Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zamęczaj.. ale i tak nic to ne da, bo nie znam się :eviltong: W życiu nie ściagałam zdjęc z telefonu, mój kabel leży i kurzeje bo nie umiem :roll:

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podejrzewam, ze dino to mozg miał w tych wycietych jajkach. Dzis w lecznicy mało co nie zagryzł boksera. Obszczekał Westa i zachowywał sie tak, jakby był panem tej lecznicy. A na kociec powarczał na pania Anię i skonczyło sie na załozeniu kaganca!:shake:

Posted

No prosze a jeszcze wczoraj go wybielalas i cala agresje na znajdke zwalalas :diabloti: a tu dzis wyszlo szydlo z worka, kto jest agresorem. :angryy:
A moze on coe z bullowatych ma? :crazyeye:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
No prosze a jeszcze wczoraj go wybielalas i cala agresje na znajdke zwalalas :diabloti: a tu dzis wyszlo szydlo z worka, kto jest agresorem. :angryy:
A moze on coe z bullowatych ma? :crazyeye:

A jak moze byc inaczej, zeby własne dziecię o takie cos podejrzewac.:eviltong:

Wczoraj jak wracałam ze spaceru z trzema psami na smyczy, gdzie kazdy ciagnął w inna strone, wygladałam jak idiotka. Zaczepił mnie facet, w stanie wskazujacym, chciał pomóc przy pieskach, Dino jak sie rzucił do niego, to ja rzuciłam wszystko co miałam w rekach ( gorace ciasto od mamusi) i nie miałam siły, zeby go odciagnac. :angryy: Ten pies mnie coraz bardziej zadziwia a jeszcze bardziej zaskakuje.:shake:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ewciu a bylas z nim wczoraj na tresurze, moze on jednak potrzebuje tresury zwlaszcza teraz jak jest pozbawiony klejnotow. Bo zeby sie wyciszyl potrzeba jeszcze troche czasu.

Pan treser kazał nam poczekac do przyszłego tygodnia jak zdejma mu szwy.
Jak aniołeczek lezy sobie z anuszko na trawce przed domem. Myslałby kto, ze aniłoły nie psy,:evil_lol:

Posted

Bylismy dzis na spacerze nad cudną Chrzanowska rzeczką. Dino ciagnął do wody jak ryba, wybiegał sie i wyszalał za wszystkie czasy. Biedna Shila za nim.Wyglada teraz jak obłocona kulka. Spia jak zabici.:lol:

Posted

No, on dostaje szału nad wodą :evil_lol: Super widok, pokladaliśmy się ze śmiechu jak byl u nas i chodziliśmy z nim nad chechło.

Ewa, czemu Ty nie masz aparatu ehh, mopek w takim stanie to musi być uroczy widok :loveu: Brudny pies = szczęśliwy pies :loveu:

Posted

Ulaa napisał(a):
No, on dostaje szału nad wodą :evil_lol: Super widok, pokladaliśmy się ze śmiechu jak byl u nas i chodziliśmy z nim nad chechło.

Ewa, czemu Ty nie masz aparatu ehh, mopek w takim stanie to musi być uroczy widok :loveu: Brudny pies = szczęśliwy pies :loveu:

Szczesliwy owszem ale krotko. Konsekwencja takiego spaceru jest kapiel, a to juz mało przyjemne przynajmniej dla Shili. Wczoraj była tak zmeczona, ze nie miałam serca jej kapac, dzis wygląda i smierdzi jak najbardziej bezpanski pies.:diabloti:

Posted

Ulaa napisał(a):
Czy masz ją w pracy? :loveu:
Idę tam zaraz, to bym fotkę zrobiła do Twojego avatarka :laugh2_2:

Jasne ze mam, a nawet teraz jest najpiekniejszym psem na swiecie, a ze troche mało pachnącym, coz nie trzeba jej wachac:eviltong:

Posted

Dino tęskni za Anuszko. Chce sie z kims bawic i zaczepia Shilę, ona patrzy na niego jak na idiotę. W koncu obszczekała go z wszystkiech stron jak ja złapał za włoski i ciągnął po pokoju. Obraziła sie i spi w łóżku a on biedak sam na sofie.:diabloti:

Posted

Juz niedlugo ino bedzie teskinil przeciez to jeszcze tylko dwa dni, a pozniej to chce widziec twoj ogrod jak te dwa zaczna gonic po ogrodzie. Koniec z maluszkami przyszedl czas na psy powyzej kolana ( bestie).

