dariaopole Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 no teraz to Beata powinna być zadowolona :cool3: Quote
bugsik Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 no to jeszcze moze mu troche dostojnosci dodac,moze kopiowane uszy,bo teraz ladniutki ale taki ciapciak(czego sie zreszta po boksie spodzoewac) bo ast to taki fajny rasowy wyszedl,znaczy taki wrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale trafilas na marude:eviltong: Quote
doddy Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 A bo ten rasowy ast z cietymi uszami to juz taka gotowa naklejka byla, kupiona kiedys... A tu masz tworczosc Anity - special for you :eviltong: Quote
bugsik Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 no dobra dobra tak tylko se pomarudzilam:diabloti: Quote
doddy Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Ciotka Andzia lubi platac niespodzianki, jeszcze Ci taki profesjonal zrobi, ze nie poznasz ze to boksio :evil_lol: A zreszta musisz miec boksia z uszami, bo przeciez w domu masz same uszaste... Chyba, ze Zombi juz ktoregos pozbawil :evil_lol: Quote
bugsik Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 no i wlasnie dlatego chcialam jakies urozmaicenie,a Zombi z cala pewnoscia jak by tylko mial okazje pozbawilby ich nie tylko uszu,na widok wilczurka np.dostaje piany na mordzie i slini sie jak boksio,jeszcze troche tu posiedzi a kto wie:eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Andzia , piekny ale ................................mozesz troche złagodzić rysy ;) ? I wydłużyc nosek ?????? Chyba ktos mnie zabije dzis . Quote
doddy Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Beatko to Anita musi sie ustawic w kolejce do zabicia Ciebie... Ja jestem zaraz przed nia. Anitko ale pamietam o Tobie - zostawie Ci cos bys sie popastwila :eviltong: Quote
dariaopole Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Andzia Ty nie milcz tylko opiórkaj tą Beatę, kompletnie nie szanuje Twojej pracy :evil_lol: doddy jak Ty z nią wytrzymujesz ??:diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Dajcie mi jeszcze chwile pożyc bo mam jedna ważna sprawę do załatwienia , moja ulubiona , sprawijaca że moje zycie nabiera barw. Quote
andzia69 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 bugsik napisał(a):no to jeszcze moze mu troche dostojnosci dodac,moze kopiowane uszy,bo teraz ladniutki ale taki ciapciak(czego sie zreszta po boksie spodzoewac) bo ast to taki fajny rasowy wyszedl,znaczy taki wrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale trafilas na marude:eviltong: a dopiero mi tu Beata z rudą moraly prawily, ze pies ma być taki jakiego go czlowiek stworzyl - czyli z uszami i ogonem!:mad::eviltong: Quote
dariaopole Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Dajcie mi jeszcze chwile pożyc bo mam jedna ważna sprawę do załatwienia , moja ulubiona , sprawijaca że moje zycie nabiera barw. brzmi dosyć enigmatycznie :cool1: powiedz kochana co Ci taką radość sprawia ??? bo chyba nie praca ??:evil_lol: Quote
andzia69 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Andzia , piekny ale ................................mozesz troche złagodzić rysy ;) ? I wydłużyc nosek ?????? Chyba ktos mnie zabije dzis . nie będę jż nic poprawiać bo taki byl: Quote
ruda76 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Andzia a czy dobrze gdzies juz dzisiaj staffika widziałam? P,.S. Ciotki czy w sklepie tez tak przebieracie?:cool3: Quote
andzia69 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ruda76 napisał(a):Andzia a czy dobrze gdzies juz dzisiaj staffika widziałam? :cool3: zobacz sobie na bulowatych - moze to i staffik:eviltong: czy was też tak wk..a ten latajacy non stop totolotek czy tylko mnie?:cool3: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ale to miałabyc sabinka , moja sabinka :) Daria , praca tez :) Quote
bugsik Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 andzia69 napisał(a): czy was też tak wk..a ten latajacy non stop totolotek czy tylko mnie?:cool3: i to nawet nie wiesz jak bardzo,w szczegolnosci,ze nie wygrywam:placz: Quote
doddy Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Bo Wy niekumate jestesta! Macie grac, potem wygrac, a potem przeznaczyc 3/4wygranej na zaplate za serwer dogomania. Ponadto na tym forum ludzie siedza calymi dniami i to lepszy nosnik niz tv i radio. Tu lepsze sensacje niz w polityce. Quote
invictus hilaritas Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ten totolotek bardzo wk.. zwlaszcza z rana ;) Quote
doddy Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Asia czy nadworny fotograf Olga przyjezdza do Was w niedziele na sesje dzieciuff z dziecmi na 4 lapach? Jak tak, to zrobcie Jacentemu pikne zdjecia. Zobaczymy jak ciotka Olga radzi sobie z mordercami w robieniu portrecikow. Quote
dariaopole Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Andzia coś ostatnio nabuzowana jest :evil_lol: ale kochana totolotek wszystkich wkurza :p czekamy na fotki Jacentego :cool3: Quote
*zaba* Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Bazarek na wybranego psiuta: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7768871#post7768871 Moze Jacusiowi grosik wpadnie? Quote
doddy Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Zdjecia Grubego od ciotki Bugsikowej ;) W szoku jestem jaki bysior sie z niego zrobil... Zdjec mam duuzo ale jak wstawie wszystkie to Wam sie bedzie 5 lat otwierac. Trzymajta jutro kciuki za Jacentego... Quote
Recommended Posts