Witokret Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Ten psiaczek byl wczoraj wystawiony w klatce przed biurem adopcyjnym na Paluchu. Takiej rozpaczy jeszcze nie slyszalam. Pies jest starutenki :-(. Ma resztki zabkow i pewnie troche niedowidzi:shake: . Bylo nam go strasznie zal. On jest malenki i chudziutki, wazy pewnie z 5 kg. Przez caly czas wyl slabiutkim glosikiem. Niestety nikt na niego nie zwracal uwagi :( OKROPNE! :placz: Moze ktos ma kawalek podlogi dla takiej starowinki???? Psiak zostal przywieziony z Ursynowa, z ulicy Lokajskiego. Bardzo prosimy dogomaniakow z Ursynowa o wywieszenie ogloszen o psiaku. Moze czeka na niego jakas dobra dusza, ktora nie wie, ze on tak strasznie teskni... My jestesmy chwilowo na Slasku i nie mozemy tam podjechac. Bardzo, bardzo prosimy!! Tutaj mozna sciagnac przygotowane ogloszenie: w pdfie www.behemot.com.pl/fotki/starunio.pdf i w wordzie: www.behemot.com.pl/fotki/starunio.doc W ogloszeniu podalam namiar na siebie, tak na wszelki... Halo Ursynow! bardzo pieknie prosimy! Quote
Hala Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Żal psiaka. Nie chcęsobie nawet wyobrażać jego wycia. Quote
Witokret Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Ponizej wpis Starunia ze stroch Palucha i jego numer. Nie mozemy spokojnie spac, to wycie nas powalilo :placz: Czy jest tutaj jakis wolontariusz z Palucha? Nie zdazylysmy dowiedziec sie niczego wiecej o tym bidusiu... Jego waga to gora 5 kg!!! 7 to moze mial... dawno temu... :-( Quote
oktawia6 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 a dlaczego dla starej pani?:mad: ja mam 30-tkę na karku i starą, ślepą Viktorię! najlepiej w cichym dmu, gdzie ktoś się nim troskliwie zajmie!na resztę jego życia:placz: Quote
oktawia6 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 wstawiłam wątek na gr.9-tą: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?goto=newpost&t=74687 oraz na wątek Morisowej-szuka pieska mini dla pani z Warszawy-może byc staruszek:(ona jest wolontariuszką na Paluchu) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77085 Quote
Tigraa Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Wstawiłam psiaka tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6599772#post6599772 Quote
oktawia6 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 do tego potrzebne by było allegro-o ile paluch już go nie ogłosił lub zamierza to zrobic na żółtych sronach w GW w Kąciku adopcyjnym:-( Quote
Witokret Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Dziewczyny kochane jestescie! Dziekujemy za zainteresowanie. Najgorsze jest to, ze my przez tydzien jestesmy na Slasku i nie mozemy sie tym staruniem zainteresowac i dowiedziec czegos wiecej. Nie dalysmy rady przy adopcji Hopka, bo trwalo to strasznie dlugo :mad: Nie wiem jak, nie wiem gdzie, ale musimy go stamtad wyciagnac i juz! Moze Morisowa cos wiecej o psiaku juz wie??? Allegro mu zrobimy - tylko najpierw chcemy się dowiedzieć o nim czegos więcej... Quote
Kora Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Juz w zeszla niedziele umiescilam ogloszenio nim na http://zaginionepsy.waw.pl/viewtopic.php?t=2629 odwiedzilam wszystkie kliniki w okolicy, czy moze go rozpoznaja i nic:placz: . Piesio jest fajniutki delektuje sie jedzonkiem, jak arystokrata;) , lubi pieszczoty. Quote
Witokret Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Kobitki szukamy mu domku !!! Takie staruńki nie zasługują na życie w klatce na stare lata :shake: Jak tylko wrócimy będziemy chciały go wyciągnąć - czy ktos może zna jakis tymczas, który znalazłby kawałeczek kącika dla tej kruszynki ???? Quote
betinka24 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Mam nadzieje ze ktos go zauwazy i pokocha!!! Quote
Witokret Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 A moze ktos na dogo jest z Ursynowa i okolic ulicy Lokajskiego??? Tam wlasnie zostal znaleziony. Prosimy o wywieszenie ogloszen o psiaku. Tutaj mozna sciagnac przygotowane ogloszenie: w pdfie www.behemot.com.pl/fotki/starunio.pdf i w wordzie: www.behemot.com.pl/fotki/starunio.doc W ogloszeniu podalam namiar na siebie, tak na wszelki... Halo Ursynow! bardzo pieknie prosimy! my chwilowo na Slasku :( Quote
Witokret Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 :placz: Starunio na pewno znowu rozpacza w swojej klateczce Quote
asiuniap Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Wywieszę jutro ogłoszenia. Na Lokajskiego, w pobliskich lecznicach też. Niestety, nie mam dobrego doświadczenia w plakatowaniu w tych miejscach. Szybko zrywają :mad: Quote
Witokret Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Asiunia, baaardzo dziekujemy :Rose: Quote
Recommended Posts