gemsi Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='gwen']a już tak się cieszyłam ze mała jest pod dobrą opieką i miało być coraz lepiej.... a tu to chol...e paskudztwo się przyplątało... Piszcie co z małą bo pewnie wszyscy tak jak ja siedzą jak na szpilkach... Trzymam kciuki! mooocno...[/quote] mała śpi... nic sie nie dzieje... Quote
Puchatek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Ania-Sonia']W tym schronisku na wirusówki szczepione są tylko szczenięta do 6 tygodnia życia. Henia w momencie trafienia do schronu była starsza.[/quote] Tylko że parwo największe żniwo zbiera w pierwszych 6-ciu miesiącach :mad: a nie tygodniach. Może Rumbie się uda. Silna jest i stosunkowo duża. Dorosłe psy często przechodzą parwo bezobjawowo. Co prawda nie jest dorosła ale już nie taka malutka. Może się jej uda. Szczególnie że jest intensywnie leczona. Da radę. Na pewno! Quote
Wilejkaros Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 A krew miała przetaczaną od suni gdgt? Quote
kasiaprodex Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 ciotki prosze zobaczyc na ten watek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86406[/URL] Quote
Wilejkaros Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Już się zdążyłam wypowiedzieć. Dajcie znać rano co z sunią, bo osiwieję. Quote
gemsi Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Wilejkaros']A krew miała przetaczaną od suni gdgt?[/quote] tak dostała 100 ml, dzisiaj rano nawet wstała i pomerdała ogonkiem, ale cały czas jest bardzo słaba, zaraz dostanie 500ml kroplowki, walczymy Quote
Hotel KADIF Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Malutki Tygrysku!! Od samego początku, od mojego pierwszego posta na dogo zapadłaś mi w serducho!!! Walcz, Hieno jedna :buzi::iloveyou:! walcz !!!! Quote
Agnie Koty Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Może się wyliże, trzeba być dobrej myśli... Quote
Figa Bez Maku Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Brawa dla dzielnej Zuli:loveu: która pomogła bieduli:placz: i krew swa waleczną przelała:loveu: żeby Hienia wyzdrowiała:multi: Quote
Koma Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Boże, dopiero teraz doczytałam :( Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby tygrysiczka wyzdrowiała... :kciuki: Quote
jayo Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Dzis krytyczna noc. Rano byla kroplowka, po poludniu znow spedzilismy 4 godziny w lecznicy, serce bardzo slabe. Jak przezyje noc, beda sznase.. Niunia jest taka slaba, lezy caly czas i przelewa sie przez rece...:placz: I takie ma smutne oczy... A ja juz nie wiem jak jej pomoc.. Przegapilismy. Trzeba bylo ja od razu zaszczepic jak przyszla po sterylce, ale chcialam czekac zeby wydobrzala calkiem.. A potem przyszedl do nas konik Ramzes i jeszcze caly czas mam chore kociaki Neris u siebie.. Buuuuuu [B][SIZE=3]Trzymajcie mocno kciuki i slijcie dobre mysli, blagam [/SIZE][/B]:shake: Quote
Figa Bez Maku Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 :placz:Biedna mała Hienusia Musi wyzdrowieć :loveu:MUSI:loveu: wszyscy kciuki trzymamy razem z naszymi psiakami:eviltong: Pasiaste są wyjątkowe:cool3: Hienusia walcz o zdrowie:loveu: bo jak juz będziesz zdrowa domek trzeba szykowac Quote
esperanza Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Jesteśmy z Wami. Zrobiliście dla niej wszystko, co było możliwe, teraz ona sama musi walczyć. Quote
Hotel KADIF Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Bardzo mocno trzymam kciuki i cały czas myślę o Psince! Będzie dobrze ! Musi być, po prostu musi :-(:-(:-( Quote
Agata-Poznań Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Musisz żyć maleńka.Walcz,walcz i jeszcze raz walcz tygrysku!!!!! Będę myślami z Wami i będę się modlić:-(:placz: Quote
Wilejkaros Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Dorotka, czekamy na dobre wieści. Cały czas jesteśmy myślami z Wami! Quote
Owieczka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Trzymajcie się jakoś ... pewnie zmęczeni zrezygnowani .... ale z nadzieją :sad::sadCyber: Quote
jayo Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Dziewczynka lezy obok mnie, sprawdzam czy lapki cieple i czy oddycha.. Musimy wygrac. Quote
Wilejkaros Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Hienka, musisz im jeszcze nabałaganić w domku, pogonić kocury, nasiusiać gdzieś, przekopać ogródek... Musisz tyle rzeczy zrobić jeszcze! Quote
Hotel KADIF Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Co u Hienki?? Napiszcie, plissss..... Quote
Recommended Posts