Isabel Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Tak się cieszę, że wszystko ułożyło się pomyślnie, i że sunie dogadują się ze sobą. Pierwszy dzień jest zawsze trudny, dla obu stron, ale potem wszystko wraca do normy i wydaje się, że dwa psy miało się od zawsze. Quote
Jagoda1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Wieeelkie miziania Pixi i jej siostrzyczki Tabi, ucałowania dla wspaniałego domku! Quote
wtatara Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 no , jesteśmy po pierwszej nocy. Jest wspaniale, tabi spała w łózku, a Pixi w koszyczku w kocyku. Suczki zachowują się wspaniale. Pixi juz się zaczyna śmiać, witać jak się wraca i bawiła sięjuż piłeczką. Quote
Ulka18 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 To bardzo dobra wiadomosc, ze noc minela spokojnie i ze sunieczki sie dogaduja :multi::multi::multi: Quote
t_kasiek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 niestety mama od wczoraj nie ma w domku internetu :( i dlatego nie ma nowych wiadomości....ale co ja wam mogę powiedzieć....WSZYSCY OK !!!! :) byłam wczoraj na chwilkę w domu bo przywiozłam suczką adresówki (Tabi swoją niedawno zgubiła) i chwilkę widziałam się z Pixi :) jest bardzo grzeczna i taka spokojna :) no i to głaskanie po bruszku :D:D:D z Tabi myślę, że spokojnie się dogadają i bardzo polubią jak nie nawet pokochają. Tabi zaakceptowała Pixi i to jest najważniejsze !!!! Postaram się dziś wgrać te kilka fotek które mam, ale nie będzie o proste bo mam internet tylko przez iPlusa, a to chodzi jak chce :( Quote
Mona4 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 super ciesz sie bardzo:multi::multi::multi::multi::multi: kasiu mama wczoraj domnie dzwonila wiec ja mam informacje na biezaco:lol: Quote
Mona4 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 jezeli cie sie nieuda wstawic to wyslij domnie ja to wstawie:lol: Quote
t_kasiek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 ok - widać....no to wklejam dalej :) no sofie :) Quote
Jagoda1 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Śliczna, zadowolona... Ważne, że dogadują się z Tabi. Miziu, miziu dla Suniek... Quote
Ulka18 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Cudniaste zdjecia ...a szczegolnie to :loveu::loveu::loveu: Quote
Mona4 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: PIXSIUNIA Moja kochana,jak sie ciesze:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Kasiu dziekuje wam bardzo ze zabralyscie PIXI Quote
t_kasiek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Mona4 napisał(a): Kasiu dziekuje wam bardzo ze zabralyscie PIXI mi nie masz za co dziękować !! :) chyba, że za to, że wyszłam za mąż i wyprowadziłam się z domku :D:D:D no i zabrałam ze sobą kicię - bo to były główne warunki, że rodzice zdecydują się na drugiego psiaka :) u psiaków wszystko w porządku - byłam z nimi dziś w południe na spacerku i bardzo fajnie razem sobie spacerują :) Quote
Isabel Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Zdjęcia śliczne, widać jaka Pixi zadowolona. Najprawdopodobniej jutro zobaczę ją na żywo, na wspólnym spacerze. Quote
Jagoda1 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Wandziu, b. cieszę się... Jak możesz, podbij czasem naszą staruszkę Figusię. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49132 Quote
Mona4 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Isabel napisał(a):Zdjęcia śliczne, widać jaka Pixi zadowolona. Najprawdopodobniej jutro zobaczę ją na żywo, na wspólnym spacerze. plissssssss wymiziaj ja odemnie:loveu::loveu::loveu: po brzuszku Quote
Isabel Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dobrze, wymiziam, o ile tylko mi na to pozwoli, bo przecież my się spotkamy dopiero po raz pierwszy. Quote
Mona4 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 pozwoli to piescioch niesamowity:loveu: przyjaciel calego świata:loveu: Quote
t_kasiek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): Jak możesz, podbij czasem naszą staruszkę Figusię. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49132 ja też będę o niej pamiętać !!!!!!!!!!!!! może uda się znaleść domeczke :-(:-(:-( Quote
Isabel Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Jesteśmy już po spotkaniu, bardzo udanym spotkaniu. Pixi śliczna, malutka, grzeczniutka. W ogóle nie bała się moich dużo większych suniek, ale też nie było powodu do strachu, bo moje dziewczyny są bardzo przyjacielskie. A mnie pomiziać się dała, po brzuszku też. Oczywiście były robione fotki, i to dużo. Wklei je Kasia. Sama jestem ich strasznie ciekawa. Quote
Mona4 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 wiem wiem ,dzwoniono domnie i relecje mam na biezaco:lol: ale wam zazdroscze takich spacerkow:lol: czekamy na foteczki. Quote
Recommended Posts