Neigh Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Wczoraj mialam ostatniego maila od Joasi. Nadal nie może nic napisać:-(. Nie wiem czemu tak sie dzieje. Mały ma się doskonale, przestał "oznaczać meble". Nadal jest psem bardzo milczącym, szczeknął moze ze 3 razy. Joasia wyjechała na kilka dni a "chłopaki" zostali sami na gospodarsrtwie. Ponoć baaardzo sie cieszył powrotem Pani. Mam ze dwa nowe zdjęcia.....ale nie mam kiedy wstawić. Może w nocy? Quote
Ula_czarnuszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='Neigh'] Mały ma się doskonale, przestał "oznaczać meble". Nadal jest psem bardzo milczącym, szczeknął moze ze 3 razy. Joasia wyjechała na kilka dni a "chłopaki" zostali sami na gospodarsrtwie. Ponoć baaardzo sie cieszył powrotem Pani. [/quote] Dziękujemy za wieści:loveu: Dobrze, że zadomawianie się postępuje i Findus nie odczuwa już potrzeby znaczenia wewnątrz :cool3: Co do szczekania... Joanno, ciesz się, póki co, że psisko nie jest szczekliwe... choć to pewnie przejściowe :evil_lol: [quote name='Neigh']Mam ze dwa nowe zdjęcia.....ale nie mam kiedy wstawić. Może w nocy?[/quote] Czekamy:lol: Quote
AnkaG Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Aż dziwne, że nie szczeka bo sznaucery kochaaaają szczekać. :razz: Tak jak napisała Ula - niech się cieszą. :evil_lol: Czekamy na fotki. Quote
schroniskoJozefow Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Co tam u Findusa? Wiem, ze masz duzo na glowie, Neigh, ale prosimy, skrobnij cos niecos i okras to swoimi soczystymi komentarzami ;] Quote
Neigh Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='schroniskoJozefow']Co tam u Findusa? Wiem, ze masz duzo na glowie, Neigh, ale prosimy, skrobnij cos niecos i okras to swoimi soczystymi komentarzami ;][/quote] Ano żyje i mimo kolejnej ucieczki nadal w nowym domu. Za sprawą listonosza udało mu sie dać dyla. Przucone mieszkanie i drzwi otworem oraz pan gnający za psem nieco spłoszył jak sądzę listonosza........ Nowy pan wypadł z klatki zawołał.........no i co? No i pies wrócił.........i we dwóch zwolnili listonosza z przykrego obowiązku czuwania nad cudzym mieniem....... Z zeznań Joasi wynika że rozkwita niczym motyl. Wszyscy się nim zachwycają.........no i hmm coraz częściej szczeka:diabloti: Quote
schroniskoJozefow Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 no to przyjemnie... ;] dran maly, moze sie wyrobi;] Quote
AnkaG Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Miejmy nadzieję, że wyrośnie z tych ucieczek. Quote
Neigh Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Założę się, że wszyscy już o tym wątku zapomnieli.......no to Wam przypomnę:-):diabloti: Miła Agnieszko, minął (własciwie minie za parę dni) rok od przyjazdu Findusa do Cieszyna, do naszego domu. Z nim jest zupełnie inaczej, tj.cieplej, śmieszniej, zdrowiej, cudowniej. Findus okazał się być bardzo ułożonym, posłusznym i dobrym psem. Juz po dwóch miesiącach pobytu u nas zaczął chodzić bez smyczy podczas dłuższych spacerów. Nie odstępuje nas na krok. Nie ma z nim po prostu żadnych problemów. Na dodatek wypiękniał i wygląda jak najlepszy sznaucer średni :) Jeszcze raz pragnę podziękować Tobie i wszystkim tym, którzy się włączyli wówczas w akcję za to, co robicie. Findusa życie na pewno teraz jest szczęśliwe, a nasze z nim po prostu szczęśliwsze. pozdrawiam-y Joasia i Tomek i Gucio i FINDUS No i się od razu piękniej na świecie zrobiło, co nie?:-) Quote
malawaszka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 aaaaaaaa jak bosko!!!! :loveu::loveu::loveu: a foteczki? chociaż jedna???? :modla: Quote
AnkaG Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Lubimy baaardzo takie wieści. Pozdrów Findusia od ciotek z dogo. :lol: Quote
Neigh Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Pozdrowiłam:-) I poprosiłam o fotkę........jak tylko dostanę, to wstawię:-). NIe ukrywam, ze lubię takie historyjki........ I zawsze mnie bardzo cieszą wieści i maile. Państwo Tipsiowi mi zawsze życzenia na Święta wysłają - miłe, prawda?:) Quote
malawaszka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 tadammm :loveu: na zyczenie Neigh wklejam prezencik świąteczny :loveu: [IMG]http://img224.imageshack.us/img224/1481/img0665px4.jpg[/IMG] [IMG]http://img126.imageshack.us/img126/964/img0667rl8.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts