olenka_f Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 na chwilę obecną toczę bój z Łukaszem o Dzidzie i na wiadomość że Monster przyjedzie powiedział będę kochać oba:roll: Quote
olenka_f Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 nie tak Akuszko: Łuuuuuuuuuuuukaszuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
akucha Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czy mam przyjemnośc z Łukaszem? Quote
olenka_f Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 to pisał Łukasz a w domu rządzi Figa i boksery Quote
olenka_f Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 akucha napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czy mam przyjemnośc z Łukaszem? tak a kota nie dam Quote
akucha Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Kochani Wariaci! Ja coś nie łapię, ale.... Dzidzię oddać, bo Monster chce do domu!!! Quote
olenka_f Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 ta kotka faktycznie strasznie łasi się do niego, mnie ignoruje totalnie no i Łukasz się zakochał:evil_lol: ale Dzidzia jutro jedzie choć Łukasz krzyczy że bez walki się nie podda nawet jeśli przyjedzie księżyc Quote
olenka_f Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 co chwile wyrywa klawiature i walczy, pokazywałam Twoje bulwy to na Twoim wątku też namieszał Quote
akucha Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I dobrze, bo my szukamy faceta do mafii!!!!!!!!! Quote
olenka_f Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 oddadzą oddadzą ale jeszcze jest ze mną w pracy i czekamy na transport;) Quote
brazowa1 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Basko tez nie chciał oddac Dzidzi,pielegnowal z takim namaszczeniem,łapka zagarnial ,ze az Dzidzia musiala isc spac do lazienki,zeby z czulosci 40kilowy bokser nie chcial jej zabrac na swoje legowisko.Dzidzia zachwycona,po nosie go lizała.Luzik pełen. Mała jedzie dzis,juz spakowana i w kebabie siedzi,czeka na transport. Oczko podobno lepiej. Swinka,kupe w samochodzie zrobila :evil_lol: Quote
olenka_f Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 właśnie zadzwoniła Ania że za godzinkę będzie po Dzidzię, to jest śliczna i mądra koteczka i bardzo bardzo grzeczna:loveu: Quote
Tweety Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 ucałowania dla maluszka:loveu: I podziękowania za wspaniałą akcje dla Was :loveu: Quote
akucha Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Pojechała, pojechała, pojechała!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Dzwoniłam do Olenki, do Słoneczka nie, bo ona pewnie w drodze, a pogoda kiepska. Rozstanie było ciężkie, Dzidzia płakała, ale wszyscy znieśli je dzielnie :lol: Boksery pogrążone w głębokie rozpaczy... Wredne Słoneczko, jeszcze raz dziękujemy Ci z całego serca!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wredne_słonko Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Uprzejmie donosze, że Dzidzia odtransportowana do DT w jednym kawałku ;) Zaklimatyzowała się z nowym domku w jednej chwili :) Taka słodka rozrabiara :loveu: A Sabcie :loveu: chciałam podkraść i co? Nawet się nie bronili! Jeszcze dopłacić chcieli :mad: :mdrmed: Quote
akucha Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ciotuchno, jesteś !!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: Cieszę się, że dotarłyście wszystkie szczęsliwie! Buziaki wielkie za Dzidzię :loveu: :loveu: :loveu: No nie wierzę, że Sabulca oddać chcieli, to kosmiczny piesek jest - unikatowy egzemparz! :lol: W to, ze chciałas ukraść wierzę na bank!!!! Dzidzia darła się w aucie? Nie błądziłaś? Quote
brazowa1 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Słoneczko NIEwredne :iloveyou: Quote
wredne_słonko Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 O dziwo nie błądziłam. Chyba jakaś Siła Wyższa czuwała nademną ;) Dzidzia spała w aucie jak aniołeczek :) Quote
Fanaberia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 tylko trzy dni mnie nie było, a tu taka akcja:crazyeye: chylę czoła. Quote
Recommended Posts