Jump to content
Dogomania

Hektor-sznaucer średni - ma domek!!!//wiadomosci z nowego domku//

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AMIGA napisał(a):
Malawaszko to super! :multi:

ja też się bardzo cieszę i jednocześnie jestem zła na siebie, że wcześniej nie napisałam do nich kilku ostrych słów tak jak teraz - od razu podziałało, a wcześniej tylko prosiłam bo głupia nie śmiałam być niegrzeczna bo dali mi za darmo miejsce i adres :shake: ehhhh może w końcu się nauczę że czasem trzeba ostro :mad:

Posted

maly biedny psiak:(rozwazylam powaznie danie mu DT i szukanie domku na spokojnie ale dla mojej schorowanej, staruszki dobci to bylby zbyt duzy szok.Ona potzrebuje spokoju a taki mlodzieniaszek ...echhh gdyby byla zdrowa

Posted

Słuchaj nie piszę tego dla tego że uwielbiam Hektorka itp. To jest taki spokojny pies że z początku z dziewczynami myślałyśmy że jest starszy i nie ma 2 lat .
No dobra nic na siłe;)

Dziewczęta szukajcie domku!
U nas z Bydgoszczy jest mało osób na dogo .

Hektorek 3-maj się:loveu::bluepaw::bluepaw::calus:

Posted

szkoda ze juz zimno, moznaby zrzucic sie na fryzjera i wtedy szanse Hektorka by wzrosly ale szkoda zeby cierpial dla urody.A czy mi sie wydaje czy on taki raczej grubiutki jest??:cool3:

serce mi się kroi jak mysle o nim i zastanawiam sie jak to mozliwe ze tyle czasu nikt go nie zauwazyla w schronisku?

Posted

mnie to dziwi strasznie...takie pieski nie czekaja dlugo w schroniskach-a ten podobno czeka kilka miesiecy.Trudno jest znaleźc dom duzemu psu ale malemu łatwiej.A tu nic:shake:

Posted

Z fryzjerem nie byłoby problemu bo mamy jedną zdolną wolontariuszkę - ma maszynkę.
Ale już zimno jest a będzie coraz bardziej.Więc poczekam do wiosny.
Znaczy mam nadzieję że nie będzie trzeba bo znajdziemy domek;);)
Hektor jak przyszedł był akurat. Tylko teraz w boksie lekko przytył ale moim zdaniem teraz lepiej wygląda:)Jak przychodzą ludzie to pokazuję im jego a oni tylko patrzą i się uśmiechają i idą dalej;(