Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sama sobie odpowiem, bo juz wiem, że z domu u zuziaM nici:shake: . Wzięła inną kotkę w potrzebie a mamusia Pucusia znowu została na lodzie. Czy ta kicia ma napisane na czole: "dziewczynka do bicia"?

Będzie dobrze kocinko, znajdzie się w końcu dobry dom dla ciebie, poczekaj jeszcze troszeczkę.

Posted

To może się dowiedz. Na smej Dogomanii i Miau ciężkodomek znaleść - tu wszyscy na fulll w futerkach zwykle.
Jak coś to ogłoszenia mogę w net "pchnąć" byle byłoby wiadomo gdzie jej jeszcze nie ma

Kota mi kanapkę z tarara objadła :angryy::angryy::angryy: - ale i tak ją kocham:p

Nie miałam ręki by odgonić

Posted

Tweety napisał(a):
taka odpowiedź dostalam:"na allegro, alegratce, kupsprzedaj, mojpupil i nie pamiętam gdzie jeszcze..."

Jeju... tyle ogloszen i nic ..... :shake:

Pucusiu, znajdzie sie wreszcie ktos kto Cie pokocha...
Takich starszych kiciuchow nie da sie nie kochac ....:shake:

Posted

[quote name='Tweety']Mamusia Pucusia przebywała w fundacji KOT w Toruniu już od około 6-7 miesięcy.Była złapana na sterylkę,po której miała wrócić tam skąd ja zabrano.Kicia jednak jest tak ufna koteczką,że została w fundacji czekając na lepsze życie.Do tego czasu nikt się nią nie interesował,ale w końcu należy sie jej równiez wątek Może ktoś zechce koteczkę o smutnym spojrzeniu...Koteczka wiele przeszła,tam gdzie mieszkała(na dworzu)straciła kilka swoich dzieci.Do fundacji trafił jeden jej synek jednakże paskudna choroba zabrała kici i jego...Została sama,z ogonkiem 3/4.Kawałek ogonka musiał zostać amputowany,wdała się jakaś infekcja,w efekcie której ogonek się psuł-brzydko to brzmi ale po prostu-gnił Ile jeszcze tragicznych zdarzeń musi się jej przydarzyć aby znalazła swój prawdziwy dom?

Koteczka jest przylepką,najchętniej spędzającą czas na rękach.Jest po sterylce,ma ok.4-5 lat.Jest taką śmieszną kicią zezolką

Kotka poszła do domu, z którego oddano ją po 3,5 miesięcznym pobycie, rezydentka ją biła a Pucusia cały czas się chowała, gdyż jest bardzo łagodna i uległa.

Taka jest smutna odkąd wróciła do fundacji gdzie jest mnóstwo kotów i nie ma się swojego człowieka

Komu przytulasta koteńkę, która doznała już w swoim kocim życiu tyle złego?

postanowiłam przypomnieć Pucusię i jak wygląda i jej historię. Dopiszę tutaj jej dalszy ciąg.
Nie tak dawno Pucusia właściwie się juz pakowała, domek został sprawdzony, radosnie zaakceptowany. Ale okazało się, że pojawiła się kotka, której dziala się fizyczna krzywda i trzeba było się nią zająć więc adopcja Pucuni przestała być aktualna. Koteczka smutno popatrzyła na swój węzełek ze skromnym dobytkiem, który został rozpakowany i wróciła do swojego kącika ....
Kto w końcu zmieni tę historię na taką z happy endem?

Posted

Tweety napisał(a):
Nie tak dawno Pucusia właściwie się juz pakowała, domek został sprawdzony, radosnie zaakceptowany.

Koteczka smutno popatrzyła na swój węzełek ze skromnym dobytkiem, który został rozpakowany i wróciła do swojego kącika ....

Matenko kochana :placz: ! Ja nie chcialam jej skrzywdzic, uwierzcie.....:-(
Tez sie juz oswoilam z mysla, ze Pucusia zamieszka u nas ....:-(
I gdyby to wszystko sie stalo szybciutko. Zaraz po mojej propozycji znalazl by sie transport .... to Pucusia juz by zostala u mnie na zawsze....

Posted

zuziaM napisał(a):
Matenko kochana :placz: ! Ja nie chcialam jej skrzywdzic, uwierzcie.....:-(
Tez sie juz oswoilam z mysla, ze Pucusia zamieszka u nas ....:-(
I gdyby to wszystko sie stalo szybciutko. Zaraz po mojej propozycji znalazl by sie transport .... to Pucusia juz by zostala u mnie na zawsze....

ZuziaM, to nie Twoja wina, , nie odwidziało Ci się tylko inny kot był w większej potrzebie ...