Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']A u nas ostatnio wielkim przysmakiem są takie oto krewetki ;)
[url]http://www.forza10.com.pl/scheda_prodotto.php?numerolinea=3&id=19&alimenti=&idtipo=1[/url][/QUOTE]

Możesz cyknąć fotkę?

Posted

Moja Sucz wręcz obsesyjnie uwielbia zielone kostki z chlorofilem i miętą - takie ciasteczka dla psów. Czy ktoś może mi powiedzieć, jaka firma to produkuje? Bo sucz za ciacho da się pokroić, ale nie wiem, jak z jakością tego przysmaku.

• 1 month later...
Posted

Przyłapałam Korka na obskubywaniu malin z krzaka. A jak mój luby rzuci hasło "Korek, chcesz ciastko?" (takie ciasteczka psie z rossmana, może nie jest to super zdrowe ale 2 ciacha dziennie Korczysławowi nie zaszkodzą) pies robi komendę "siadwarujzdechłpiesturlajsiełapa"...

Posted

[quote name='Koreksonowa']Przyłapałam Korka na obskubywaniu malin z krzaka. A jak mój luby rzuci hasło "Korek, chcesz ciastko?" (takie ciasteczka psie z rossmana, może nie jest to super zdrowe ale 2 ciacha dziennie Korczysławowi nie zaszkodzą) pies robi komendę "siadwarujzdechłpiesturlajsiełapa"...[/QUOTE]

zakładam, że komendę wykonuje bardzo szybko? :P

Posted

Oczywiście! To jego popisowy numer:D
A powiedzcie mi... ile czasu zajmuje waszym psiakom zjedzenie takiego dentastixa od pedigree? Zakładając że jest dopasowany do wagi psa. Mój pożarł swojego dzisiaj w 30 sekund... chyba producent tego nie przewidział:/

Posted

[quote name='Koreksonowa']Oczywiście! To jego popisowy numer:D
A powiedzcie mi... ile czasu zajmuje waszym psiakom zjedzenie takiego dentastixa od pedigree? Zakładając że jest dopasowany do wagi psa. Mój pożarł swojego dzisiaj w 30 sekund... chyba producent tego nie przewidział:/[/QUOTE]

Mój w ogóle nie chce patrzeć na dentastixy, bo mu chyba okrutnie śmierdzą :roll:

Posted

[quote name='Koreksonowa']
A powiedzcie mi... ile czasu zajmuje waszym psiakom zjedzenie takiego dentastixa od pedigree? Zakładając że jest dopasowany do wagi psa. Mój pożarł swojego dzisiaj w 30 sekund... chyba producent tego nie przewidział:/[/QUOTE]
Dałam kilka razy, gdy był młodszy - i było dokładnie to samo. Uznałam, że to bez sensu - to jest miękkie i nie wiem, na jakiej zasadzie miałoby oczyszczać zęby. Chyba że chemicznie jakoś? Z produktów pedigree to już lepszą opinię (i sensowniejszą konsystencję) mają denta rask. Niemniej jak pies jest zdrowy, nie ma problemów, to już chyba lepiej oczyszczą mu zęby zwykłe kurze łapy.

Posted

jak sobie pomyślę co się znajduje w tej brązowej mazi bez zapachu mięsa,z jakimiś chemicznymi cudami które niby mają czyścić zęby to mi się odechciewa to coś kupować...To już wolę zwykłego żwacza albo prasowaną skórę:roll:

Posted

Coś mi się zdaje że to był pierwszy i ostatni raz. Namówiła mnie ciocia, jej malamutka sobie spokojnie memła takiego dentastixa przez pół godziny. A niestety żwaczowe zabawki często u nas kończą zakopane w ogrodzie.

Posted

[quote name='Koreksonowa'] A niestety żwaczowe zabawki często u nas kończą zakopane w ogrodzie.[/QUOTE]
A suszony penis wołowy? Ja nie próbowałam podawać, ale ludzie chwalą, że się sprawdza w charakterze psiego gryzaka.

Posted

Nie próbowaliśmy, ale Korek chociaż nie ma problemu z oddawaniem ukradzionych kapci czy nawet piłeczek, to z jadalnymi gryzakami nie chce się rozstać po dobroci:/ Potem znikają w tajemniczych okolicznościach w ogrodzie... A jak mój ojciec przekopuje grządki to pies siedzi obok i pilnuje żeby mu jego skarbów nie wykopał:)

Posted

[quote name='filodendron']Dałam kilka razy, gdy był młodszy - i było dokładnie to samo. Uznałam, że to bez sensu - to jest miękkie i nie wiem, na jakiej zasadzie miałoby oczyszczać zęby. Chyba że chemicznie jakoś? Z produktów pedigree to już lepszą opinię (i sensowniejszą konsystencję) mają denta rask. Niemniej jak pies jest zdrowy, nie ma problemów, to już chyba lepiej oczyszczą mu zęby zwykłe kurze łapy.[/QUOTE]

Ja kupuję te uszy, ale czasem dostaję gratis do karmy właśnie np kurze łapki i zgadzam się. O wiele chętniej je podam psu niż te dentastixy, jakoś im nie ufam

• 3 weeks later...
Posted

[B]Blunio[/B], słodziak, którego adoptowałam 2 miesiące temu
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/207520-Niewielki-wystraszony-Czarnuszek-czy-zaufa-cz%C5%82owiekowi"]http://www.dogomania.pl/threads/207520-Niewielki-wystraszony-Czarnuszek-czy-zaufa-cz%C5%82owiekowi[/URL]
uwielbia... suche piętki bułki paryskiej... tak fajnie chrupią w pysiu.

• 2 weeks later...