betinka24 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Kazda pomoc sie przyda, trzeba mu koniecznie znalesc domek, bo chlopak zaplacze sie w tej klatce:placz: Quote
oktawia6 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 to musi byc straszne jak on płacze-jak by skakał dopraszał się jak inne psiaki uwagi-ale to jest najgorsze!:placz: :shake: :placz: Quote
Witokret Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 oktawia6 napisał(a):to musi byc straszne jak on płacze-jak by skakał dopraszał się jak inne psiaki uwagi-ale to jest najgorsze!:placz: :shake: :placz: To prawda... on sie tylko wolniutko kręci po swojej klateczce i tak strasznie płacze :placz: . Nikt z odwiedzających nawet do niego nie podszedł :-( Kto by chciał takiego starszuka.... Quote
asiuniap Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 zaraz jediemy rozwieszać ogłoszenia. Wydaje mi sie, że trzeba też rozwiesić w innych częściach ursynowa. Teraz jest duzo cieczek. Może maluch wybrał się za jakąś panienką i się zgubił? Aha, no i trzeba go ogłaszać pod względem adopcji, szkoda czasu. ma allegro? Quote
betinka24 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 asiuniap napisał(a):zaraz jediemy rozwieszać ogłoszenia. Wydaje mi sie, że trzeba też rozwiesić w innych częściach ursynowa. Teraz jest duzo cieczek. Może maluch wybrał się za jakąś panienką i się zgubił? Aha, no i trzeba go ogłaszać pod względem adopcji, szkoda czasu. ma allegro? Boze serce mi peka jak sobie wyobrazam jak on placze, miejmy nadzieje ze znajdzie sie jego prawdziwy wlasciciel lub tos kto go pokocha i da domek. Ja mu allegro juz zrobilam wczorej, ale narazie cisza:-( Quote
gamoń Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dziewczyny -widziałyscie psiaka wiec najwiecej mozecie o nim napisac.;) Prosze wieczorkiem nalac sobie drinka i wypijajac kilka:eviltong: ułozyc wzruszajacy tekst o psinie. Prosze przesłac go na mojego e-maila a ja napisze do P.Eli aby wrzuciła go na stronkę Palucha. [email protected] lub [email protected] Quote
Witokret Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 betinka24 napisał(a):Boze serce mi peka jak sobie wyobrazam jak on placze, miejmy nadzieje ze znajdzie sie jego prawdziwy wlasciciel lub tos kto go pokocha i da domek. Ja mu allegro juz zrobilam wczorej, ale narazie cisza:-( Betinka - wielka prośba - w allegro podaj namiary na nas, broń boże na Paluch... Agnieszka 601 299 709 Kasia 601 418 808 Quote
betinka24 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Witokret napisał(a):Betinka - wielka prośba - w allegro podaj namiary na nas, broń boże na Paluch... Agnieszka 601 299 709 Kasia 601 418 808 juz zmieniam Quote
asiuniap Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Rozwiesiłyśmy jakieś 30 plakatów. Na Dembego, Zaruby, Wąwozowej, Lojakskiego, Jeżewskiego, Ciszewskiego, Lindego, KEN. Jeden pan mówił, że ten psiak kojarzy mu się ze starszym małżeństwem z Lokajskiego. Jak ich zobaczy, zagada. Wziął namiary. Rozwiesiłyśmy w lecznicach przy Belwederskiej, Raabego, Kulczyńskiego, Strzeleckiegi i SGGW. Trzyma kciuki i dawajcie ogłoszenia. Do wyborczej też. Aha, przepraszam, że zaśmiecam wątek, ale nie wiecie, czy jest ktoś na forum z okolic Ługów, między Otwockiem i Karczewem? Nikt nie zaglądnął do tego wątku. Ok. roczna biała foksterierka błąka się po terenie hycla z Krzyczek :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6610808#post6610808 Quote
Plantacja Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Postaram się w ciągu najbliższych dni rozwiesić plakaty w okolicy metra Imielin. Quote
Witokret Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Asiunia, kobitki kochane... :lol: dziękujemy Wam baaardzo :loveu: Może uda się psineczce wrócic do swojego własnego domku; może on jednak sie zgubił, a nie został wywalony :shake: Betinka, Plantacja wielkie dzięki :Rose: Quote
betinka24 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Jedno jest pewne maleńki musi znalesc domek jak najszybciej Quote
betinka24 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 malutki nie spadaj, tobie koniecznie potrzebny domek Quote
Witokret Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Staruniowi konczy sie kwarantanna 1go wrzesnia. Jestesmy pewne, ze on ma gdzies swoj domek, tylko jak go odnalezc :shake: Tyle sie musi biedaczek na starosc nacierpiec... Quote
betinka24 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 idziemy malutki na popołudniowy spacerek Quote
oktawia6 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 czyli ma już końcówkę kwarantanny-pani dyrektor sama mówi, że ludzie nie chcą staruszków:placz: owszem są, którym się udało-ale większośc woli młode:-( Quote
Witokret Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 ...wszyscy wiemy, ze ma marne szanse... ale musi sie udac!!! Quote
Witokret Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 A starunio dalej samotny i dalej rozpacza :-( Quote
Recommended Posts