dariaopole Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 ruda76 napisał(a):Nie lubię poniedziałkow :roll::roll: ruda a kto lubi ?? :cool1: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ja .................................... niecierpię !!!!!!!!!! Quote
dariaopole Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 już myślałam , że Beata napisała , że lubi bo ona to zawsze wszystko inaczej, tak jak to , że nie lubi bullowatych w odróżnieniu do innych :eviltong: Quote
fona Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Pepsi76 napisał(a)::shake::placz::-(Właśnie wróciliśmy od Jacusia ale bez niego jak już wiecie!!:-(Rodzinka zdawała sobie sprawę że to młody stafik ale myślała że da radę !Bo bardzo chciała go mieć- bo się zakochała w nim od pierwszego wejrzenia !!! Tak mi potwornie smutno że nie mogłam go zabrać całą drogę do Łodzi ryczałam razem z córką ale; mój roczny synek bał się Jacusia i płakał na jego widok a 2,5 roczną córeczkę przewróciłby (gdyby tylko chciał) machnięciem ogonka no i po prostu mógłby niechcący zrobić dzieciom krzywdę bo są jednak za małe Jacuś od ''pierwszego spojrzenia'' upodobał sobie mojego męża (który całymi dniami jest w pracy i wraca wieczorkiem) a na mnie za bardzo wcale nie zwracał uwagi-więc nie wiem też czy chociaż troszkę by mnie słuchał?Jest to tak żywiołowy i pełen temperamentu pies cudowny i kochany!:loveu: i śliczny Najpiękniejszy amstaf na świecie !!!Na pewno znajdziecie mu domek gdzie będzie mu cudownie a nowy właściciel będzie nim zachwycony!Mnie pozostanie w głowie jego''uśmiechnięta buzia''i żal że nie jest ze mną...:-(:shake::shake::shake:. Pepsi, moze jakis kundelek maly?... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Specjalnie tak napisałam, żebys myslała , ze lubie :) hihihi Ale nie lubie choc był okropny czas w moim życiu, kiedy nienawidziłam weekendów a kochałam poniedziałek. Brrr, nawet nie chce o tym wspominać. ps. ale bullowatych nadal nie lubie. Quote
ruda76 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Ja .................................... niecierpię !!!!!!!!!! Tia bo Beata to chyba kocha pracowac:cool3: Quote
dariaopole Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Specjalnie tak napisałam, żebys myslała , ze lubie :) hihihi spryciarza jesteś :evil_lol: Quote
ruda76 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Specjalnie tak napisałam, żebys myslała , ze lubie :) hihihi ps. ale bullowatych nadal nie lubie. lubisz , lubisz tylko nie chcesz się przyznac. Jak mozna ich nie koffac:loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 dziewczyny to Doddy rozsiewa ploty o moim pracoholizmie a ja jestem najwiekszym leniem pod słoncem. I nie lubie poniedziałków i bullowatych :) ps. oprócz Mamby i Julka z osiedla :) Quote
dariaopole Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a): I nie lubie poniedziałków i bullowatych :) ps. oprócz Mamby i Julka z osiedla :) ty to się lubisz nam narazac !!!:mad: miałaś napisać nie lubię bullowatych oprócz Mamby, Julka, bullków Rudej i darii. Resztę wybaczymy :eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Jak poznam Wasze bulki to przemyślę :) Tak w ciemno to nie da rady :diabloti: Quote
dariaopole Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Jak poznam Wasze bulki to przemyślę :) Tak w ciemno to nie da rady :diabloti: no niech Ci będzie choć uwierz mi na słowo moje potworki są wspaniałe :evil_lol: a o rudowych już nie wspomnę :loveu: Quote
ruda76 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Jak poznam Wasze bulki to przemyślę :) Tak w ciemno to nie da rady :diabloti: Nie musisz wcale w ciemno, jedno zaproszenie i juz lecimy całymi rodzinami:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ja nikomu nie wierzę a zapraszać chyba nie muszę , drzwi otwarte :) Quote
dariaopole Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Ja nikomu nie wierzę a zapraszać chyba nie muszę , drzwi otwarte :) dzięki Beata chociaż ja z moimi potworami do samochodu wole nie wsiadać , po pół godzinie wyrzuciłabym Johnego na autostradzie :diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 A ja ze swoimi moge jechac na koniec świata i jest super ale to nie są bullowate :eviltong: Quote
dariaopole Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):A ja ze swoimi moge jechac na koniec świata i jest super ale to nie są bullowate :eviltong: o ty małpo naśmiewasz się z mojego upośledzonego Johnusia !!! ty franco jedna :eviltong: moje dziewczyny pięknie jeżdżą samochodem jedynie Johnuś to taka męczydupa samochodowa :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 nie uposledzony tylko bullowaty :eviltong: Quote
dariaopole Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 wystarczy spojrzeć na moje psiapsiulki i od razu człowiek je uwielbia :evil_lol: sorki Jacuś za offa :oops: potem wykasuje ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Jacuś chyba sie nie obrazi :) Myslałas o zakupie wiekszej kanapy ? Quote
dariaopole Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Beata_Dorobczyńska']nie uposledzony tylko bullowaty :eviltong: nie no to już przesada :mad: doddy, ruda - widziałyście to ??? Beatko przypominam , że jesteś dyrektorem Fundacji AST !!! Quote
dariaopole Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a): Myslałas o zakupie wiekszej kanapy ? niedługo robię przemeblowanie i mały remont pokoju psiowego. kanapy będą dwie a ściany będą w łapki i kostki :p Quote
ruda76 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 dariaopole napisał(a):niedługo robię przemeblowanie i mały remont pokoju psiowego. kanapy będą dwie a ściany będą w łapki i kostki :p Ty chyba jaja sobie robisz:evil_lol:łapki i kostki? Quote
Recommended Posts