Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam dwa maile w jego sprawie. Oby któryś z nich to był przyszly dom Rimbuska. Trzymac kciuki prosze:p

Aaliyah ja zmieniałam 2 dni temu temat na allegro na bernardyna bo wtedy więcej ludzi wchodzi co widac po mailach. Wcześniej był jako Moskiewski ale mało osób tam wchodziło.

Posted

Dziewczyny pisze z wielka prośbą. Ponieważ Rimbusek potrzebuje dobrego jedzenia by stanól na nogi, poki było jedzenie gotowane mieszałam mu w tym te odżywki teraz psiaki schroniskowe są na suchej karmie a puszek juz w schronisku brak :(

czy dałoby rade zrobić zbiórkę na jedzenie dla niego by zakupic mu puszki, widać ze on nigdy suchej karmy nie jadł pozatym to struszek i cięzko mu przyjmowac takie jedzenie......

Posted

Ja myślę, ze tak to zaden problem zrobi9ę rozliczenie na dogo kto ile wpłacił.

Trzeba by poszukac jakiś puszek dobrej jakości a nie aż tak drogich to duży psiaczek i by dojść do siebie potrzebuje dobrego jedzenia poki co sama cos kupie nim się nie uzbiera jakaś suma ale długo nie dam rady..... Niestety trzeba znów opłacic kolejny rok studiów...:(

Posted

[quote name='Justyna_wolontariat']Ja myślę, ze tak to zaden problem zrobi9ę rozliczenie na dogo kto ile wpłacił.

Trzeba by poszukac jakiś puszek dobrej jakości a nie aż tak drogich to duży psiaczek i by dojść do siebie potrzebuje dobrego jedzenia poki co sama cos kupie nim się nie uzbiera jakaś suma ale długo nie dam rady..... Niestety trzeba znów opłacic kolejny rok studiów...:([/quote]
Nie martw się. Uzbieramy pieniążki. Juz zmieniam tytuł;)
Justyna a nie wiem czy tak publicznie podawac konto czy przez PW osobą zainteresowanym?

Posted

[quote name='Pianka']Nie martw się. Uzbieramy pieniążki. Juz zmieniam tytuł;)
Justyna a nie wiem czy tak publicznie podawac konto czy przez PW osobą zainteresowanym?[/quote]

sle ci pw :)aha rozumiem z tym allegro ..no tak wychodzi na to ,ze zalezy co sie wpisze w tytule :cool3:ehhhhhhhhh a przeciez to ten sam psiak ..ale mimo to ciesze sie ,ze wkoncu ktos tam pisze w jego sprawie . koniecznie dziel sie z nami nowinami

Posted

wysylam fotki znajomej z dogo popyta znajomych inaczej bedziemy stac w martwym punkcie...przed chwil dostalam odpowiedz na meila , ktorego wyslalam kiedy znalazlam prywatne ogloszenie na vivie co prawda panstwo szukaja olbrzyma nie licze na nic ale wlasnie pisze im odpowiedz i dolaczam wszystkie fotki Rmbuska

Pianko a jak u ciebie ktos sie odzywa???

Posted

Obie osoby odpowiedziały- jedna cały czas wypytuje o leki. Nie wiem czy chodzi jej o pomoc w zakresie leków czy chce dac dom. Mało konkretnie pisze.

A druga osoba jest bardzo zainteresowana, ale boi się podejmowac pochopnie decyzje, chce wszystko przemyśleć itp;)

Posted

[quote name='Pianka']Obie osoby odpowiedziały- jedna cały czas wypytuje o leki. Nie wiem czy chodzi jej o pomoc w zakresie leków czy chce dac dom. Mało konkretnie pisze.
A druga osoba jest bardzo zainteresowana, ale boi się podejmowac pochopnie decyzje, chce wszystko przemyśleć itp;)[/quote]

Pianko ja tez dostalam odpowiedz wiec pani musi to przemyslec . sluchaj mnie sie wydaje ,ze ta osoba ktora wypytuje o leki chce mniej wiecej wiedziec jakie beda koszty leczenia. jesli beda chcieli porozmawiac chetnie cos doradze .trzymam kciuki

Posted

Co do tej osoby, która pyta o leki, to napisała mi że ona by poleciła inne leki (tu się troche rozpisała) Na końcu mi napisała, ze jakby nie mieszkała tak daleko to by przejechała go zbadać i by podjeła decyzje. Ale o czym decyzje już nie napisała.

Co do drugiej osoby, ona jest naprawde zainteresowana. Mam kolejnego maila od niej:loveu:

Posted

[quote name='Pianka']Co do tej osoby, która pyta o leki, to napisała mi że ona by poleciła inne leki (tu się troche rozpisała) Na końcu mi napisała, ze jakby nie mieszkała tak daleko to by przejechała go zbadać i by podjeła decyzje. Ale o czym decyzje już nie napisała.

Co do drugiej osoby, ona jest naprawde zainteresowana. Mam kolejnego maila od niej:loveu:[/quote]

Pianka trzymaj kontak bo ta pani ktora do mnie napisala go nie wezmie niestety tak wyszlo z kontekstu meili:-(

Posted

[quote name='Aaliyah1981']Pianka trzymaj kontak bo ta pani ktora do mnie napisala go nie wezmie niestety tak wyszlo z kontekstu meili:-([/quote]
Trzymam, trzymam:p

Jak ta osoba nie będzie go chciala adoptowac, to chyba strace wiare w ludzi. Pokładam w niej wielkie nadzieje. Zadaje mnóstwo pytan. Jest bardzo zainteresowana;)