Tweety Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Puculko, biegnij kocinko!! Przecież ten dom na pewno już gdzieś jest Quote
BasiaD Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Pucusia nie spadaj! Pokazuj się na górze niech Cię domek wypatrzy! Quote
Agn Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Tak wygląda dziś. Mama Putzi - ciągle czeka na swojego Człowieka, swój Dom. Quote
Tweety Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 piękna kotka, przytulanka w ślicznym gorseciku czeka na dom Quote
Tweety Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Kto da dom pięknej koteńce, cichutkiej, spokojniutkiej, uwielbiającej pieszczoty ale nie narzucającej się - złoto nie kot! Quote
Tweety Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 koteńko, dlaczego ty nadal bez domu?:shake: Quote
Tweety Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Pucuniu, Klusia, twoja koleżanka, jedzie dziś do domku, tak, że teraz twoja kolej panienko! Quote
Tweety Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Klusia juz w domu:loveu:. Czas na Pucusię Quote
Tweety Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Piękna i nieśmiała ale pieszczotliwa koteńka poszukuje kogoś kto pokocha ją na zawsze Quote
Tweety Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Pucuniu, szukamy domu na pierwszej stronie Quote
Tweety Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Koteńko, co z tym twoim domem? Quote
Tweety Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 czy ma ktoś jakis pomysł na dom dla pięknej dziewczynki? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Mamusia Pucusia- wróciła do fundacji, tego nie robi się kotu:-(( no pewnie że się nie robi :shake: Quote
Tweety Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 dlatego kicia potrzebuje kogoś kto pokocha ją na zawsze Quote
Tweety Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Pucuniu, taka mało osób cię odwiedza - jak tu dom znaleźć dla ciebie? Quote
Tweety Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Puculko, po domek proszę biegiem! Quote
Tweety Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Podniesiemy Pucunię, może ktos ja w końcu zauważy Quote
zuziaM Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Tweety napisał(a):Podniesiemy Pucunię, może ktos ja w końcu zauważy Sliczna kiciunia. Ma juz troszke latek.... Czy ona jest kotka wychodzaca ? Jak sobie radzi, kiedy znajdzie sie w towarzystwie szczekajacych psow ? Zagladam na " Miau " i tutaj, bo mamy zamiar zaadoptowac jakas koteczke. Najchetniej taka, ktora ma male szanse na adopcje.... starsza juz ... z jakimis drobnymi defektami ( biedna, ogonek musial bolec :-( ). Mam juz kiciulke - 5-miesieczna Zuzie od wandul66. Ale mam tez suczki - duze mieszkajace na dworze. Oczywiscie bede bardzo uwazala, zeby moje suki nie zrobily krzywdy nowemu domownikowi ( Zuzi jeszcze nie puszczamy na dwor - dopoki nie urosnie i nie zmadrzeje :lol: - wychodzi ze mna tylko na smyczy na krotkie spacerki po ogrodzie, zeby sie oswoic z przestrzenia poza domem i z widokiem psiakow ). Moje suki nie sa zarloczne i z pewnoscia kota nie rozszarpia ( jesli kot nie ucieka, to nawet zaprzestaja pogoni ) , ale niestety lubia za kotami ganiac. Jak wiekszosc psow zreszta :shake:. Zuzie ogladaja sobie przez drzwi tarasowe i o ile na poczatku chcialy rozwalic dom, zeby sie do srodka dostac, o tyle teraz juz tylko przez chwilke zagladaja przez szybe, co sie tam w srodku rusza. Zuzia zreszta juz z dwiema moimi dziewczynami miala osobiste, bliskie kontakty i obylo sie bez rzucania na siebie. Ale przyzwyczajenie psow do obecnosci kota na podworku, to jedynie kwestia czasu i ... przypilnowania. Dlatego zadaje te wszystkie pytania. Mieszkamy w domu na wsi i kicia potrzebna jest oczywiscie do tego, do czego jest stworzona ... do lapania myszek ( chociaz sa takie sliczne :shake: ). Nasza nowa kicia bedzie mieszkala w domu oczywiscie, ale bedzie kotka wychodzaca - patrolujaca teren ( takze garaz i strych ). Zaczelam wlasnie namawiac meza, zeby jakas kicie zaadoptowac juz teraz, a nie czekac, bo wlasnie jesienia myszki pchaja sie do domu i .... obecnosc kota bardzo je od tego odwiedzie. Czytam wiec kilka watkow na " Miau " i tutaj, zeby wybrac kicie, dla ktorej nasze warunki beda najodpowiedniejsze. Mam nadzieje, ze uda mi sie przekonac meza. Quote
Recommended Posts