lolka75 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 jestem uzalezniona od kompa:placz:... cos strasznie ciezko mi odlaczyc te kable:roll:... ale musze bo inaczej nie spakuje do konca wszystkiego:shake: a bialasy? bylam u weta... bo leje im sie z tylkow doslownie. Doktorek podejrzewa ze zezarly jakas trutke, albo cos chemicznego... Kurde ostatnio w parku duzo chleba porozrzucanego bylo:shake:... ale juz lepiej...tylko ze zaczyna im sie jesc chciec a ryz taki niedobry strasznie:roll:;) na szczescie obylo sie bez kroplowek... ale stracha mialam:-( Quote
Alicja Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [COLOR=Navy][B]Loluś , wracaj prędko na łącza :calus: Białasy :kciuki: aby sraczka została na starym mieszkaniu ;)[/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 oooo właśnie własnie - oby sraczka została na starych śmieciach :kciuki: kurcze niech im szybko przechodzi! Quote
Ela i Luna Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Lolcia - wracaj do nas szybko :) Wszystkiego dobrego na nowym mieszkanku :) Quote
lolka75 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 tadam:loveu: jeszcze w starym.... ale na erykowym kompie:p bo moj pojechal juz do hagi dziekuje za mile slowa.... ale dalej sie troszke boje:roll: wracam do roboty:shake: do zobaczenia juz w Hadze:multi: Quote
Alicja Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [COLOR=Navy][B]:hand: do zobaczyska :loveu:[/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 czekamy czekamy - nic nie napisałaś jak psiska więc mniemam, że już OK!!! :kciuki: Quote
NATKA Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Czekamy na Ciebie Lolcia :lol: Mam nadzieje, że białaskom lepiej a kociszony są grzeczne ;) Quote
lolka75 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 witam babeczki mieszkam w wielkim miescie:crazyeye: musze sie do tego przyzwyczaic...:roll: pieski maja podworko...ale nie chca na nim siedziec beze mnie:roll:...jak ja jestesm z nimi to pelen relaks, lazenie lezenie, ogladanie ptaszkow. A jak chce zeby sie chociaz wysikaly same na podworku to siedza pod drzwiami:shake: problem mam maly z Boryskiem. Mamy taki uklad mieszkania ze nasza sypialnia jest na poddaszu i wchodzi sie tam po azurowych schodach ktore przerazaja psy. Co za tym idzie pieski musza spac na pierwszym pietrze. Borys zaczal sikac i walic kupy przez to w domu. Ale nie mam pomyslu jak to rozwiazac. przeciez nie bede nosic psow po schodach zeby mogly spac kolo mnie. Moze jak skonczymy Eryka sypialnie to psy beda spac u niego. Koty pelen luz... pokochaly swoj drapak, skacza, drapia, spia w dziuplach. mam zdjecia ale net na razie przez USB i w jednym kompie ...Eryka... A moj syn nie udostepnia swojego sprzetu:evil_lol:.. pozdrawiam Was serdecznie i sle cmoki Quote
malawaszka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 może się powoli Borysek nauczy wspinać? poka fotki pokaaaaaa :) Quote
Cordia Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 zmieniaj miejsce zamieszkania z epe na hage :P :D przylansuj sie mamuska Quote
jambi Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 oo lolka fanie że już jesteś :multi: taak, ja tez myślę, że Borysek w trymiga nauczy się wspinać :diabloti: ... a jak nie wspinac to chociaż wdrapywac z zamkniętymi oczami :evil_lol: Quote
M&S Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Fajnie, że jesteś!!!!! Psy nie lubią takich schodów.....może naucz go po nich wchodzić? Buziaki:):) Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 no to czekamy na fotaski ;) a Borynio to moze po prostu tak źle przeżył przeprowadzkę ;)i mu minie szybciutko Quote
agbar Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 No to witaj na nowych smieciach. Mam podobne zdanie jak Ala-moze Borys taki wrazliwy i przeprowadzka go zestresowala.U nas po przeprowadzkach Dili nie je pare dni,lazi smetny,nie chce na spacerach biegac,szalec...A sama wiesz,ze przeprowadzamy sie co chwila wiec sie powinien juz przyzwyczaic chyba:diabloti:.... Quote
NATKA Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Fajnie że już jesteś :multi: A Boryskowi może trzeba schody z czymś fajnym skojarzyć, np takie schody produkujące smaczne kęski to dopiero by była frajda ;) Quote
Cordia Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [URL=http://img827.imageshack.us/i/img000198.jpg/][IMG]http://img827.imageshack.us/img827/9618/img000198.jpg[/IMG][/URL] Cordia nawoluje do poprawy :evil_lol: Quote
lolka75 Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 mam klopoty z netem... na razie nie bedzie fotek. ale 23 sierpnia przychodzi monter i zalozy normalny net wtedy poszaleje z fotkami :) Quote
Recommended Posts