Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
to musi byc straszne jak on płacze-jak by skakał dopraszał się jak inne psiaki uwagi-ale to jest najgorsze!:placz: :shake: :placz:

To prawda... on sie tylko wolniutko kręci po swojej klateczce i tak strasznie płacze :placz: . Nikt z odwiedzających nawet do niego nie podszedł :-( Kto by chciał takiego starszuka....

Posted

zaraz jediemy rozwieszać ogłoszenia. Wydaje mi sie, że trzeba też rozwiesić w innych częściach ursynowa. Teraz jest duzo cieczek. Może maluch wybrał się za jakąś panienką i się zgubił? Aha, no i trzeba go ogłaszać pod względem adopcji, szkoda czasu. ma allegro?

Posted

asiuniap napisał(a):
zaraz jediemy rozwieszać ogłoszenia. Wydaje mi sie, że trzeba też rozwiesić w innych częściach ursynowa. Teraz jest duzo cieczek. Może maluch wybrał się za jakąś panienką i się zgubił? Aha, no i trzeba go ogłaszać pod względem adopcji, szkoda czasu. ma allegro?

Boze serce mi peka jak sobie wyobrazam jak on placze, miejmy nadzieje ze znajdzie sie jego prawdziwy wlasciciel lub tos kto go pokocha i da domek. Ja mu allegro juz zrobilam wczorej, ale narazie cisza:-(

Posted

betinka24 napisał(a):
Boze serce mi peka jak sobie wyobrazam jak on placze, miejmy nadzieje ze znajdzie sie jego prawdziwy wlasciciel lub tos kto go pokocha i da domek. Ja mu allegro juz zrobilam wczorej, ale narazie cisza:-(

Betinka - wielka prośba - w allegro podaj namiary na nas, broń boże na Paluch...
Agnieszka 601 299 709
Kasia 601 418 808

Posted

Rozwiesiłyśmy jakieś 30 plakatów. Na Dembego, Zaruby, Wąwozowej, Lojakskiego, Jeżewskiego, Ciszewskiego, Lindego, KEN. Jeden pan mówił, że ten psiak kojarzy mu się ze starszym małżeństwem z Lokajskiego. Jak ich zobaczy, zagada. Wziął namiary. Rozwiesiłyśmy w lecznicach przy Belwederskiej, Raabego, Kulczyńskiego, Strzeleckiegi i SGGW.
Trzyma kciuki i dawajcie ogłoszenia. Do wyborczej też.

Aha, przepraszam, że zaśmiecam wątek, ale nie wiecie, czy jest ktoś na forum z okolic Ługów, między Otwockiem i Karczewem? Nikt nie zaglądnął do tego wątku. Ok. roczna biała foksterierka błąka się po terenie hycla z Krzyczek :-(
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6610808#post6610808

Posted

Asiunia, kobitki kochane... :lol: dziękujemy Wam baaardzo :loveu: Może uda się psineczce wrócic do swojego własnego domku; może on jednak sie zgubił, a nie został wywalony :shake:
Betinka, Plantacja wielkie dzięki :Rose:

Posted

Staruniowi konczy sie kwarantanna 1go wrzesnia. Jestesmy pewne, ze on ma gdzies swoj domek, tylko jak go odnalezc :shake:
Tyle sie musi biedaczek na starosc nacierpiec...