Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzidźka juz u mnie. Jest cudowna, słodziutka, biega i zaczepia wszystkie koty :) Je jak smok :)
Dziękuję Ani- Wrednemu Słoneczku, ze ją przywiozła do mnie :D
Jutro więcej, dziś jestem padnieta po dyzurze nocnym i przychodni przez cały dzień. Ide spac :0

Właśnie po kilku godzinach ganiania ułozyła sie do snu:

:-o :-o :-o

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kordonio, wiesz jak my się cieszymy, że ona jest u Ciebie, prawda??? :multi: :multi: :multi:

Dziękujemy Ci z całego serca za DT dla malizny :buzi: :Rose: :buzi:

Śpij dobrze, mam nadzieję, że maluchy Ci na to pozwolą! ;)

Posted

Olenka :) :) :)
Jesteście boscy :) Gratuluję zakocenia.
Ale!!!!
Jeśli sie namyślicie i uznacie, że ilość kotów w stosunku do psów w Waszym domu caly czas jest zbyt mała, to ja Wam Dzidźkę przywioze z powrotem :D

Dziś mała wstała równo ze mną, cała noc przespała na legowisku psim, zjadła ieprawdopodobną jak na taka maliznę ilośc jedzenia i znów zaczęła szaleć :)
Jej kolega bedzie gotowy do zabawy dopiero za jakis tydzień. Dopiero uczy sie chodzić :)

Posted

niesamowita jest ta cała historia:loveu: Oby tylko takie były na dogo, miau i wszędzie gdzie indziej. Uściski dla Dzidzi, niech szaleje zdrowo, jak pomyslę, że dzisiaj pewnie by już jej nie było ... A ilu takich maluchów właśnie dzisiaj z tego powodu juz nie ma:-(

Posted

Całe rodzeństwo Dymka - za TM
Całe rodzeństwo Shortiego - za TM
I kilkadziesiąt innych

Tyle aniołków, tyle ich się poddało...

Ci, którzy rozmnażają swoje domowe kotki powinni zamieszkać wraz z kociakami w schronie.

Posted

Neris napisał(a):
Całe rodzeństwo Dymka - za TM
Całe rodzeństwo Shortiego - za TM
I kilkadziesiąt innych

Tyle aniołków, tyle ich się poddało...

Ci, którzy rozmnażają swoje domowe kotki powinni zamieszkać wraz z kociakami w schronie.

Ci którzy rozmnażają swoje pieski kundelki też powinni tam trafić.
Ostatnio mnie prawie szlak trafił byłam z kociakiem do kontroli przyszła babka z suczką sprawdzić czy suczka jest szczenna.
Suczka kundelek brzydka jak noc listopadowa.( może ktoś się oburzy ale ona naprawdę była ładna inaczej)
Po cholere ona ją dopuściła ???
Niestety suczka okazała się ciężarna.

Posted

Tweety napisał(a):
powiedziłabym, że zamiast nich :angryy:

Tak. Ale ludzie zniosą każde upodlenie, każde najgorsze warunki. Kotymają w sobie tyle dumy, taką potrzebę wolności... zamknięcie ich w schronisku to koszmar, to straszna potworna rzecz.

I te debilki w białych szpileczkach przynoszące kocięta do schronu powinny potem być skazane na codzienne oglądanie filmu dokumentującego śmierć tych maleństw. Płacz, bolące brzuszki, beznadzieję i w końcu odejście...

Posted

Neris napisał(a):

I te debilki w białych szpileczkach przynoszące kocięta do schronu powinny potem być skazane na codzienne oglądanie filmu dokumentującego śmierć tych maleństw. Płacz, bolące brzuszki, beznadzieję i w końcu odejście...

zrobimy sliczny filmik dla tych pan....

Posted

brazowa1 napisał(a):
zrobimy sliczny filmik dla tych pan....

powinien obbowiązkowo obejrzeć go każdy kto przychodzi zostawić kociuchy w schronie. Skoro są ostrzeżenia na reklamach z lekarstwami, na papierosach, alkoholu, przy kredytach branych w walucie itp to czemu, do k...y nędzy, nikt nie ostrzega co się dzieje ze zwierzakami oddanymi do schronu??? :angryy:

Posted

kordonia napisał(a):
O owszem- za tydzień :D

Kordonio, nie chcę rozwiewać Twoich złudzeń na temat kryształowego charakteru Brązowej... ale chyba muszę. Otóż jej nie chodziło o to że Dzidzia będzie się bawić Z kiciem. Ona ma się bawić NIM!

Posted

Neris napisał(a):
Kordonio, nie chcę rozwiewać Twoich złudzeń na temat kryształowego charakteru Brązowej... ale chyba muszę. Otóż jej nie chodziło o to że Dzidzia będzie się bawić Z kiciem. Ona ma się bawić NIM!

Heh :)
Heh, NIM to moze i teraz, ale nie dam :diabloti: