Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem uzalezniona od kompa:placz:... cos strasznie ciezko mi odlaczyc te kable:roll:...
ale musze bo inaczej nie spakuje do konca wszystkiego:shake:

a bialasy? bylam u weta... bo leje im sie z tylkow doslownie. Doktorek podejrzewa ze zezarly jakas trutke, albo cos chemicznego... Kurde ostatnio w parku duzo chleba porozrzucanego bylo:shake:...

ale juz lepiej...tylko ze zaczyna im sie jesc chciec a ryz taki niedobry strasznie:roll:;)
na szczescie obylo sie bez kroplowek... ale stracha mialam:-(

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tadam:loveu:
jeszcze w starym.... ale na erykowym kompie:p bo moj pojechal juz do hagi

dziekuje za mile slowa.... ale dalej sie troszke boje:roll:

wracam do roboty:shake:

do zobaczenia juz w Hadze:multi:

Posted

witam babeczki
mieszkam w wielkim miescie:crazyeye:
musze sie do tego przyzwyczaic...:roll:
pieski maja podworko...ale nie chca na nim siedziec beze mnie:roll:...jak ja jestesm z nimi to pelen relaks, lazenie lezenie, ogladanie ptaszkow. A jak chce zeby sie chociaz wysikaly same na podworku to siedza pod drzwiami:shake:
problem mam maly z Boryskiem. Mamy taki uklad mieszkania ze nasza sypialnia jest na poddaszu i wchodzi sie tam po azurowych schodach ktore przerazaja psy. Co za tym idzie pieski musza spac na pierwszym pietrze. Borys zaczal sikac i walic kupy przez to w domu. Ale nie mam pomyslu jak to rozwiazac. przeciez nie bede nosic psow po schodach zeby mogly spac kolo mnie. Moze jak skonczymy Eryka sypialnie to psy beda spac u niego.
Koty pelen luz... pokochaly swoj drapak, skacza, drapia, spia w dziuplach. mam zdjecia ale net na razie przez USB i w jednym kompie ...Eryka... A moj syn nie udostepnia swojego sprzetu:evil_lol:..
pozdrawiam Was serdecznie i sle cmoki

Posted

oo lolka fanie że już jesteś :multi:

taak, ja tez myślę, że Borysek w trymiga nauczy się wspinać :diabloti: ... a jak nie wspinac to chociaż wdrapywac z zamkniętymi oczami :evil_lol:

Posted

No to witaj na nowych smieciach. Mam podobne zdanie jak Ala-moze Borys taki wrazliwy i przeprowadzka go zestresowala.U nas po przeprowadzkach Dili nie je pare dni,lazi smetny,nie chce na spacerach biegac,szalec...A sama wiesz,ze przeprowadzamy sie co chwila wiec sie powinien juz przyzwyczaic chyba:diabloti:....

Posted

Fajnie że już jesteś :multi:

A Boryskowi może trzeba schody z czymś fajnym skojarzyć, np takie schody produkujące smaczne kęski to dopiero by była frajda ;)

Posted

[URL=http://img827.imageshack.us/i/img000198.jpg/][IMG]http://img827.imageshack.us/img827/9618/img000198.jpg[/IMG][/URL]

Cordia nawoluje do poprawy :evil_lol: