Jump to content
Dogomania

DRAMAT JACUSIA - Jacus zamieszkal w nowym domu w Warszawie

Recommended Posts

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to jeszcze moze mu troche dostojnosci dodac,moze kopiowane uszy,bo teraz ladniutki ale taki ciapciak(czego sie zreszta po boksie spodzoewac) bo ast to taki fajny rasowy wyszedl,znaczy taki wrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale trafilas na marude:eviltong:

Posted

Ciotka Andzia lubi platac niespodzianki, jeszcze Ci taki profesjonal zrobi, ze nie poznasz ze to boksio :evil_lol:
A zreszta musisz miec boksia z uszami, bo przeciez w domu masz same uszaste... Chyba, ze Zombi juz ktoregos pozbawil :evil_lol:

Posted

no i wlasnie dlatego chcialam jakies urozmaicenie,a Zombi z cala pewnoscia jak by tylko mial okazje pozbawilby ich nie tylko uszu,na widok wilczurka np.dostaje piany na mordzie i slini sie jak boksio,jeszcze troche tu posiedzi a kto wie:eviltong:

Posted

Beatko to Anita musi sie ustawic w kolejce do zabicia Ciebie...
Ja jestem zaraz przed nia.
Anitko ale pamietam o Tobie - zostawie Ci cos bys sie popastwila :eviltong:

Posted

bugsik napisał(a):
no to jeszcze moze mu troche dostojnosci dodac,moze kopiowane uszy,bo teraz ladniutki ale taki ciapciak(czego sie zreszta po boksie spodzoewac) bo ast to taki fajny rasowy wyszedl,znaczy taki wrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale trafilas na marude:eviltong:

a dopiero mi tu Beata z rudą moraly prawily, ze pies ma być taki jakiego go czlowiek stworzyl - czyli z uszami i ogonem!:mad::eviltong:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Dajcie mi jeszcze chwile pożyc bo mam jedna ważna sprawę do załatwienia , moja ulubiona , sprawijaca że moje zycie nabiera barw.

brzmi dosyć enigmatycznie :cool1: powiedz kochana co Ci taką radość sprawia ??? bo chyba nie praca ??:evil_lol:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Andzia , piekny ale ................................mozesz troche złagodzić rysy ;) ? I wydłużyc nosek ??????

Chyba ktos mnie zabije dzis .

nie będę jż nic poprawiać bo taki byl:

Posted

ruda76 napisał(a):
Andzia a czy dobrze gdzies juz dzisiaj staffika widziałam?

:cool3:

zobacz sobie na bulowatych - moze to i staffik:eviltong:

czy was też tak wk..a ten latajacy non stop totolotek czy tylko mnie?:cool3:

Posted

andzia69 napisał(a):

czy was też tak wk..a ten latajacy non stop totolotek czy tylko mnie?:cool3:

i to nawet nie wiesz jak bardzo,w szczegolnosci,ze nie wygrywam:placz:

Posted

Bo Wy niekumate jestesta!
Macie grac, potem wygrac, a potem przeznaczyc 3/4wygranej na zaplate za serwer dogomania.

Ponadto na tym forum ludzie siedza calymi dniami i to lepszy nosnik niz tv i radio. Tu lepsze sensacje niz w polityce.

Posted

Asia czy nadworny fotograf Olga przyjezdza do Was w niedziele na sesje dzieciuff z dziecmi na 4 lapach?

Jak tak, to zrobcie Jacentemu pikne zdjecia. Zobaczymy jak ciotka Olga radzi sobie z mordercami w robieniu portrecikow.

Posted

Zdjecia Grubego od ciotki Bugsikowej ;)

W szoku jestem jaki bysior sie z niego zrobil...
Zdjec mam duuzo ale jak wstawie wszystkie to Wam sie bedzie 5 lat otwierac.
Trzymajta jutro kciuki za Jacentego...