Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='luka1']No tak to przykro. To sobie siedż w domu. Mam konkretne zapytanie o Pestkę. Tylko trzeba sie dowiedzieć ile ona ma faktycznie lat (Zyta twierdzi że 1,5, choc niedawno siedziała w boksie szczeniaków) i sprawdzić czy je dzieci ( skąd ja jej dziecieka wezmę wszystkie juz zjedzone)[/quote] Luka na wątek Pestki lecę Ci odpisać. Quote
GoniaP Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Nie mogę się powstrzymać by nie wykrzyczeć, że Tango pojechał własnie do domu ze wspaniałym facetem!!!! Quote
asiamm Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: no to niech teraz chłopina się zachwyca psiną na wątku no może damy mu dojechać do domu....ale ani chwili dłużej ;) Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='GoniaP']Nie mogę się powstrzymać by nie wykrzyczeć, że Tango pojechał własnie do domu ze wspaniałym facetem!!!![/quote] Nioooo.....i Tanguś sobie śpi na fotelu pasażera z przodu :evil_lol: A jak - jak przystało na prawdziwego faceta :loveu: Czekam na wieści od samego Mateusza i na fotki od cioci Luki bo podobno sporo napstrykała :razz: Upije się dzisiaj jak nic :cool3: Quote
GoniaP Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Tak sobie jadą :loveu: I Tango ma czerwoną obróżkę!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: [IMG]http://img299.imageshack.us/img299/7273/20080109099gp4.jpg[/IMG] Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: [CENTER]Padam ze szczęścia - tyle :loveu:[/CENTER] Quote
GoniaP Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Powiem tylko tyle, że Tango wygrał w totka.... Quote
asiamm Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 słodki jak aniołek :loveu: nawet nie wie jak zmieni się jego życie Ziuta, luka, pora usunąć Tangowe banerki z podpisu ;) Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [CENTER]To chyba większa nagroda niż wygrać w totka....:lol:[/CENTER] [CENTER][COLOR=magenta][B]Asiula[/B][/COLOR] już wyrzucam banerek Tanga :multi:[/CENTER] [CENTER]A [COLOR=lime][B]Kasiaprodex [/B][/COLOR]niech zmienia tytuł :cool3:[/CENTER] [CENTER]A ciotka [COLOR=blue][B]Luka[/B][/COLOR] niech wstawia foty :mad:[/CENTER] Quote
luka1 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [IMG]http://img245.imageshack.us/img245/7408/tango1ln5.jpg[/IMG] Mateusz zapoznaje sie z Tango. Głuptas Tango nie przypuszczał co go czeka. Na nasz widok schował sie w budzie i ujadał. W koncu dał sie przekonać i zaczepić na smyczy. Quote
luka1 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [IMG]http://img245.imageshack.us/img245/690/tango2at8.jpg[/IMG] [IMG]http://img245.imageshack.us/img245/3527/tango3mn1.jpg[/IMG] [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/1148/tango4ft1.jpg[/IMG] A tu juz układa sie na siedzeniu w samochodzie. Chyba troche mu sie oczy kleiły bo dostał troche na uspokojenie. Quote
luka1 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Wszystko odbyło sie tak szybko, że Mateusz nie miał chyba czasu na zastanowienie. Psisko mimo że o tej porze zwykle juz nikt go nie wyciaga z boksu i na początku był zdezorientowany - przyklejał się do swojego PANA. No teraz ciekawe czy uda im sie dojechać - Tango nie mał chyba okazji zapoznać sie z jazdą samochodem. ( napomknęła, że dołozymy Mateuszowi jeszcze pare azorkowców ale nie wiedziec czemu nie chciał .:eviltong:) Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [CENTER]Idę sobie popłakać - ze szczęścia :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/CENTER] Quote
kasiaprodex Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='luka1']Wszystko odbyło sie tak szybko, że Mateusz nie miał chyba czasu na zastanowienie. [/quote] a po co mial sie zastanawiac jak pewnie juz wczesniej skardl mu serce [quote name='luka'] napomknęła, że dołozymy Mateuszowi jeszcze pare azorkowców ale nie wiedziec czemu nie chciał .:eviltong:)[/quote] a kiedys byla promocja adoptujesz doroslego to szczeniak gratis:evil_lol: Quote
kasiaprodex Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote=Ziutka;][CENTER]A [COLOR=lime][B]Kasiaprodex [/B][/COLOR]niech zmienia tytuł :cool3:[/quote] ciotka ślepotka :evil_lol: tytul juz dawno zmieniony[/CENTER] Quote
GoniaP Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Dojechali szczęśliwie :multi::multi::multi: Tango zwiedza nowy dom :multi::multi::loveu::loveu: Quote
luka1 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ciekawe czy nie było "atrakcji" w czasie drogi. A w ogóle wszystko ciekawe. A Mateusz objecał napisac na wątku, ale musi "wejść do domu". Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='luka1'] A Mateusz objecał napisac na wątku, ale musi "wejść do domu".[/quote] Napisze...napisze ale musi się posilić po podróży i do Nas "przyjdzie" :cool3: Quote
mathiasmezler Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Wrocilismy - cali i zdrowi:) Tango spi:) A ja musze pozbierac mysli:) Pozwolicie ze napisze dluzsza notke rano, kiedy Tango juz tez dojdzie do siebie bo "transportowym glupim jasiu":) Quote
luka1 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Odpoczywaj dobry człowieku, odpoczywaj i zbieraj siły na jutro. Mam nadzieję, że Tango was nie rozczaruje. Quote
GoniaP Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Pan i Jego Pies są cali i zdrowi, a to jest w tej chwili najważniejsze!! Quote
dreamer Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Wspaniała wiadomość :multi: dużo szczęścia! [SIZE=1]nie odzywałam się na watku wczesniej, ale cały czas śledziłam losy psiaka.[/SIZE] ~*~ [COLOR=lightblue].[/COLOR] Dla Limki [*] [SIZE=1]której wątek tez śledziłam, ale nie byłam w stanie nic tam napisać[/SIZE] :-( Quote
Ziutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='dreamer']Wspaniała wiadomość :multi: dużo szczęścia! [SIZE=1]nie odzywałam się na watku wczesniej, ale cały czas sledziłam losy psiaka.[/SIZE][SIZE=2][/quote][/SIZE] [CENTER]To teraz już możesz z wielką radością wyrzucić banerek Tanga ze swojego podpisu :cool3:[/CENTER] ~*~ [quote name='dreamer'] [*] dla Limki, [SIZE=1]której watek tez sledziłam, ale nie byłam w stanie nic tam napisać[/SIZE] :-([/quote] [CENTER]Dla Limki [*] [*] [*] :-( :-( :-([/CENTER] Quote
Ziutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Hmm...ciekawe jak minęła Tangusiowi pierwsza noc w ciepełku, w swoim własnym posłaniu, ze swoimi ludźmi :lol: Quote
Recommended Posts