Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='cocker']Czekolady psom nie wolno dawać!! to jest podobno śmiertelne!![/quote]
A gdzie my tu gadamy o czekoladzie dla psa :) ;) Wiem, że to śmiertelne:p

Posted

[quote name='Psiutka380']Moja Mika czekolady nigdy nie jadła. Chyba że dla psów.[/quote]
Bardo też nie jadł, nawet dla psów... A co to ta czekolada dla psów bo ja o niczym nie wiem...

Posted

[quote name='dunia77']Spykul uwielbia popcorn :crazyeye: Powiedzcie mi, można psu dawać? Nie cały worek oczywiście :cool3: bo jednak solony...[/quote]
Nie wiem czy można, ale Bardo też lubi takiego typu rzeczy...

Posted

Szczotka jakiś czas temu umilała sobie czas zjadając... moje majtki :roll:
Kiedy tylko udało jej się jakieś znaleźć (nieważne: czyste, czy brudne) wygryzała z nich tę część, gdzie jest doszyty taki dodatkowy kawałek bawełny na środku (mam nadzieję, że wiecie, co mam na myśli) i ją pożerała..
Na szczęście nic jej nie było, po prostu robiła koopki materiałowe.
Oczywiście majtki chowałam przed nią, ale wystaczyła chwila nieuwagi, albo niedomknięta szuflada, dostęp do kosza z praniem :shake: 5 par majtek mi zjadła :shake:
A bałam się strasznie..

Posted

[quote name='monita']To pewnie telepatia :evil_lol:[/quote]
Może, może :evil_lol:
Nie wiem dlaczego, ale czasami mówię, że Bardo ma te same geny co ja:diabloti:
Wracając do jedzenia to Bardo uwielbia chipsy... Zawsze coś musi wpaść mu do pyska- to nieuchronne:roll: