Ulaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 To niew jest na spacery tylko do ogródka :razz: Quote
bea_m Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ulaa napisał(a):To niew jest na spacery tylko do ogródka :razz: :oops: acha. No widzicie ciotki jaki niedouk jestem! :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 bea do szkoly maszeruj to cie doksztalca :lol: Quote
ewadr Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Shilka wysiadła dzis z auta przed bramą, stanęła na przeciw Besti (dzieliła je brama) i zaczeła z pasja na nia szczekać. Bestyjka sie nie zastanawiała i jak wchodziła z Shila to na nią warknęła.:cool3: Dino przyleciał i z taka złoscia skoczyła na BESTIE warknął i Tinka szybka sie połozyła. Moj rycerz Dino, obrońca księzniczki zasłuzył na nagrode. :buzi: Quote
bea_m Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ada-jeje napisał(a):bea do szkoly maszeruj to cie doksztalca :lol: Codziennie chodzę do szkoły. Jestem znowu na etapie zadań z terścią :eviltong: Quote
Ada-jeje Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 wiem, wiem zanim syn skonczy szkole to i ty sie doksztalcisz, a ja biedna juz z nikim nie musze odrabiec lekcji i coraz gorzej z moim mozgiem.:placz: Quote
Ada-jeje Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 jakze moglo by byc inaczej ciociu Ewciu twoje dzieci sa naj :diabloti: Quote
ewadr Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ada-jeje napisał(a):wiem, wiem zanim syn skonczy szkole to i ty sie doksztalcisz, a ja biedna juz z nikim nie musze odrabiec lekcji i coraz gorzej z moim mozgiem.:placz: Ja przerabiam potęgowanie.:cool3: Quote
Ulaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 ewadr napisał(a):Shilka wysiadła dzis z auta przed bramą, stanęła na przeciw Besti (dzieliła je brama) i zaczeła z pasja na nia szczekać. Bestyjka sie nie zastanawiała i jak wchodziła z Shila to na nią warknęła.:cool3: Dino przyleciał i z taka złoscia skoczyła na BESTIE warknął i Tinka szybka sie połozyła. Moj rycerz Dino, obrońca księzniczki zasłuzył na nagrode. :buzi: Ten to wie jak sobie zapunktować u każdego :evil_lol: Quote
ewadr Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ulaa napisał(a):Ten to wie jak sobie zapunktować u każdego :evil_lol: tez kocha księżną Shilę:evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Dlaczego tylko ksiezna przeciez krolowa to cos wiecej i wyzsza pozycja.:lol: Quote
ewadr Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ada-jeje napisał(a):Dlaczego tylko ksiezna przeciez krolowa to cos wiecej i wyzsza pozycja.:lol: Bo królowa tego domu to ja!:lol: Quote
ewadr Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Dinulek przytył. To chyba wpływ Bestii, ktora je co widzi. Juz nie ma takich zapadniętych boczków. Mam kabel, mam program, teraz bede cwiczyc a potem zasypie was zdjeciami. Quote
Ada-jeje Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Oj to czekamy na twoje foty, znaczy sie jak wroce to bedzie co ogladac.:multi: Quote
Ulaa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 ewadr napisał(a):Bo królowa tego domu to ja!:lol: :roflt: Ewa ja kiedyś umrę ze śmiechu od tych Twoich tekstów :lol::lol::lol: ewadr napisał(a):Dinulek przytył. To chyba wpływ Bestii, ktora je co widzi. Juz nie ma takich zapadniętych boczków. Mam kabel, mam program, teraz bede cwiczyc a potem zasypie was zdjeciami. Po odjajczeniu to on się ogólnie roztyty zrobi :diabloti: Taki łysawy nudny pantoflarz pilotem od tv w łapce :eviltong: Fotki :multi: Quote
Ulaa Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Brawo :multi: :loveu::loveu::loveu: Ale on się potężny robi :-o Quote
bea_m Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Ulaa'] Ale on się potężny robi :-o[/quote] No wilczydło takie :loveu: Quote
Ada-jeje Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Trche kiepska jakosc ale jak potrenujesz to napewno dojdziesz do wprawy. A co to tam obok Miska lezy bo ja nie na biezaco. Quote
ewadr Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Jak nie miałem swojego łozeczka i musiałem spac w shili Teraz musze jej ustepować miejsca w moim łózeczku A teraz całkiem mnie wygryzła. Quote
ewadr Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Ada-jeje']Trche kiepska jakosc ale jak potrenujesz to napewno dojdziesz do wprawy. A co to tam obok Miska lezy bo ja nie na biezaco.[/quote] Jakosc nie najlepsza bo robione telefonem i jeszcze wieczorem. Kolo Dinka lezy Anuszko, bo to stare jeszcze zdjecia.:eviltong: Quote
Ulaa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Jaka fajna fotka w Shili posłanku!! :D:D:D Quote
Ada-jeje Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Przeciez Ewa moze tez dla niego szukac domu, nikt ja nie zmuszal do adopcji Misia, wiec trudno ale od niej tez trzeba wymagac tego samego czego wymagamy od innych, czyli odpowiedzialnosci a nie tylko czekania ze ktos to za nia owali robote. Skoro tak wspaniale domki znajduje dla innych psow z dogo to tym bardziej moze znalezc dla swojego podopiecznego. Nie przypominam sobie zeby Misiek byl u Ewy na DT. A szantazowanie nas niczego nie zmieni, i nie ma obawy ze Ewa go porzuci, bo zdaje sobie sprawe jaka odpowiedzialnosc musialaby wtedy poniesc. :mad: Quote
Recommended Posts