agbar Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='lolka75'] Agusiu...juz wbilam mistko co masz w profilu w navi i wyjszlo ze 425kilosow:roll:.... A moj TZ stwierdzil ze sama moge jezdzic najwyzej do 200 kilosow:roll:. Wiec jakby co to przyjade ale z nim:placz:, bo mi nie pozwala samej:angryy:. [/quote] phiiii tylko 425 km???:diabloti:to ja sie do ciebie wybiore:evil_lol: a tak na powaznie-ZAPRASZAMY:multi: Quote
Unbelievable Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='lolka75']no tak...tylko ze parking jest w srodku placu a dookola domy. Jak bede stawiac maxine przed autem i focic to dopiero beda sie ze mnie nabijac:evil_lol:[/quote] zawsze możesz ją puścić i przypadkiem ufocić auto : P Quote
clockwork Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jaaa.... dawa dawa fote całego VOLVO!!!!! to moja jedyna ulubiona marka- jedyna wymarzona od 18tu lat :multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cholera.... supcio... daj sie karną[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ć [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol::evil_lol: jak byliśmy w Szwecji to koleś (Adam u którego byliśmy) nie mógł ze mnie:evil_lol:- zawiózł nas np. pod zamek króla a ja łaziłam i macałam Volva, fociłam, kwiczałam ..... tyyyyle ich było :loveu::loveu: kiedyś se kupie... :roll::roll: zaraz po tym jak uzbieram na naprawe tego które czeka od lutego ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Loluś :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='agbar']phiiii tylko 425 km???:diabloti:to ja sie do ciebie wybiore a tak na powaznie-ZAPRASZAMY:multi:[/quote] kiedys przyjade...naprawde mam ochote.... masz tam pieknie, sami jestescie piekni i macie pieknego psa, piekne jaszczurki i piekne slimole:diabloti: [quote name='malawaszka']Lolka to na dwa razy do Dilerowej [/quote] na dwa razy z tym moim dobytkiem (czyt. Eryk i Maxina) ciezko..to takie rozpieszczone bydlaki [quote name='Tinka:)']zawsze możesz ją puścić i przypadkiem ufocić auto : P[/quote] jak ja spuszcze kolo auta to ona zrobi sprint do domku swojego ukochanego [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]jaaa.... dawa dawa fote całego VOLVO!!!!![/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]to moja jedyna ulubiona marka- jedyna wymarzona od 18tu lat :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]cholera.... supcio... daj sie karną[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ć [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]jak byliśmy w Szwecji to koleś (Adam u którego byliśmy) nie mógł ze mnie:evil_lol:- zawiózł nas np. pod zamek króla a ja łaziłam i macałam Volva, fociłam, kwiczałam ..... tyyyyle ich było :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]kiedyś se kupie... :roll:zaraz po tym jak uzbieram na naprawe tego które czeka od lutego ;) [/COLOR][/FONT][/B][/quote] ja tak z pewna doza niesmialosci podchodzilam do tego autka.... za niskie mi sie wydawalo (ja mala jestem okropicznie) alle jak pojezdzilam to mi sie juz podoba... ta wygoda, plynnosc, cisza w srodku... trudno opisac... ale to autko ma w sobie cos:cool3: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]cze Loluś [/B][/COLOR][/FONT][/quote] czesc Alutka!!! no musialam powycinac emoty....ale to wk...wiajace...wrrrr!!! Quote
lolka75 Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 no i trzeba wiecej postow pisac....przeca sie nie da bez emotek:evil_lol: a przylazlam sie pozalic... Im wiecej ludzi spotykam na swojej drodze tym bardziej kocham zwierzaki. Pojechalam dzisiaj na zakupy. Na parkingu napisane jak byk ze postoj dla klientow sklepu. No to sobie stanelam i poszlam do tego wlasnie sklepu. Wracam a moje auto zastawione tirem z dostawa do twegoz sklepu. No nic mowie, poczekam chwilke. Ale zblizal sie nieuchronnie czas kiedy musze odebrac Eryka ze szkoly. Wiec podchodze do kierowcy ktory wesolo konwersuje sobie z kasjerka ze sklepu i pytam czy dlugo to bedzie trwalo. Pan mi na to ze nie musialam tam parkowac:crazyeye:... opadla mi szczeka.... Pokazuje panu napis na scianie ....a pan sie smieje. Puscilam piekna wiazanke melodii polsko-lacinskich... a pan przerwal konwersacje z kasjerka, skonczyl pakowanie kontenerow, wsiadl do tira i zapalil papierosa:crazyeye::angryy::crazyeye::shake:... Z bezsilnosci sie poryczalam. Dopiero jak za tirem zaczal trabic jakis samochod to pan laskawie odjechal. Masakra ...chyba nigdy nie dogadam sie z ludziami.... i chyba dlatego ciagle trace do naszego gatunku zaufanie. Ludzie sa nieprzewidywalni i znajduja radosc w gnebieniu innych. Chyba sie dzisiaj uchleje Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 ludzi nie wyszkolisz... wszyscy się dziwią, że ja wolę iść z psem na spacer niż na jakąś durną imprezę... ot, na spacerze żadna przykrość mnie nie spotka:shake: Quote
