Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shilka wysiadła dzis z auta przed bramą, stanęła na przeciw Besti (dzieliła je brama) i zaczeła z pasja na nia szczekać. Bestyjka sie nie zastanawiała i jak wchodziła z Shila to na nią warknęła.:cool3: Dino przyleciał i z taka złoscia skoczyła na BESTIE warknął i Tinka szybka sie połozyła.
Moj rycerz Dino, obrońca księzniczki zasłuzył na nagrode. :buzi:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
wiem, wiem zanim syn skonczy szkole to i ty sie doksztalcisz, a ja biedna juz z nikim nie musze odrabiec lekcji i coraz gorzej z moim mozgiem.:placz:

Ja przerabiam potęgowanie.:cool3:

Posted

ewadr napisał(a):
Shilka wysiadła dzis z auta przed bramą, stanęła na przeciw Besti (dzieliła je brama) i zaczeła z pasja na nia szczekać. Bestyjka sie nie zastanawiała i jak wchodziła z Shila to na nią warknęła.:cool3: Dino przyleciał i z taka złoscia skoczyła na BESTIE warknął i Tinka szybka sie połozyła.
Moj rycerz Dino, obrońca księzniczki zasłuzył na nagrode. :buzi:

Ten to wie jak sobie zapunktować u każdego :evil_lol:

Posted

Dinulek przytył. To chyba wpływ Bestii, ktora je co widzi. Juz nie ma takich zapadniętych boczków.

Mam kabel, mam program, teraz bede cwiczyc a potem zasypie was zdjeciami.

Posted

ewadr napisał(a):
Bo królowa tego domu to ja!:lol:

:roflt:
Ewa ja kiedyś umrę ze śmiechu od tych Twoich tekstów :lol::lol::lol:

ewadr napisał(a):
Dinulek przytył. To chyba wpływ Bestii, ktora je co widzi. Juz nie ma takich zapadniętych boczków.

Mam kabel, mam program, teraz bede cwiczyc a potem zasypie was zdjeciami.

Po odjajczeniu to on się ogólnie roztyty zrobi :diabloti: Taki łysawy nudny pantoflarz pilotem od tv w łapce :eviltong:

Fotki :multi:

Posted

[quote name='Ada-jeje']Trche kiepska jakosc ale jak potrenujesz to napewno dojdziesz do wprawy.
A co to tam obok Miska lezy bo ja nie na biezaco.[/quote]
Jakosc nie najlepsza bo robione telefonem i jeszcze wieczorem.

Kolo Dinka lezy Anuszko, bo to stare jeszcze zdjecia.:eviltong:

• 7 months later...
Posted

Przeciez Ewa moze tez dla niego szukac domu, nikt ja nie zmuszal do adopcji Misia, wiec trudno ale od niej tez trzeba wymagac tego samego czego wymagamy od innych, czyli odpowiedzialnosci a nie tylko czekania ze ktos to za nia owali robote. Skoro tak wspaniale domki znajduje dla innych psow z dogo to tym bardziej moze znalezc dla swojego podopiecznego. Nie przypominam sobie zeby Misiek byl u Ewy na DT. A szantazowanie nas niczego nie zmieni, i nie ma obawy ze Ewa go porzuci, bo zdaje sobie sprawe jaka odpowiedzialnosc musialaby wtedy poniesc. :mad: