.
Jacus szuka wiec normalnie nowego domu.

to se lajza znalazla sposob na robienie kasy:angryy: ciekawa jestem gdzie go sk..l sprzedal - pewnie na gieldzie w Słomczynie...

Posted

Mam takie same odczucia, że jest to nasz radomski amstaff. Gdybym go zobaczyła na żywo na pewno bym go poznała ze względu na jego charakterystyczne orzechowe oczy. Był bardzo łagodny i zrównoważony. Trzeba facetowi zrobić koło d....