olifka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Takie piękne w schronie?:shake: Podniosę Quote
znikam Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 no, ślicznoty do góry! ogłoszenia na Was w gazecie, ale nikt nie dzwoni... :shake: tylko jeden chłop dzwonił i sie pytał, czy Ali dużo szczeka i czy przypadkiem nie ciągnie zbyt mocno, bo się boi, że mu się z budy urwie :angryy: i mu się sznaucera zachciało :mad: a niech się ugryzie, na łańcuch bym mu nawet martwej myszy nie wydała :angryy: Quote
olifka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 znikam napisał(a): ogłoszenia na Was w gazecie, ale nikt nie dzwoni... :shake: tylko jeden chłop dzwonił i sie pytał, czy Ali dużo szczeka i czy przypadkiem nie ciągnie zbyt mocno, bo się boi, że mu się z budy urwie :angryy: i mu się sznaucera zachciało :mad: a niech się ugryzie, na łańcuch bym mu nawet martwej myszy nie wydała :angryy: Ludzie są niemożliwi:shake: Quote
weszka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Debil :angryy::angryy::angryy: Szukamy normalnych ludzi!!! Quote
znikam Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 i nic, i nic, i wciąż nic... a w schronisku coraz pełniej, nic nie schodzi :( Quote
kasia&jaga Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Podnoszę wysoko, wysoko, żeby szybko trafiły do dobrych domków Quote
AnkaG Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Sznupki czekają na kochającego ludzia .... Quote
znikam Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 wczoraj późnym wieczorem dzwoniła do mnie jedna konkretna kobieta, która, jak mówi, miała sznaucera średniego pieprz i sól... powiedziałam jej, kiedy w schronie bywam, ma przyjechać obejrzeć Alego. był to JEDYNY sensowny telefon, który nie wymagał psa na łańcuch... żeby tylko sie to wszystko znowu nie okazało tylko złudna nadzieją... Quote
znikam Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 mam nadzieję że pani przyjedzie - to po pierwsze, i że Ali nie okaże sie za duży, bo wcześniej podobno u pani był średniak... czy 50-52 cm na sznaucera średniego jeszcze mieści się we wzorcu? Quote
AnkaG Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Wg ksiązki (ja mam miniatury) o sznaucerach wzrost średniaka to 45-50 cm. Ale książka ma 13 lat i teraz są ciut większe sznupki. Quote
weszka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Średniaki są do 50 cm ale umówmy się że 2 cm to chyba niewielka różnica żeby mogła przesądzić o wyborze... A więc :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
znikam Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 no, to psiaki do góry - dopiero teraz mam chwilę wolnego (i to też umowną), to podniosę :D może ktoś zauważy i nie będziemy musieli dłużej juz czekać Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 piekne psy...mam sentyment do wszystkiech brodatych:) Quote
weszka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Pokażcie się na górze, nie zaszkodzi, a pomóc może! Quote
znikam Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 sznaucery do góry, jutro Was odwiedzam :) Quote
znikam Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 pani od średniaczka pieprz-sól dzwoniła po raz drugi, jutro jedzie obejrzeć Alego. mam tylko nadzieję że nie okaże się za duży... Quote
sacred PIRANHA Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 kurcze zawsze chcialam miec sznaucera....szkoda ze moj Tim nie toleruje psow duzych...(male olewa):( Quote
weszka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Jak się pani zakocha w tych oczętach to parę cm ponad normę nie powinno robić różnicy ;) Quote
znikam Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 no i wrócilismy. była kobitka, rzeczywiście sensowna, z mężem. a Ali? okazał się za duży :placz: pojechał z nimi jednak inny piesek - Kacperek, miniaturka owczarka niemieckiego. należało mu się, czekał na swoją szansę prawie dwa lata. dla niego szczęście, dla Alego - znów oczekiwanie... Quote
Recommended Posts