Joannka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Cały czas będziemy szukac jej domku na stałe tylko potrzebny DT we Wrocławiu, gdzie dojdzie do siebie po operacji, my nie mamy gdzie jej trzymac, prosimy o pomoc :-( :-( :-( Quote
vonflochenstofen Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Hoop na górę! Każda pomoc się liczy. Quote
mawin Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 hop na pierwszą, pomoc pilnie potrzebna. Quote
Joannka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Najbardziej boimy sie tego ze nie znajdzie sie DT i nikt kto poswiecilby swoj czas na rehabilitacje Nike po operacji- masaze, basen, wyciskanie moczu... Kto moglby nam pomoc??? :-( :-( :-( Quote
tamb Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Zrobiłam bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6674238#post6674238 Quote
Joannka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='tamb']Zrobiłam bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6674238#post6674238 Dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Joannka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Pilnie potrzebujemy pomocy- pieniędzy na operacje kręgosłupa- 1500 zł i DT we Wrocławiu lub okolicy dla suni po wypadku- stan jest ciężki :-( Quote
Joannka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Czy ktoś może pomóc Nike??? Prosimy..., czujemy się tacy bezradni patrząc jak cierpi :-( :-( :-( , właśnie koleżanka poszła ją "wysiusiac"... Mam nadzieję że jutro bedzie już znany termin operacji. Quote
tamb Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Biedna sunia, jutro poszukam czegoś i zrobię bazarki, tylko żeby operacja była jak najszybciej. Quote
mawin Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 podnosimy Nike i czekamy na info o terminie operacji. Quote
ulvhedinn Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dom tymczasowy to niestety największy problem:-( Że też nie mam domu tylko głupie mieszkanko:shake: Dr Szczypka jest świetny, liczę więc na mały cud- ale i podpowiadam, żeby póki co podawać jej duże dawki wit B- działa pozytywnie na układ nerwowy. I od razu pytajcie o Nivalin na okres rehabilitacji. Można tez pomysleć o terapii homeopatycznej. I od razu podpowiem, że potem, jeśli nie daj Boże nei będzie w pełni sprawna- uderzajcie za granicę- dużo łatwiej znaleźć tam dom dla psa specjalnej troski... Quote
Joannka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Niestety dr. Szczypka twierdzi ze Nivalin tu nic nie da bo, z tego co zrozumialam, dziala on na inne nerwy, a w przypadku Nike są inne uszkodzenia. Jest tragicznie- Nike obudziła sie cała zasiusiana, nie trzyma tez kupki, w mieszkaniu smierdzi- mama kolezanki za chwile nas wyrzuci- od wczoraj cos sie stalo z przednimi lapkami...:-( :-( :-( :-( :-( :-( Jestesmy zalamani :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Joannka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Nasz weterynarz nie zgodził sie by Nike byla tymczasowo w lecznicy, mieszkamy w malym miasteczku, naprawde nie mamy mozliwosci, inny wet nie wchodzi w rachube- zreszta jest jeszcze tylko dwoch ale w zyciu nie dalabym do nich psa. Prosimy o pomoc!!! Quote
mawin Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ojej, a co z przednimi łapkami? biedna Nike. znacie już termin operacji? Quote
mawin Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 czy oprócz mnie nikt tu nie zagląda :-( Quote
Joannka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Wlasnie rozmawialam z doktorem, ktory z kolei rozmawial z wetem, ktory robil rtg naszej suni, i ustalili ze Nike bedzie miala zalozony opatrunek na kręgosłup, dr. Szczypka miałby czas dla suni dopiero za tydzień więc wtedy operacja nie maiałaby sensu- tylko męczarnia dla psa. W/g lekarzy odruchy powinny wracac- jest lepiej bo sunia sama sie zalatwia- nie trzeba wyciskac wiec jest szansa ze codziennie bedzie robic postepy. Quote
Recommended Posts