mawin Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 czyli jest szansa, że będzie wszystko ok bez operacji? termin za tydzień kiedy liczy się każdy dzień...... Quote
Joannka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Tak, jest szansa, byle tylko domek tymczasowy byl- gdziekolwiek... Quote
papudraczek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Biedactw malutkie:-( dlaczego dopiero za tydzień ma byc ta operacja!!??? przecież napewno psiak cierpi!! Quote
mawin Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 z tego co ja zrozumiałam nie będzie operacji , będzie opatrunek na kręgosłup. operacja za tydzień nic już nie da, ale sa szanse że bez operacji będzie dobrze i sunia z dnia na dzień będzie wracała do sprawności. tylko DT pilnie poszukiwany - gdziekolwiek..... Quote
Joannka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 mawin napisał(a):z tego co ja zrozumiałam nie będzie operacji , będzie opatrunek na kręgosłup. operacja za tydzień nic już nie da, ale sa szanse że bez operacji będzie dobrze i sunia z dnia na dzień będzie wracała do sprawności. tylko DT pilnie poszukiwany - gdziekolwiek..... Tak, własnie tak. Quote
Joannka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Poszukiwany domek staly lub tymczasowy!!! Zrobimy wszystko by zabrac pieniadze na leczenie- juz dalismy ogloszenia do gazet, czy ktos moglby ja wziac na tymczas??? Quote
mawin Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Asiu zmień tytuł, że tymczas gdziekolwiek potrzebny.... teraz jest ograniczenie do Wrocławia, może z innych miast ktoś się znajdzie.. Quote
olenka_f Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 nie mogę pomóc:-( może i mam warunki na DT ale na tą chwile nie stać mnie na leczenie i utrzymanie Quote
Joannka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Nike nie zyje..., wczoraj pogorszył sie jej stan, nie moge o tym pisac, nie moge, przepraszam, jest nam strasznie ciezko... prosze o zamkniecie watku Quote
Irkowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Tak strasznie przykro.Cala noc myslalam o tej biednej suni .....śpij spokojnie maleńka... [ " ] Quote
Neris Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Bidusia, całą noc o niej myślałam... [*] Quote
Ulaa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 To bardzo smutne. Tak o nią walczyliście... Współczuję Wam :-( Śpij malutka [*] Quote
olenka_f Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 wczorajszy dzień to straszny dzień:-( bardzo mi przykro:-( Quote
Brucio Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 niestety nie udalo sie:-( Spij spokojnie mala Nike... przeraza mnie jeszcze mysl ze gdzies zostaly jej malenstwa ..byc moze same:-( Quote
Irkowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 tez mysle o tych malych stworzonkach ktore pewnie gdzies na nia czekaja.... :(co za powalony swiat! Quote
Recommended Posts