Beata_Dorobczyńska Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ja jestem dyrektorem finansowym , zupełnie nie astozwiązanym . Quote
dariaopole Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 tak ten biały wypierdek mamuci po tacie staffiku i mamie cholera wie. nie żartuję , moje psy mają swój pokój więc czemu by im tego nie zrobić, fajne będą takie ściany :evil_lol: tu jest wątek mojej Chili i tam jest dużoooo zdjęciów ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=56622&highlight=Chili Quote
dariaopole Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 zresztą , przecież dzieciom maluje się na ścianach misie czy samochodziki, więc ja moim dzieciom też coś malnę a co !!! ???:diabloti: Quote
ruda76 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 dariaopole napisał(a):zresztą , przecież dzieciom maluje się na ścianach misie czy samochodziki, więc ja moim dzieciom też coś malnę a co !!! ???:diabloti: ja cię kręce :pwszyscy znajomi mowią ,ze ze mną coś nie tak z tymi psami ale jak im powiem ,ze znajoma maluje łapki , kostki na scianach to zwrocą mi honor Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ciekawa jetsemm jak długo te kostki wytrzymaja pod wpływem uporczywego lizania scian ? Quote
andzia69 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):A ja ze swoimi moge jechac na koniec świata i jest super ale to nie są bullowate :eviltong: ja sobie wypraszam :mad::mad::mad:- moje bulowate plus jeden jakiś odmieniec bardzo ladnie jeżdżą samochodem!!!!:eviltong: A Zgredek to już najpierwszy do samochodu!:evil_lol: Quote
andzia69 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='ruda76']Andzia napisałam do Ciebie na molosach na watku tego DA z Ełku emdziołek ma jechac do schronu...tu masz wątek tych bied: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87126 Quote
doddy Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Dzisiejszy darczynca Jacusia: JACEK WĄSOWICZ Dziekujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Pies Baskervillów normalnie :) Ruda, maila Tobie wyslalam, zacznij czytac . Quote
bugsik Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='andzia69']no to nie oddawaj!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pręgowane wariaty są najlepsze!!!:loveu: gdyby ktoś chcial wspomoc fundację moze zakupić na allegro takie nalepki: a tu link do aukcji: http://www.allegro.pl/item250270518_fuks_cudem_ocalony_ratujmy_razem_.html a moze tak z nudow da rade zrobic taka glowke boksia,strrrrrasznie bym chciała Quote
andzia69 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='bugsik']a moze tak z nudow da rade zrobic taka glowke boksia,strrrrrasznie bym chciała z nudów da radę - jak zdziełam to dam znać! Mogę jeszcze pomyślec - w sumie to inne rasy tyż mogą pomóc bulowatym!:evil_lol: Quote
doddy Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Mam zamowienienie na ONki i bullterriery. P.S. Nie doszly jeszcze naklejki a do KasiNDM juz tam :p Quote
andzia69 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 doddy napisał(a):Mam zamowienienie na ONki i bullterriery. P.S. Nie doszly jeszcze naklejki a do KasiNDM juz tam :p moze dzisiaj dojdą...może listonosz czytać nie umi:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A ja bym chciała doga ale NIEMIECKIEGO zeby nie było nieporozumień. :) Onka tez chętnie . Quote
andzia69 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):A ja bym chciała doga ale NIEMIECKIEGO zeby nie było nieporozumień. :) Onka tez chętnie . to chiba muszę fabrykę otworzyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Otwórz, tylko rób ładne bo zbankrutujesz. Quote
andzia69 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Na razie takie najszłam: husek/mamut Mops chiba onek a teraz idem se malować..potem będę szukać dalej!;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Mamut jest dobry :p a reszta srednia. Doga poproszę . Quote
andzia69 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Mamut jest dobry :p a reszta srednia. Doga poproszę . inszych na razie niet!:eviltong: Quote
dariaopole Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 i co tam ?? cisza w temacie Jacentego ?? Quote
andzia69 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 bugsik napisał(a):a moze tak z nudow da rade zrobic taka glowke boksia,strrrrrasznie bym chciała Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Boksio wyszedł Tobie piekny :) Quote
Recommended Posts