Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no, ślicznoty do góry!

ogłoszenia na Was w gazecie, ale nikt nie dzwoni... :shake: tylko jeden chłop dzwonił i sie pytał, czy Ali dużo szczeka i czy przypadkiem nie ciągnie zbyt mocno, bo się boi, że mu się z budy urwie :angryy: i mu się sznaucera zachciało :mad: a niech się ugryzie, na łańcuch bym mu nawet martwej myszy nie wydała :angryy:

Posted

znikam napisał(a):

ogłoszenia na Was w gazecie, ale nikt nie dzwoni... :shake: tylko jeden chłop dzwonił i sie pytał, czy Ali dużo szczeka i czy przypadkiem nie ciągnie zbyt mocno, bo się boi, że mu się z budy urwie :angryy: i mu się sznaucera zachciało :mad: a niech się ugryzie, na łańcuch bym mu nawet martwej myszy nie wydała :angryy:

Ludzie są niemożliwi:shake:

Posted

wczoraj późnym wieczorem dzwoniła do mnie jedna konkretna kobieta, która, jak mówi, miała sznaucera średniego pieprz i sól... powiedziałam jej, kiedy w schronie bywam, ma przyjechać obejrzeć Alego. był to JEDYNY sensowny telefon, który nie wymagał psa na łańcuch...

żeby tylko sie to wszystko znowu nie okazało tylko złudna nadzieją...

Posted

mam nadzieję że pani przyjedzie - to po pierwsze, i że Ali nie okaże sie za duży, bo wcześniej podobno u pani był średniak...

czy 50-52 cm na sznaucera średniego jeszcze mieści się we wzorcu?

Posted

no, to psiaki do góry - dopiero teraz mam chwilę wolnego (i to też umowną), to podniosę :D może ktoś zauważy i nie będziemy musieli dłużej juz czekać

Posted

no i wrócilismy.
była kobitka, rzeczywiście sensowna, z mężem. a Ali? okazał się za duży :placz:

pojechał z nimi jednak inny piesek - Kacperek, miniaturka owczarka niemieckiego. należało mu się, czekał na swoją szansę prawie dwa lata. dla niego szczęście, dla Alego - znów oczekiwanie...