Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gwen']a już tak się cieszyłam ze mała jest pod dobrą opieką i miało być coraz lepiej.... a tu to chol...e paskudztwo się przyplątało... Piszcie co z małą bo pewnie wszyscy tak jak ja siedzą jak na szpilkach...
Trzymam kciuki! mooocno...[/quote]

mała śpi... nic sie nie dzieje...

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania-Sonia']W tym schronisku na wirusówki szczepione są tylko szczenięta do 6 tygodnia życia. Henia w momencie trafienia do schronu była starsza.[/quote]
Tylko że parwo największe żniwo zbiera w pierwszych 6-ciu miesiącach :mad: a nie tygodniach.
Może Rumbie się uda. Silna jest i stosunkowo duża. Dorosłe psy często przechodzą parwo bezobjawowo. Co prawda nie jest dorosła ale już nie taka malutka. Może się jej uda. Szczególnie że jest intensywnie leczona.
Da radę. Na pewno!

Posted

[quote name='Wilejkaros']A krew miała przetaczaną od suni gdgt?[/quote]

tak dostała 100 ml, dzisiaj rano nawet wstała i pomerdała ogonkiem, ale cały czas jest bardzo słaba, zaraz dostanie 500ml kroplowki, walczymy

Posted

Dzis krytyczna noc.
Rano byla kroplowka, po poludniu znow spedzilismy 4 godziny w lecznicy, serce bardzo slabe.
Jak przezyje noc, beda sznase..
Niunia jest taka slaba, lezy caly czas i przelewa sie przez rece...:placz:

I takie ma smutne oczy... A ja juz nie wiem jak jej pomoc..
Przegapilismy. Trzeba bylo ja od razu zaszczepic jak przyszla po sterylce, ale chcialam czekac zeby wydobrzala calkiem..
A potem przyszedl do nas konik Ramzes i jeszcze caly czas mam chore kociaki Neris u siebie..
Buuuuuu

[B][SIZE=3]Trzymajcie mocno kciuki i slijcie dobre mysli, blagam [/SIZE][/B]:shake:

Posted

:placz:Biedna mała Hienusia
Musi wyzdrowieć :loveu:MUSI:loveu:
wszyscy kciuki trzymamy
razem z naszymi psiakami:eviltong:

Pasiaste są wyjątkowe:cool3:
Hienusia walcz o zdrowie:loveu:
bo jak juz będziesz zdrowa
domek trzeba szykowac