Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ta kotka faktycznie strasznie łasi się do niego, mnie ignoruje totalnie no i Łukasz się zakochał:evil_lol:
ale Dzidzia jutro jedzie choć Łukasz krzyczy że bez walki się nie podda nawet jeśli przyjedzie księżyc

Posted

Basko tez nie chciał oddac Dzidzi,pielegnowal z takim namaszczeniem,łapka zagarnial ,ze az Dzidzia musiala isc spac do lazienki,zeby z czulosci 40kilowy bokser nie chcial jej zabrac na swoje legowisko.Dzidzia zachwycona,po nosie go lizała.Luzik pełen.
Mała jedzie dzis,juz spakowana i w kebabie siedzi,czeka na transport.
Oczko podobno lepiej.
Swinka,kupe w samochodzie zrobila :evil_lol:

Posted

Pojechała, pojechała, pojechała!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:
Dzwoniłam do Olenki, do Słoneczka nie, bo ona pewnie w drodze, a pogoda kiepska.

Rozstanie było ciężkie, Dzidzia płakała, ale wszyscy znieśli je dzielnie :lol:
Boksery pogrążone w głębokie rozpaczy...

Wredne Słoneczko, jeszcze raz dziękujemy Ci z całego serca!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Uprzejmie donosze, że Dzidzia odtransportowana do DT w jednym kawałku ;)

Zaklimatyzowała się z nowym domku w jednej chwili :) Taka słodka rozrabiara :loveu:

A Sabcie :loveu: chciałam podkraść i co? Nawet się nie bronili! Jeszcze dopłacić chcieli :mad:

:mdrmed:

Posted

Ciotuchno, jesteś !!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: Cieszę się, że dotarłyście wszystkie szczęsliwie! Buziaki wielkie za Dzidzię :loveu: :loveu: :loveu:

No nie wierzę, że Sabulca oddać chcieli, to kosmiczny piesek jest - unikatowy egzemparz! :lol: W to, ze chciałas ukraść wierzę na bank!!!!

Dzidzia darła się w aucie? Nie błądziłaś?