Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłyśmy z p Jolą (Ada-jeje) u Miśka.
On tam nie jest szczęśliwy. Jest mu źle.
Niestety kompletnie nie mamy go gdzie zabrać... Zostawiłyśmy mu kocyk i puszeczkę z jezeniem, ale on nawet misek tam nie ma :placz:

Posted

Płakać mi się chce :placz:
Niechże wreszcie ktoś dobry weźmie tego cudownego pieska :placz:

BasiaD jutro go bierzemy stamtąd. To nie jest miejsce dla żadnego psa.

Posted

Może poczekaj jeszcze parę dni z Miśkiem, gdzieś na tymczas lub coś - bo ogłoszeń było 16 więc na pewno ktoś musi zauważyć. Wywiesiłam je na Kopalni, Starej Maszynie, Trentowcu, Sierszy, Gaju i Awaryjnym, i chyba ludzie stamtąd nie są aż tak bezduszni. A Misiek powinien w domkach wybierać :shake:.

Posted

Ruth napisał(a):
gdzieś na tymczas lub coś

No właśnie LUB COŚ - ale co????
Na razie Misiek pojechał do Ewy, ale trzeba szybko kombinować. Jest w tej chwili 5 psów, które szukają domów :razz:

Posted

Misiek jest swietny taki pocieszny. Koniecznie chce zostac męzem Shili.Tylko czemu on jest tak wystraszony? U ciebie tez taki był czy to nastepstwo tej nieudanej adopcji. Wystarczy troche podniesc głos a on cały sie kuli i ucieka.

Posted

ewadr napisał(a):
.Tylko czemu on jest tak wystraszony? U ciebie tez taki był czy to nastepstwo tej nieudanej adopcji. Wystarczy troche podniesc głos a on cały sie kuli i ucieka.

:shake: Ulaa - co to był za dom? Co tam się działo??? Warto to wiedzieć, żeby teraz Miśka leczyć z konsekwencji tej "przygody" ...

Posted

Misiek wczoraj nie wpusciła mojego męża do domu. Szczekał i warczał tak przy bramce,ze nie mógł jej nawet otworzyć. Strasznie mu tym zainponował. Potem sypialni ułozył się koło jego nóg i chodzi za nim wszędzie. Dzis na spacerze biegał, szalał ale wracał na kazde zawołanie. Jacek stwierdził, że może nawet rok albo dwa szukać domu i jemu wcale nie bedzie przeszkadzało jak nie znajdzie - cokolwiek to znaczy, jedno jest pewne Misiek jest bezpieczny.

Posted

Ewa widzisz!!!!!! :multi::loveu::multi: Tego psa po prosru nie da się nie kochać!!! On jest wyjątkowy!

A tak w tajemnicy powiem Ci, czym zaimponował mojemu TZ-towi :evil_lol:: Misiek lubi piwo. Wypił mu kiedyś z pół kufla :eviltong:

Broni domu :crazyeye: Nie wiedziałam, że potrafi. U mnie tylko szczekał, jak suki szczekały, ale widocznie nie miał odwagi rozwinąć przy nich swoich talentów.

Posted

Aha, na kastrację już jest połowa z bazarków :multi:
Zobaczę, może uda mi się dorzucić coś od siebie, o ile leczenie Szeri i Zuzi nie pochłonie zbyt wiele.
Czy p. Ela mogłaby też jakiś grosik dołożyć? Nie mogę jej sama spytać, bo w sobotę zgubiłam/ukradli mi telefon...

Posted

No własnie nie wiem jak to powiedzięć. Moj mąz oszalał na punkcie tego psa i jak mu nie przejdzie to będę musiała go adoptować. Ula zrobiłas to specjalnie- przyznaj się. Jak jest z jego szczepieniami i odrobaczeniem?

Posted

ewadr napisał(a):
No własnie nie wiem jak to powiedzięć. Moj mąz oszalał na punkcie tego psa i jak mu nie przejdzie to będę musiała go adoptować. Ula zrobiłas to specjalnie- przyznaj się. Jak jest z jego szczepieniami i odrobaczeniem?

Nie specjalnie, ale chętnie się przyznam, że tak :loveu:
On ma jeszcze wyprawkę - podjadę po jego rzeczy i książeczkę do tego mieszkania na śląskiej i zabiorę wszystko. Ma taką małpkę i kocyk, które bardzo lubi.
Jest zaszczepiony na wszystko, odrobaczony. Jedyne, co go czeka to jeszcze kastracja, ale zaraz jak uzbieram kwotę to zaraz zaniosę do lecznicy i wystarczy go już tylko zawieść na zabieg. Ale to najprędzej 3 tyg od szczepienia, a szczepiony był 25 sierpnia.