Posted

Jacek pyta czy w wyposarzeniu bestii jest sprzatacz kup?:angryy:
To Bestie sypiają? myslała, ze w nocy bedzie dziewic na pozarcie szukac, juz nawet rozwazałam przywiazywanie do słupa.:diabloti:

Posted

A jak przezyje to chce SHIH-tzu na tymczas ewentualnie moze byc pudel, york, szpic miniaturowy lub zwykły kundel ale do kostek maksymalnie.
Do kogo mam złozyc zamowienie?:mad:

Posted

ewadr napisał(a):
Jacek pyta czy w wyposarzeniu bestii jest sprzatacz kup?:angryy:
To Bestie sypiają? myslała, ze w nocy bedzie dziewic na pozarcie szukac, juz nawet rozwazałam przywiazywanie do słupa.:diabloti:

Kogo? Dziewic czy Bestii?

Posted

Ulaa napisał(a):
Kogo? Dziewic czy Bestii?

Wszystkich po koleji, kazdego na swoim słupie.
- Dziewica: zeby nie uciekała i Bestia nie była głodna,
- Bestia: zeby sie nie przejadała, bo braknie dziewic i zje mnie
- TZ: żeby sie nie powiesił z rozpaczy jak bedzie Kupki malenkie zbierał
- Kinge: zeby przypadkiem sie w Bestii nie zakochała i chciała ja zatrzymać
- Dina: zeby przypadniem się w Bestii nie zakochał i został rozdeptany.
Własnie tak- A ja z moja ksieżna bede oglądała Policje dla zwierząt na Animal Planet - odcinek " Jak ujarzmic Bestie"

Posted

ewadr napisał(a):
Wszystkich po koleji, kazdego na swoim słupie.
- Dziewica: zeby nie uciekała i Bestia nie była głodna,
- Bestia: zeby sie nie przejadała, bo braknie dziewic i zje mnie
- TZ: żeby sie nie powiesił z rozpaczy jak bedzie Kupki malenkie zbierał
- Kinge: zeby przypadkiem sie w Bestii nie zakochała i chciała ja zatrzymać
- Dina: zeby przypadniem się w Bestii nie zakochał i został rozdeptany.
Własnie tak- A ja z moja ksieżna bede oglądała Policje dla zwierząt na Animal Planet - odcinek " Jak ujarzmic Bestie"

:roflt:

skąd tyle tych słupów nabierzesz?
Chociaż pewnie na 1 ogień i tak pójdzie mop :diabloti: Więc bunkier jej już zacznij kopać :cool3:

Posted

Brwo, jesli takie uklady panuja w DT to nic tylko marzyc zeby tak bylo zawsze. Zgoda pomiedzy psami no i kotami a to jak wiecie w naszych przypadkach najwazniejsze. Bede musiala Ewciu do ciebie na jakis czas swoja Megi podeslac na przeszkolenie przez twoje koty.

Posted

ewadr napisał(a):
Dinko kocha bestie, bestia kocha shilę i koty wiec bunkier nie potrzebny.
A mo TZ dosta nie na urodzinu od ciociu Ulki kupo-zbieracz:evil_lol:

Zawinięty czerwoną wstążeczką z kawałkiem torta na zachęte :cool3:

Posted

:crazyeye: Cioteczki a jak z czymś takim na spacer z psem wyjść? Ja bym miała inne zastosowanie dla tego czegoś. A mianowicie walić na spacerach po łbach namolnych miłośników niby psów :)