Jump to content
Dogomania

SATYR - onkowaty pieszczoch 29 V 2010 przeprowadził się do hoteliku a 7 VII 12 za TM.

Recommended Posts

Posted

Tak, calkiem niedawno. Wątroba do poprawy (dostaje leki). Nery bez rewelacji. W sumie - poza klopotami z wchlanianiem - wyniki jak na staruszka przystalo...

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']Tak, calkiem niedawno. Wątroba do poprawy (dostaje leki). Nery bez rewelacji. W sumie - poza klopotami z wchlanianiem - wyniki jak na staruszka przystalo...[/QUOTE]
ahhh niestety na starość nie ma lekarstwa:(.....niewiem czy jest sens meczyc Go kolejnymi badaniami i wizytami u weta

Posted

No właśnie. Dzisiaj też dzwoniła Agnieszka. Im się tam serce kroi, że on tak niknie w oczach. No ale faktycznie - nie bardzo jest co zrobić. Jestem przekonana, że gdyby go oddać na przebadanie do psiego szpitala, to stres by go zjadł. A tak to wet może przyjechać, krew pobrać i w sumie tyle. Satyrek ponoć jest w dobrym nastroju, przychodzi się miziać, je za trzech. Ciągle jest w stanie się zerwać i potruchtać za jakąś panną... Dziewczyny mówią, że to dobry pies z kościami... Mógł być ozdobą i radością czyjegoś życia. Wielka kochana przylepa...

Posted

Satyr ma w sumie gotowane specjalnie jedzenie, więc pewnie nie w jakości problem... Poprosiłam o zbadanie tej krwi. Dorzucę coś ekstra do Satyrowego mieszka. Tak sobie myślę, że jakby dociągnął do wiosny, to by jeszcze miał jakąś frajdę w życiu.

Posted

Witaj Satyrku.Niech ta wiosna szybko do nas zawita.Wieczorem pouzupełniam wpłaty i podam stan konta.Mój komp, nie dziadek, a też już się sypie, od czasu do czasu.

Posted

Satyrek ma wpłaty od:
agata51 - 10 zł :loveu:
Lu_Gosiak - 10 zł :loveu:
Syla - 10 zł
Awit - 10 zł :loveu:
luisien - 100 zł :loveu:
Bjuta - 10 zł :loveu:
bico - 10 zł :loveu:
Bjuta - 50 zł :loveu: wpłata extra
Kaas1 - 20 zł :loveu:

Bardzo dziękuje za wpłaty!!!Za hotelik zapłaciłam 02.03.2001

Bjutko zasiliłaś nie tylko Satyrka, więc jak następnym razem będziesz robić, skok na bank, to ja też się piszę :evil_lol::eviltong:;):evil_lol:

Wpływy 3.946,93 - Wydatki 3.782 = 164,93 na dzień 04.03.2011

Posted

Rozmawiałam z Agnieszką i ponoć Satyrek zdecydowanie lepiej! Jednak ta zima miała taki wpływ. A teraz nawet jakby ciut, ciut przytył, a na pewno lepiej się czuje. :)

Posted

Satyrkowe konto zasiliły cioteczki:
migama - 10 zł :loveu:
WIGA - 20 zł :loveu:
BasiaD - 10 zł :loveu:
al-ka - 20 zł :loveu:
baldek2 - 40 zł :loveu: za 2 m-ce
kakaicezar - 50 zł :loveu: za 5 m-cy
Jolanta08 - 10 zł :loveu:
mparsley - 20 zł :loveu:

Serdeczne podziękowania !!!

Wpływy 4.136,93 - Wydatki 3.782 = 354,93 na dzień 21.03.2011

Posted

Sylo, Satyrkowi się skończyło to coś na stawy. Satyrek jest trochę lepszy w tej chwili. Dziewczyny zadzwoniły uprzedzić, że psiaki teraz zostaną przeniesione na wybieg przed boksami, na czas wysiania i wykiełkowania trawy w ogrodzie. Bo na razie wokół domu jest jedno wielkie błocisko.

Posted

[quote name='Bjuta']Sylo, Satyrkowi się skończyło to coś na stawy. Satyrek jest trochę lepszy w tej chwili. Dziewczyny zadzwoniły uprzedzić, że psiaki teraz zostaną przeniesione na wybieg przed boksami, na czas wysiania i wykiełkowania trawy w ogrodzie. Bo na razie wokół domu jest jedno wielkie błocisko.[/QUOTE]

Dzisiaj poślę za hotelik 350 zł.

Satyrek dostał przelew od:
agata51 - 10 zł :loveu:
Bjuta - 10 zl :loveu:
Syla - 10 zł

Posted

[quote name='Bjuta']Sylo i na ten lek! :)[/QUOTE]

Na lek na razie nie da rady Bjuto.Poczekam kilka dni na nowe wpłaty.
Wpływy 4.166,93 - Wydatki 4.132 = 34,93 na dzień 01.04.2011

Zadzwoniłam do Przebieczan, z pytaniem czy kwota tego ARTHROBLOCK FORTE się nie zmieniła i kosztuje tyle samo, czyli 90 zł + koszta wysyłki.Satyrek może mieć kilka tygodni przerwy.Jak uzbiera się ta kwota, to ja ją wyślę.

Posted

[quote name='Bjuta']A no tak. Postaram się chociaż dyszkę mu wysłać.[/QUOTE]

Słuchaj Bjutko, dostałam po południu przelew od:
luisien - 100 zł :loveu:

Bardzo dziękujemy!!!

Tak więc wyślę od razu te 93 zł.

Wpływy 4.266,93 - Wydatki 4.225 = 41,93 na dzień 01.04.2011

Posted

Satyrkowe konto wzbogaciło się o wpłaty od:
bico - 10 zł :loveu:
al-ka - 20 zł :loveu: