malawaszka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 halo halo i co????? czy Brygida już grzeje doopeczkę na kanapie???? :kciuki: Quote
znikam Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 jeszcze w hoteliku u pani weterynarz, ale wszystko zapowiada się dobrze... :) Quote
znikam Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 niestety w niedzielę mnie rozłożyło i nie wybrałam sie do schronu - natomiast rozmawiałam ze znajomą i zainteresowani są nadal zainteresowani :multi: i dzwonili i pytali :multi: sznaucusia nadal w hotelu u naszej wetki - w schronie jeszcze (jeszcze!) nie są ukończone miejsca dla takich dużych suk po sterylkach, a pchać do izolaty zewnętrznej na mróz to przecież nie wolno! Quote
znikam Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 hah, byłam dziś w schroni:) Brydzia pojechała do domu - nie zajeżdżając nawet po sterylce do schronu!! nie zdążyłam się pożegnać... ale najważniejsze, że ma domek - ponoć z psami doświadczony, więc na pewno sobie z Brygidką poradzą :D zdejmować bannerki i ogłoszenia, świętujemy! :multi: wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i zainteresowanie, a także aktualne podnoszenie wątku :) oby innym psiakom też się tak udawało, jak sznaucusi :loveu: Quote
madziamn Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 dla takich chwil warto życ!!!:multi::multi::multi:aby wszystkie psie historie miały na końcu dobry domek:loveu: Quote
malawaszka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Juuupiiiiii :laola: nareszcie i Ali i Brygida mają ciepło :multi::multi::multi: Quote
weszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Cieszymy się :laola: :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts