Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a oto dwie suczki w łóżku :D :D :D

[IMG]http://lh5.google.pl/kasiekwach/RxdGMUUs2eI/AAAAAAAAD3I/0kPUwqVnS8k/S5002590.JPG?imgmax=576[/IMG]

[IMG]http://lh4.google.pl/kasiekwach/RxdGNEUs2fI/AAAAAAAAD3Q/mz7lavnzRko/S5002591.JPG?imgmax=576[/IMG]

Posted

mamy z mężęm przechlapane. najpierw Pixi nie wchodziła do łóżka- bała się, jednak widziała ze Tabi nikt nie wyrzuca zaczęła sobie najpierw pozwalać jak mąż był w nocy w pracy a teraz to już nie ma znaczenia

Posted

Ale im wygodnie:loveu: musielibyscie mnie widziec jak śpie z 5 psiakow.
Malina obowiązkowo na mojej glowie,Mona na plecach.Emyr wlazi pomiedzy nogi,ze niema szans sie przewrocic na bok.Milka na koldrze a Deisy łazikuje po calym wyrku.Niedlugo niezarobie na proszki bo co 1,5 tygodnia musze zmieniac posciel.

Guest Agata_B
Posted

[IMG]http://lh5.google.pl/kasiekwach/RxdGMUUs2eI/AAAAAAAAD3I/0kPUwqVnS8k/S5002590.JPG?imgmax=576[/IMG]
Piksunia jaka uśmiechnięta :loveu:

Posted

Kapitalne te zdjęcia w pościeli! Ze mną śpią tylko koty, ale i tak trudno mi się przewrócić z boku na bok, czy podciągnąć kołdrę. Nie wyobrażam sobie jeszcze dodatkowo Vegi i Tiny.

Posted

[quote name='wtatara']Dobry wieczór -pozdrowienia przesyła Pixi. malutka czuje się coraz lepiej, za to jej przyjaciółka nie bardzo , trochę choruje[/quote]

Życzymy "Siostrzyczkom"zdrowia...
Zdrowy psiak to sama radość...:lol:

Posted

no Pixi to już chyba całkiem zdrowa.Dzisiaj na spacerku tak szalała i to sama że gdybym ją chciała złapać na pewno byłoby to niemożliwe. Biegała sama robiąc ogromne koła. Nie przypuszczałam że taka kruszynka i w tym wieku może sie zachowywać.Zaczepiała Tabi , która troszkę pobiegała ale potem zrezygnowała. tabi po infekcji jest jeszcze osłabiona

Posted

[quote name='wtatara']no Pixi to już chyba całkiem zdrowa.Dzisiaj na spacerku tak szalała i to sama że gdybym ją chciała złapać na pewno byłoby to niemożliwe. Biegała sama robiąc ogromne koła. Nie przypuszczałam że taka kruszynka i w tym wieku może sie zachowywać.Zaczepiała Tabi , która troszkę pobiegała ale potem zrezygnowała. tabi po infekcji jest jeszcze osłabiona[/quote]
Biegaj, Maleńka, biegaj, tzn., ze jesteś szczęśliwa:lol:!

Posted

Witajcie....
Cudownie wiedzieć że maleńka już zdrowiutka i taka radosna az łeska szcześcia w oku sie kreci...dzieki Wam ta niuńka jest kochana i przeszczesliwa:)
Mam nadzieje że Tabi już wraca do zdrówka...nie choruj juz psineczko !!
Pozdrawiamy gorąco:)