malawaszka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 cholera czyli podobny jak katowicki Max :shake: ale to i tak go nie skreśla - znajdzie siędomek z ludźmi którzy już np nie pracują, są na emeryturze, mają domek z ogródkiem i w razie wyjazdu np do sklepu Andree zostanie na ogrodzie ;) Quote
xxxx52 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 albo,kiedy jada do sklepu zabieraja pieska ze soba. Quote
weszka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Boshe :( Kolejny sznaucer :shake: Oczywiście pozostaje zawsze kwestia czy rzeczywiście Andree niszczy czy to tylko zgrabne wytłumaczenie na oddanie psa do schronu :shake: I co to znaczy że niszczy jeśli nawet... że potarga gazetę czy że wybebeszy kanapę... to jednak różnica Quote
xxxx52 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ludzie zawsze znajda wytlumaczenia jak nie chca psa!sa za leniwi,i za malo odpowiedzialni ,zeby zastanowic sie nad przyczynami zachowania czworonoga,a o pracy z psem nawet nie pomysla:mad::mad::angryy: Quote
kofaniutka87 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 To że niszczy w domu wcale go nie skreśla. Moje psy codziennie zostają same na jakiś czas i siedzą sobie w ogródku, lub idą spać do siebie. Tylko taki domek z ogródkiem musi znaleźć piesek. Quote
weszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 kofaniutka87 napisał(a):To że niszczy w domu wcale go nie skreśla. Moje psy codziennie zostają same na jakiś czas i siedzą sobie w ogródku, lub idą spać do siebie. Tylko taki domek z ogródkiem musi znaleźć piesek. Wcale nie wiadomo czy niszczy. I dlaczego. Może miał za mało ruchu, za mało psich zajęć? Oczywiście że w żadnym stopniu go to nie skreśla. Potrzebny tylko odpowiedni człowiek. Tak samo jak dla Hektorka - wspaniały ludź poszukiwany! Quote
AMIGA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Czy wiadomo coś na temat jak Hektor patrzy na koty? Wiem,że to trudne pytanie, bo ani nie zna się włascicieli,ani w schronie nie paradują przed psimi boksami kociaki, ale może ktoś coś wie? Quote
& Gloria & Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Jutro strzyżemy Hektorka, więc przy okazji sprawdzimy jak reaguje na koty. Quote
AMIGA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Oj sprawdźcie, bardzo proszę. Coś mi się "kluje" - mam dwa miejsca, które konkretnie myślą nad Hektorkiem, ale nie chcę zapeszać, więc nic narazie nie piszę konkretnie. W jednym miejscu jest kotek przybłęda, którego juz domownicy pokochali. Quote
Lorien:) Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 AMIGA napisał(a):Oj sprawdźcie, bardzo proszę. Coś mi się "kluje" - mam dwa miejsca, które konkretnie myślą nad Hektorkiem, ale nie chcę zapeszać, więc nic narazie nie piszę konkretnie. W jednym miejscu jest kotek przybłęda, którego juz domownicy pokochali. Było by wspaniale z tym którymś domkiem.. Noo, jutro Hektorek przejdzie nasz test na koty! Trzymajcie kciuki:eviltong::loveu: Quote
weszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Jutro Hektorek ma wiele przeżyć - strzyżenie i jeszcze koci test ;) Ale warto skoro jest szansa na domek...tfu tfu przez lewe ramię! Quote
zala08 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 trzymam kciuki :) aby wszystko było dobrze :) Quote
kofaniutka87 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Trzymamy kciuki za Hektora - imiennika mojego psa ;) Quote
AMIGA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Czekam na wieści po zabiegach kosmetycznych. Jestem strasznie nieciepliwa, bo obiecałam więcej informacji osobie, która ma kroczek do decyzji na tak. Ale to jest aż w Lublinie, więc byłaby potrzebna pomoc w transporcie Hektorka. Ale jeszcze narazie tfu tfu tfu, żeby nie zapeszyć Quote
& Gloria & Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Niestety nie było dzisiaj możliwe przeprowadzenie testu;) W schronisku było dużoooo innej pracy. HEKTOREK już wczoraj został ostrzyżony---> wyglada prześlicznie:loveu: Quote
Marta697 Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 AMIGA niech ten ,,Twój'' domek będzie dla innego psiaka, bo Hektorek będzie miał na 85% domek. Jutro się wszystko rozwiąze. Trzymajcie kciuki--> oby to był ten wymarzony domek dla Hektorka :) Quote
weszka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ho ho ho sytuacja się zmienia jak w kalejdoskopie :) Kciuki cały czas! Quote
Diana S Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 kciukasy cały czas trzymam...:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts