horpyna Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 suka trafila wczoraj do kliniki w Śremie.Zostala znaleziona na poligonie.Z tego co wiem najprawdopodobniej zostanie tam do poniedzialku..pozniej czeka ja schroniskoto sam szkielecik i skóramimo ze suczka prawie miesni niema jest pelna zycia i jak tylko widzi czlowieka chce sie bawic!poza tym ze jest strasznie wychudzona to nic jej niejest.psiak ma okolo 1-1,5 roku.jutro jade porozmawiec jeszcze z wetem w klinice i zobaczymy.moze da rade przedluzyc cos czasu... pilnie potrzbny chociaz tymczasowe lokum dla niej!!!!!! Quote
horpyna Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 kontakt: 665212806 [email protected] gg 3786247 Quote
xxxx52 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 co za kanalie psudo ludzie,tak zaglodzic pieska :mad: :angryy: Ona nie moze isc do schroniska,:shake: :placz: :placz: Na pewno system imonulogiczny ma bardzo oslabiony z niedozywienia,a w schronisku moze zachorowac i :placz: DT jet jej konieczna!Moze jakas ze wspanialch dogomanianek poznanskich pomoze w znalezieniu DT Quote
xxxx52 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 sprawa bardzo wazna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
lookata Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 ojej.. młody maleńki szkielecik który chce żyć... ktoś ją pewnie tam wywiózł i porzucił, bo nie mógł swobodnie z rodzinką wyruszyć na wakacje, a piesek juz się zdążył znudzić... pseudo ludzie.. bezmózgi!! pomocy dla małej..! Quote
horpyna Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 rozmawialam z wetem przez tel.zostawia ja jak narazie u siebie w klinice.jutro jade do niej osobiscie i napisze cos wiecej.. Quote
MonikaP Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Proponuję,żebyś w tytule napisała, o jaką miejscowość chodzi... Quote
iwop Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Jeżeli takie biedactwo trafi do schronu to po niej...:-( Quote
malagos Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 zdublowany watek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79166 Quote
GoniaP Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Jeśli mała jest w Śremie, to proponuję odwieźć ja do schronisku w Gaju. Tam sie jej krzywda nie stanie. ;) Quote
majqa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Jeśli dostanę zdjęcia bidulki i jak najwięcej info, wynikających z obserwacji psinki (zdaję sobie sprawę, że krótkich obserwacji)- plus minus charakter,wiek,może jakąś sposobnością miała już kontakt z innymi zwierzakami (pies, jasna sprawa i kot),czy bardzo skomli, czy jest spokojniutka etc. etc. to wystawię ją na allegro i wstawię tam wątek z dogomanii. Potrzebny będzie też konkretny kontakt do umieszczenia w ogłoszeniu, do osoby najbliżej sprawie (pytań może być masa, trudno przewidzieć jakie więc najlepiej by w kontakcie była podana osoba pilotująca sprawę). Podaję mail [email protected]. Swoją drogą życzę podobnego losu temu, kto z tego psa zrobił "cień istoty żywej" :angryy:. Quote
horpyna Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 suczka jest pod opieka weterynarzy.i jak jakis czas tam zostanie.do schroniska narazie nie zostanie oddana bo musi troche przytyc..no i szukamy domku nadal... Quote
majqa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Niunia wystawiona na allegro, aukcja 243480246. Wklejony kontaktzdjątka i wątek z dogomanii. Oby to zadziałało :-(... Quote
horpyna Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 http://www.allegro.pl/item243480246_malenkie_cudenko_mix_onka_obraz_rozpaczy_.html dziękuje Majqa:loveu: Quote
Hala Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 widzę że działacie ostro... allegro już jest..fiu fiu... ;) Quote
majqa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Na bieżąco śledząc wątek będę się starała robić doklejki info w aukcji. Cieszę się, niezależnie od tego co przyniosą kolejne dni, że dostrzegłam jedną osobę obserwującą aukcję. Supernie by było dopisać jak duża jest suńka (ile ma w kłębie, oops...w kłębiku). Mogą się pojawić zainteresowani z zapytaniem o dokoptowanie (adopcję) suni do domku/ mieszkanka gdzie jest kot. Może znajdzie się koci kaskader do próby? Czym innym jest przecież zaciekawienie psiątka kotem, a czym innym klasyczne polowanie. Ponadto, jeśli będziesz miała Horpyno inne, dodatkowe zdjątka, kolejne opinie weta itd...itp...prześlij proszę na znany Ci mail, dodam do aukcji. Jeśli coś sknociłam w opisie "allegrowym" też piszcie, poprawię od ręki. Całuję suńkę w oba oczka i nochalek, tak b.swoim stanem przypomina mi moją (też wyrwaną z allegro, brr, okropne wspomnienia)...Takie hm...w jej pyszczku zaciekawienie, wiara, rozbrajające dziecięctwo... Quote
Hala Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 w takim razie czekamy niecierpliwie na zdjecia i opowieści o suczce... Quote
horpyna Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 mam bardzo przykra wiadomosc...mala ma prawdopodobnie klopoty z trzustka:-(od dzis na lekach jest:-(jejka...wszystko nie tak...potrzeba kilku dni aby cos sie wyjasnilo.no i zobaczymy jak dalej leczenie bedzie przebiegac.. :-( Quote
MonikaP Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 horpyna napisał(a):mam bardzo przykra wiadomosc...mala ma prawdopodobnie klopoty z trzustka:-(od dzis na lekach jest:-(jejka...wszystko nie tak...potrzeba kilku dni aby cos sie wyjasnilo.no i zobaczymy jak dalej leczenie bedzie przebiegac.. :-( To jest pewnie właśnie przyczyna jej chudości.... Quote
xxxx52 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 mysle ,ze przy odpowiednich lekach i odpowiedniej diecie bedzie wszystko oky!jak pomysle co wczesniej ta panna dostawala do jedzenia ,ze zachorowala ,to mnie adrenalina do glowy uderza:angryy: Quote
Recommended Posts