brazowa1 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Odprężona,spokojna Dzidzia... Quote
Tweety Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 szczęśliwe kociuszki, bez strachu o jutro, o jedzenie, o choroby ... Quote
kordonia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 U małych wszystko dobrze. Rosną i rozrabiają :) Chcę je potrzymać jeszcze jakies 3 tygodnie, aż odrobinę zmężnieją, i dopiero wtedy dam ogłoszenie. Quote
akucha Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Cieszę się, że wszystko dobrze :lol: Kordonio, daj znać kiedy, to wystawię oba maluszki na trójmiejskich. Quote
brazowa1 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 akucha napisał(a):Kordonio, daj znać kiedy, to wystawię oba maluszki na trójmiejskich. A moze zaczac oglaszac mała juz teraz? Bo zanim dom sie znajdzie,to one beda juz podchowane. Quote
kordonia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Dzidźkę razem z Dżudżitsu dałam do mojej filii, czyli do forumowej Lulek, która przechowuje mi zdrowe, wyprowadzone kociaki One są jeszcze małe, więc chcemy przetrzymać je jeszcze ze trzy tygodnie zanim je dobrze odrobaczymy i wyadoptujemy. W filii są od zeszłego piątku, dlatego nie mam aktualnych zdjec. Musze sie tam wybrać i porobić fotki W każdym razie zaręczam, ze wyglądają przepięknie, i są przekochane do kwadratu. Na razie nie ogłaszam ich, bo takim maluchom dośc szybko znajduję domy- w Elblagu chyba mam monopol na wyadoptowtwanie kotów, chyba nikt oprócz mnie się tym nie zajmuje :) Ostatnio miałam 7-kocięcy miot z matką, i chętnych dużo, niektórym odmawiałam, bo nie spełniali warunków. Tak więc myślę, ze jak na państwo Dz-Dż przyjdzie czas, to dopiero wtedy dam ogłoszenia :D Quote
brazowa1 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 W takim razie zdajemy sie absolutnie na Twoje doswiadczenie.A nudno w domu bez kociat,coooo? Quote
kordonia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 hehheh ja zawsze mam w domu jakies kocięta. Dz+Dż w filii, a ja mam inne biedy :) Quote
akucha Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Kordonio, Ty jakaś rekordzistka jesteś :evil_lol: To aż niewiarygodne, gdy piszesz, że problemów z domkiem nie będzie :multi: Niech ta dobra passa trwa jak najdłużej! Quote
Tweety Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 ja cię nie mogę:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jedno piękniejsze od drugiego! Quote
brazowa1 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 noooooo:crazyeye: a Dzidzia to wielka kocica sie robi :crazyeye: Quote
Tweety Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 brazowa1 napisał(a):noooooo:crazyeye: a Dzidzia to wielka kocica sie robi :crazyeye: i jak pomyslę co by się z nią stało... z tym ślicznym różowym nochalkiem.... :-( Quote
deedee77 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Taka słodka kruszynka w samym środeczku:) Quote
kaerjot Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Rudy wydaje się być lekko zaskoczony, że takie małe mu do michy się pcha. Quote
kordonia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Taaa, rudy chciał ukraść Dzidźce JEJ jedzenie z JEJ miski :D A Dzidźka już wnowym domu :) Fajnym domu :) Quote
Neris Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ale ekspres! Ledwo uszła z życiem i juz za chwilę ma fajny dom! Ale super się czyta takie wiadomości. A rózowe noski rozczulają, moja Marysia też ma taki... Quote
brazowa1 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='kordonia']Taaa, rudy chciał ukraść Dzidźce JEJ jedzenie z JEJ miski :D A Dzidźka już wnowym domu :) Fajnym domu :)[/quote] Kordonia,dziekuje z całego serca. dziekuje bardzo cioteczkom,ktore zaangazowały sie w ratowanie Dzidzi. Dzieki Wam kicia z rozowym noskiem zyje. uffffffffffffffffffffffff tylko mam prosbe do Opatrznosci-niech wiecej kociakow NA CMENTARZACH SIE JUZ NIE POJAWIA, Quote
Tweety Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 bądź szczęśliwa koteńko w nowym domu!:loveu: Quote
akucha Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Cudownie!!!!!!!! :multi::multi::multi: Kordonio, WIELKIE BUZIAKI - i Twojej opiekunce filialnej też!!! :buzi::Rose: Jak Dzidzia śliczna :loveu:A co z jej mniejszym braciszkie? Też ma juz dom? Quote
Recommended Posts