Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak się cieszę, że wszystko ułożyło się pomyślnie, i że sunie dogadują się ze sobą. Pierwszy dzień jest zawsze trudny, dla obu stron, ale potem wszystko wraca do normy i wydaje się, że dwa psy miało się od zawsze.

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no , jesteśmy po pierwszej nocy. Jest wspaniale, tabi spała w łózku, a Pixi w koszyczku w kocyku. Suczki zachowują się wspaniale. Pixi juz się zaczyna śmiać, witać jak się wraca i bawiła sięjuż piłeczką.

Posted

niestety mama od wczoraj nie ma w domku internetu :( i dlatego nie ma nowych wiadomości....ale co ja wam mogę powiedzieć....WSZYSCY OK !!!! :)
byłam wczoraj na chwilkę w domu bo przywiozłam suczką adresówki (Tabi swoją niedawno zgubiła) i chwilkę widziałam się z Pixi :) jest bardzo grzeczna i taka spokojna :) no i to głaskanie po bruszku :D:D:D
z Tabi myślę, że spokojnie się dogadają i bardzo polubią jak nie nawet pokochają. Tabi zaakceptowała Pixi i to jest najważniejsze !!!!

Postaram się dziś wgrać te kilka fotek które mam, ale nie będzie o proste bo mam internet tylko przez iPlusa, a to chodzi jak chce :(

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: PIXSIUNIA Moja kochana,jak sie ciesze:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Kasiu dziekuje wam bardzo ze zabralyscie PIXI

Posted

Mona4 napisał(a):

Kasiu dziekuje wam bardzo ze zabralyscie PIXI

mi nie masz za co dziękować !! :) chyba, że za to, że wyszłam za mąż i wyprowadziłam się z domku :D:D:D no i zabrałam ze sobą kicię - bo to były główne warunki, że rodzice zdecydują się na drugiego psiaka :)

u psiaków wszystko w porządku - byłam z nimi dziś w południe na spacerku i bardzo fajnie razem sobie spacerują :)

Posted

Isabel napisał(a):
Zdjęcia śliczne, widać jaka Pixi zadowolona.
Najprawdopodobniej jutro zobaczę ją na żywo, na wspólnym spacerze.

plissssssss wymiziaj ja odemnie:loveu::loveu::loveu: po brzuszku

Posted

Jesteśmy już po spotkaniu, bardzo udanym spotkaniu. Pixi śliczna, malutka, grzeczniutka. W ogóle nie bała się moich dużo większych suniek, ale też nie było powodu do strachu, bo moje dziewczyny są bardzo przyjacielskie. A mnie pomiziać się dała, po brzuszku też. Oczywiście były robione fotki, i to dużo. Wklei je Kasia. Sama jestem ich strasznie ciekawa.