Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

akucha napisał(a):
Kordonio, daj znać kiedy, to wystawię oba maluszki na trójmiejskich.

A moze zaczac oglaszac mała juz teraz? Bo zanim dom sie znajdzie,to one beda juz podchowane.

Posted

Dzidźkę razem z Dżudżitsu dałam do mojej filii, czyli do forumowej Lulek, która przechowuje mi zdrowe, wyprowadzone kociaki
One są jeszcze małe, więc chcemy przetrzymać je jeszcze ze trzy tygodnie zanim je dobrze odrobaczymy i wyadoptujemy.
W filii są od zeszłego piątku, dlatego nie mam aktualnych zdjec. Musze sie tam wybrać i porobić fotki
W każdym razie zaręczam, ze wyglądają przepięknie, i są przekochane do kwadratu.

Na razie nie ogłaszam ich, bo takim maluchom dośc szybko znajduję domy- w Elblagu chyba mam monopol na wyadoptowtwanie kotów, chyba nikt oprócz mnie się tym nie zajmuje :) Ostatnio miałam 7-kocięcy miot z matką, i chętnych dużo, niektórym odmawiałam, bo nie spełniali warunków. Tak więc myślę, ze jak na państwo Dz-Dż przyjdzie czas, to dopiero wtedy dam ogłoszenia :D

Posted

Kordonio, Ty jakaś rekordzistka jesteś :evil_lol: To aż niewiarygodne, gdy piszesz, że problemów z domkiem nie będzie :multi: Niech ta dobra passa trwa jak najdłużej!

• 2 weeks later...
Posted

brazowa1 napisał(a):
noooooo:crazyeye:
a Dzidzia to wielka kocica sie robi :crazyeye:

i jak pomyslę co by się z nią stało... z tym ślicznym różowym nochalkiem.... :-(

Posted

Ale ekspres! Ledwo uszła z życiem i juz za chwilę ma fajny dom!

Ale super się czyta takie wiadomości. A rózowe noski rozczulają, moja Marysia też ma taki...

Posted

[quote name='kordonia']Taaa, rudy chciał ukraść Dzidźce JEJ jedzenie z JEJ miski :D

A Dzidźka już wnowym domu :)
Fajnym domu :)[/quote]
Kordonia,dziekuje z całego serca.
dziekuje bardzo cioteczkom,ktore zaangazowały sie w ratowanie Dzidzi.
Dzieki Wam kicia z rozowym noskiem zyje.
uffffffffffffffffffffffff

tylko mam prosbe do Opatrznosci-niech wiecej kociakow NA CMENTARZACH SIE JUZ NIE POJAWIA,

Posted

Cudownie!!!!!!!! :multi::multi::multi:

Kordonio, WIELKIE BUZIAKI - i Twojej opiekunce filialnej też!!! :buzi::Rose:

Jak Dzidzia śliczna :loveu:A co z jej mniejszym braciszkie? Też ma juz dom?