Marta697 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Szkoda:( Myślałam, że chociaż jakaś nadzieja na domek dla Hektorka. Quote
malawaszka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 1 osoba obserwuje aukcję, ale żadnych pytań nie ma - nic :shake: Quote
Marta697 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 No wiesz chociaż coś! Jest jakaś nadzieja!!! ;););););0 Quote
weszka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Nie tracimy wiary!!! Uda się!!! Musi!!! Quote
malawaszka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Dziś udało sie reaktywować stronę adopcyjną sznaucerów, więc Hektorek już tam też szuka domku!!! Quote
Marta697 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 malawaszka napisał(a):Dziś udało sie reaktywować stronę adopcyjną sznaucerów, więc Hektorek już tam też szuka domku!!! :klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
malawaszka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 AMIGA napisał(a):Malawaszko to super! :multi: ja też się bardzo cieszę i jednocześnie jestem zła na siebie, że wcześniej nie napisałam do nich kilku ostrych słów tak jak teraz - od razu podziałało, a wcześniej tylko prosiłam bo głupia nie śmiałam być niegrzeczna bo dali mi za darmo miejsce i adres :shake: ehhhh może w końcu się nauczę że czasem trzeba ostro :mad: Quote
dzodzo Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 maly biedny psiak:(rozwazylam powaznie danie mu DT i szukanie domku na spokojnie ale dla mojej schorowanej, staruszki dobci to bylby zbyt duzy szok.Ona potzrebuje spokoju a taki mlodzieniaszek ...echhh gdyby byla zdrowa Quote
Marta697 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Słuchaj nie piszę tego dla tego że uwielbiam Hektorka itp. To jest taki spokojny pies że z początku z dziewczynami myślałyśmy że jest starszy i nie ma 2 lat . No dobra nic na siłe;) Dziewczęta szukajcie domku! U nas z Bydgoszczy jest mało osób na dogo . Hektorek 3-maj się:loveu::bluepaw::bluepaw::calus: Quote
weszka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Im więcej ogłoszeń tym większe szanse. No przecież ktoś musi się zakochać w Hektorku poza nami, no nie ;) Quote
kofaniutka87 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 oj na pewno się ktoś zakocha w nim. Jest bardzo fajnym psiakiem. Tylko właściciel (przyszły) musi go odnaleźć. Może właśnie w sieci... Zobaczymy. Quote
dzodzo Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 szkoda ze juz zimno, moznaby zrzucic sie na fryzjera i wtedy szanse Hektorka by wzrosly ale szkoda zeby cierpial dla urody.A czy mi sie wydaje czy on taki raczej grubiutki jest??:cool3: serce mi się kroi jak mysle o nim i zastanawiam sie jak to mozliwe ze tyle czasu nikt go nie zauwazyla w schronisku? Quote
malawaszka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 noo jest jest kluseczkowaty :loveu::loveu::loveu: Quote
AnkaG Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Sznupki lubią być mięsiwne. ;) On taki piękniusi i usmiechnięty Quote
weszka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Aż dziw że zadbanego, młodego, zdrowego i "rasowego" psa nikt nie wypatrzył. Nie ma sznauceromaniaków w Bydgoszczy, czy co??? Quote
dzodzo Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 mnie to dziwi strasznie...takie pieski nie czekaja dlugo w schroniskach-a ten podobno czeka kilka miesiecy.Trudno jest znaleźc dom duzemu psu ale malemu łatwiej.A tu nic:shake: Quote
Marta697 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Z fryzjerem nie byłoby problemu bo mamy jedną zdolną wolontariuszkę - ma maszynkę. Ale już zimno jest a będzie coraz bardziej.Więc poczekam do wiosny. Znaczy mam nadzieję że nie będzie trzeba bo znajdziemy domek;);) Hektor jak przyszedł był akurat. Tylko teraz w boksie lekko przytył ale moim zdaniem teraz lepiej wygląda:)Jak przychodzą ludzie to pokazuję im jego a oni tylko patrzą i się uśmiechają i idą dalej;( Quote
kofaniutka87 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Mnie też dziwi, że nikt go jeszcze nie wypatrzył. Ale miejmy nadzieję że to się zmieni. I jeszcze przed zimą znajdzie domek. Quote
kofaniutka87 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Ty jeszcze tutaj hektor? Jeszcze nikt Cię nie zauważył? Quote
Recommended Posts