Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

suka trafila wczoraj do kliniki w Śremie.Zostala znaleziona na poligonie.Z tego co wiem najprawdopodobniej zostanie tam do poniedzialku..pozniej czeka ja schroniskoto sam szkielecik i skóramimo ze suczka prawie miesni niema jest pelna zycia i jak tylko widzi czlowieka chce sie bawic!poza tym ze jest strasznie wychudzona to nic jej niejest.psiak ma okolo 1-1,5 roku.jutro jade porozmawiec jeszcze z wetem w klinice i zobaczymy.moze da rade przedluzyc cos czasu...

pilnie potrzbny chociaz tymczasowe lokum dla niej!!!!!!

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co za kanalie psudo ludzie,tak zaglodzic pieska :mad: :angryy:
Ona nie moze isc do schroniska,:shake: :placz: :placz:
Na pewno system imonulogiczny ma bardzo oslabiony z niedozywienia,a w schronisku moze zachorowac i :placz:
DT jet jej konieczna!Moze jakas ze wspanialch dogomanianek poznanskich pomoze w znalezieniu DT

Posted

ojej.. młody maleńki szkielecik który chce żyć... ktoś ją pewnie tam wywiózł i porzucił, bo nie mógł swobodnie z rodzinką wyruszyć na wakacje, a piesek juz się zdążył znudzić... pseudo ludzie.. bezmózgi!!

pomocy dla małej..!

Posted

Jeśli dostanę zdjęcia bidulki i jak najwięcej info, wynikających z obserwacji psinki (zdaję sobie sprawę, że krótkich obserwacji)- plus minus charakter,wiek,może jakąś sposobnością miała już kontakt z innymi zwierzakami (pies, jasna sprawa i kot),czy bardzo skomli, czy jest spokojniutka etc. etc. to wystawię ją na allegro i wstawię tam wątek z dogomanii. Potrzebny będzie też konkretny kontakt do umieszczenia w ogłoszeniu, do osoby najbliżej sprawie (pytań może być masa, trudno przewidzieć jakie więc najlepiej by w kontakcie była podana osoba pilotująca sprawę). Podaję mail [email protected].
Swoją drogą życzę podobnego losu temu, kto z tego psa zrobił "cień istoty żywej" :angryy:.

Posted

Na bieżąco śledząc wątek będę się starała robić doklejki info w aukcji. Cieszę się, niezależnie od tego co przyniosą kolejne dni, że dostrzegłam jedną osobę obserwującą aukcję. Supernie by było dopisać jak duża jest suńka (ile ma w kłębie, oops...w kłębiku). Mogą się pojawić zainteresowani z zapytaniem o dokoptowanie (adopcję) suni do domku/ mieszkanka gdzie jest kot. Może znajdzie się koci kaskader do próby? Czym innym jest przecież zaciekawienie psiątka kotem, a czym innym klasyczne polowanie. Ponadto, jeśli będziesz miała Horpyno inne, dodatkowe zdjątka, kolejne opinie weta itd...itp...prześlij proszę na znany Ci mail, dodam do aukcji. Jeśli coś sknociłam w opisie "allegrowym" też piszcie, poprawię od ręki. Całuję suńkę w oba oczka i nochalek, tak b.swoim stanem przypomina mi moją (też wyrwaną z allegro, brr, okropne wspomnienia)...Takie hm...w jej pyszczku zaciekawienie, wiara, rozbrajające dziecięctwo...

Posted

mam bardzo przykra wiadomosc...mala ma prawdopodobnie klopoty z trzustka:-(od dzis na lekach jest:-(jejka...wszystko nie tak...potrzeba kilku dni aby cos sie wyjasnilo.no i zobaczymy jak dalej leczenie bedzie przebiegac.. :-(

Posted

horpyna napisał(a):
mam bardzo przykra wiadomosc...mala ma prawdopodobnie klopoty z trzustka:-(od dzis na lekach jest:-(jejka...wszystko nie tak...potrzeba kilku dni aby cos sie wyjasnilo.no i zobaczymy jak dalej leczenie bedzie przebiegac.. :-(

To jest pewnie właśnie przyczyna jej chudości....

Posted

mysle ,ze przy odpowiednich lekach i odpowiedniej diecie bedzie wszystko oky!jak pomysle co wczesniej ta panna dostawala do jedzenia ,ze zachorowala ,to mnie adrenalina do glowy uderza:angryy: