togaa Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 Z olx któś wrzucił Yorka na fb i rozdzwoniły się telefony, sms za esemesem, maile...Szaleństwo. Ze 20 zainteresowanych. Gadałam i gadałam aż zachrypłam i w sumie to są może 1-2 osoby godne zainteresowania, tyle że same jeszcze się nie określiły na 100%. Quote
pamela555 Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Z olx któś wrzucił Yorka na fb i rozdzwoniły się telefony, sms za esemesem, maile...Szaleństwo. Ze 20 zainteresowanych. Gadałam i gadałam aż zachrypłam i w sumie to są może 1-2 osoby godne zainteresowania, tyle że same jeszcze się nie określiły na 100%. Trzeba trzymać kciukasy Quote
ona03 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Bubiś w nowej odsłonie i nowy nabytek Braciszków jamnisiowata sunia 2 Quote
togaa Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Dziękuję Oneczko03 za wstawienie zdjeć z Bubisiowego domku. Gałgan robi ze swoją nową Pańcią co chce. W efekcie Bubiś rozpocznie od lutego psią szkołę.. Już wszystko wybrane, zarezerwowane. Ciekawa jestem jakie będą efekty tej edukacji , ha..ha...? ;-) To rude, szalejące z Bubisiem to Nutka. Nowy nasz nabytek, w DT u Irenki. Z interwencji. Młodziutka, przemiła. 1 Quote
Yoko93 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Bubuś rozkoszny :) Zapraszam na wątek suni z wypadku :( Quote
togaa Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 Bubiś trafił pod groomerskie nożyce :-( ; 1 Quote
Poker Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Bubiś wygląda jak szczeniak po fryzjerze. Chyba już całkiem przekupił pańcię i wlazł jej w serducho. Quote
Recommended Posts