Alicja Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]grrrrrrrrrrrrrr no to zrobiłabym zadyme ..........:mad::mad::mad: Cze Loluś :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Ela i Luna Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Witam i pozdrawiam :) W fotoblogach pojawił się nowy blog samoyedów. Oto link: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113074[/URL] Powiększa się galeria białych piękności :loveu: Quote
lolka75 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Tinka:)']ludzi nie wyszkolisz... wszyscy się dziwią, że ja wolę iść z psem na spacer niż na jakąś durną imprezę... ot, na spacerze żadna przykrość mnie nie spotka:shake:[/quote] no wlasnie Tinka:shake:.... az sie chce uciec gdzies do lasu...na zawsze [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]grrrrrrrrrrrrrr no to zrobiłabym zadyme ..........:mad:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Cze Loluś :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ja nie za bardzo umiem robic zadymy.....cholrea a tak by sie przydalo:-( czesc Alutka:loveu: [quote name='Ela i Luna']Witam i pozdrawiam :) W fotoblogach pojawił się nowy blog samoyedów. Oto link: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113074[/URL] Powiększa się galeria białych piękności :loveu:[/quote] bylam...widzialam...dziekuje za namiar;) Quote
jbk Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='lolka75']no to teraz dzisiejsze foteczki z lasku;)....zobaczymy co z nich wyjszlo:roll: oczywiscie nuda jak cholera....bo ilez mozna ogladac bialego psa na zielonym tle:shake:[/quote] Osobiście uważam, że białym naszym wspaniałym Samoyedom najbardziej do twarzy w zielonym ;))) Maxina jest piękna :)) Będę Was odwiedzać :loveu: Quote
agbar Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='lolka75']kiedys przyjade...naprawde mam ochote.... masz tam pieknie, sami jestescie piekni i macie pieknego psa, piekne jaszczurki i piekne slimole:diabloti: [/quote] no ba:evil_lol:i jeszcze piekne wieworki,piekne kwiaty,piekne szpaki,piekne czeresnie i piekne autko:evil_lol: [quote name='lolka75'] Chyba sie dzisiaj uchleje[/quote] Propozycja nie do odrzucenia:diabloti: Quote
jbk Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='agbar']no ba:evil_lol:i jeszcze piekne wieworki,piekne kwiaty,piekne szpaki,piekne czeresnie i piekne autko:evil_lol: Propozycja nie do odrzucenia:diabloti:[/quote] Piękne czereśnie? To wiem, komu muszę powiedzieć ;) Quote
agbar Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='jbk']Piękne czereśnie? To wiem, komu muszę powiedzieć ;)[/quote] komuuuuuuu:cool3::cool3:tylko szybko mow bo moj pieseczek je pozera z szybkoscia swiatla:evil_lol:moze braknac:roll: Quote
lolka75 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 juz mi nic nie mowcie o czerusienkach bo sie ostatnio nazarlam i nie wyrabialam na zakrecie do klopa:shake:.... coz to za straszne uczucie...zimne i gorace poty na przemian:roll:. Juz se nie kupie czeresni:placz: Quote
clockwork Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]berczysław czeresienko :loveu::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:uwielbiam czeresienki ....ostatnio zjadłam 3 kg .....zapiłam piwem ....i nic :cool1: cze Loluś :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 U nas nie ma dobrych czereśni, w centralnej Polsce są, Wielkopolska, Mazowsze ;) Quote
Alicja Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='jbk']U nas nie ma dobrych czereśni, w centralnej Polsce są, Wielkopolska, Mazowsze ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie żartuj tak okrutnie ja jeździłam na czerechy do Lipowca czyli zaraz koło ciebie ;)......a teraz mialam ze Świerklan , czerechy jak malowanie , duże , czarne , twarde ....miodzio .....potem cykne foto słoika z zaprawionymi może da sie dojrzeć te cudeńka[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nie żartuj tak okrutnie ja jeździłam na czerechy do Lipowca czyli zaraz koło ciebie ;)......a teraz mialam ze Świerklan , czerechy jak malowanie , duże , czarne , twarde ....miodzio .....potem cykne foto słoika z zaprawionymi może da sie dojrzeć te cudeńka[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Najwyraźniej to kwestia gustu, mężowi najbardziej z centralnej Polski smakują, ja się nie powinnam w sumie wypowiadać, bo dla mnie z owoców to najlepsze golonko ;) Quote
Alicja Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='jbk']Najwyraźniej to kwestia gustu, mężowi najbardziej z centralnej Polski smakują, ja się nie powinnam w sumie wypowiadać, bo dla mnie z owoców to najlepsze golonko ;)[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ta chodzi ....chłopy to takie pokrętne stworzenia są :razz::razz:...... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ta chodzi ....chłopy to takie pokrętne stworzenia są :razz::razz:......[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] W sumie..... może temu najbardziej mu smakują, że ich nie ma w pobliżu :evil_lol: Quote
Recommended Posts