ANETTTA Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 jesteście cudowni ...tyle ogloszeń czekamy na odzew Quote
Aaliyah1981 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 dziewczyny na stronie vivy znalazlam jedno ogloszenie odnosnie checi przygarniecia duzego psa wlasnie w typie Rimbusa napisalalm czekam na odpowiedz ... Quote
Pianka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Dostałam dwa maile w jego sprawie. Oby któryś z nich to był przyszly dom Rimbuska. Trzymac kciuki prosze:p Aaliyah ja zmieniałam 2 dni temu temat na allegro na bernardyna bo wtedy więcej ludzi wchodzi co widac po mailach. Wcześniej był jako Moskiewski ale mało osób tam wchodziło. Quote
Justyna_wolontariat Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Dziewczyny pisze z wielka prośbą. Ponieważ Rimbusek potrzebuje dobrego jedzenia by stanól na nogi, poki było jedzenie gotowane mieszałam mu w tym te odżywki teraz psiaki schroniskowe są na suchej karmie a puszek juz w schronisku brak :( czy dałoby rade zrobić zbiórkę na jedzenie dla niego by zakupic mu puszki, widać ze on nigdy suchej karmy nie jadł pozatym to struszek i cięzko mu przyjmowac takie jedzenie...... Quote
Pianka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Justyna a moglibysmy zbierac pieniążki na twoje konto? Żebyś miała je odrazu do dyspozycji? ja swojego konta nie posiadam jakby co:oops: Quote
Justyna_wolontariat Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ja myślę, ze tak to zaden problem zrobi9ę rozliczenie na dogo kto ile wpłacił. Trzeba by poszukac jakiś puszek dobrej jakości a nie aż tak drogich to duży psiaczek i by dojść do siebie potrzebuje dobrego jedzenia poki co sama cos kupie nim się nie uzbiera jakaś suma ale długo nie dam rady..... Niestety trzeba znów opłacic kolejny rok studiów...:( Quote
Pianka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Justyna_wolontariat']Ja myślę, ze tak to zaden problem zrobi9ę rozliczenie na dogo kto ile wpłacił. Trzeba by poszukac jakiś puszek dobrej jakości a nie aż tak drogich to duży psiaczek i by dojść do siebie potrzebuje dobrego jedzenia poki co sama cos kupie nim się nie uzbiera jakaś suma ale długo nie dam rady..... Niestety trzeba znów opłacic kolejny rok studiów...:([/quote] Nie martw się. Uzbieramy pieniążki. Juz zmieniam tytuł;) Justyna a nie wiem czy tak publicznie podawac konto czy przez PW osobą zainteresowanym? Quote
Aaliyah1981 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Pianka']Nie martw się. Uzbieramy pieniążki. Juz zmieniam tytuł;) Justyna a nie wiem czy tak publicznie podawac konto czy przez PW osobą zainteresowanym?[/quote] sle ci pw :)aha rozumiem z tym allegro ..no tak wychodzi na to ,ze zalezy co sie wpisze w tytule :cool3:ehhhhhhhhh a przeciez to ten sam psiak ..ale mimo to ciesze sie ,ze wkoncu ktos tam pisze w jego sprawie . koniecznie dziel sie z nami nowinami Quote
Mysia_ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 i jak odzywał się ktoś w jego sprawie? Domku znajdź się, prosimy..... Quote
Aaliyah1981 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 wysylam fotki znajomej z dogo popyta znajomych inaczej bedziemy stac w martwym punkcie...przed chwil dostalam odpowiedz na meila , ktorego wyslalam kiedy znalazlam prywatne ogloszenie na vivie co prawda panstwo szukaja olbrzyma nie licze na nic ale wlasnie pisze im odpowiedz i dolaczam wszystkie fotki Rmbuska Pianko a jak u ciebie ktos sie odzywa??? Quote
ANETTTA Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 domeczku odezwij sie :placz::placz::placz: Quote
Pianka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Obie osoby odpowiedziały- jedna cały czas wypytuje o leki. Nie wiem czy chodzi jej o pomoc w zakresie leków czy chce dac dom. Mało konkretnie pisze. A druga osoba jest bardzo zainteresowana, ale boi się podejmowac pochopnie decyzje, chce wszystko przemyśleć itp;) Quote
Aaliyah1981 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Pianka']Obie osoby odpowiedziały- jedna cały czas wypytuje o leki. Nie wiem czy chodzi jej o pomoc w zakresie leków czy chce dac dom. Mało konkretnie pisze. A druga osoba jest bardzo zainteresowana, ale boi się podejmowac pochopnie decyzje, chce wszystko przemyśleć itp;)[/quote] Pianko ja tez dostalam odpowiedz wiec pani musi to przemyslec . sluchaj mnie sie wydaje ,ze ta osoba ktora wypytuje o leki chce mniej wiecej wiedziec jakie beda koszty leczenia. jesli beda chcieli porozmawiac chetnie cos doradze .trzymam kciuki Quote
Pianka Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Co do tej osoby, która pyta o leki, to napisała mi że ona by poleciła inne leki (tu się troche rozpisała) Na końcu mi napisała, ze jakby nie mieszkała tak daleko to by przejechała go zbadać i by podjeła decyzje. Ale o czym decyzje już nie napisała. Co do drugiej osoby, ona jest naprawde zainteresowana. Mam kolejnego maila od niej:loveu: Quote
Mysia_ Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 trzymam super mocno kciuki, zeby się udało z tym domkiem :cool3: Musi sie udac..... Quote
ANETTTA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']trzymam super mocno kciuki, zeby się udało z tym domkiem :cool3: Musi sie udac.....[/quote] oby oby :shake::shake: Quote
Aaliyah1981 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Pianka']Co do tej osoby, która pyta o leki, to napisała mi że ona by poleciła inne leki (tu się troche rozpisała) Na końcu mi napisała, ze jakby nie mieszkała tak daleko to by przejechała go zbadać i by podjeła decyzje. Ale o czym decyzje już nie napisała. Co do drugiej osoby, ona jest naprawde zainteresowana. Mam kolejnego maila od niej:loveu:[/quote] Pianka trzymaj kontak bo ta pani ktora do mnie napisala go nie wezmie niestety tak wyszlo z kontekstu meili:-( Quote
ANETTTA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 o jejku,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, misio czeka na dom :placz::placz::placz::placz: Quote
Pianka Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Aaliyah1981']Pianka trzymaj kontak bo ta pani ktora do mnie napisala go nie wezmie niestety tak wyszlo z kontekstu meili:-([/quote] Trzymam, trzymam:p Jak ta osoba nie będzie go chciala adoptowac, to chyba strace wiare w ludzi. Pokładam w niej wielkie nadzieje. Zadaje mnóstwo pytan. Jest bardzo zainteresowana;) Quote
Recommended Posts