Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bosssszze.. Nie było mnie kilka dni a mój ulubieniec w takich tarapatach! Na szczęście już wszystko ok.. Ulaa podaj nr konta i napisz ile brakuje, cos wymysle... A Ewkę prossssimy o zdjęcia malucha! A jeśli TZ faktycznie sie zakochał... to jak najlepiej świadczy.... więc Ewka z dumą wysciskaj przyjaciela rudzielca :)

Posted

Ula ty chciałaś Miskowi zoładek rozpychac? On przeciez je jak słoń. Ciagle i w ilosciach ogromnych. Myslałam, ze bedziejak Kora, dwa ziarnka i dośc a to istny odkurzacz.:evil_lol: ale dobrze nich nabierze trochę ciałka.

Posted

Misiek vel Dino spi w koszyku Shili ( o rozmiarach obojga nie bede pisac). Do koszyka wchodzi mu albo dupka albo głowa. Pozyczyłam na wieczor aparat bo musicie to zobaczyc. Dostałam od mojego męza polecenie, żeby mu legowisko kupic, bo na kocu to mu pewnie zimno i twardo. :roll:

Posted

[quote name='ewadr']Ula ty chciałaś Miskowi zoładek rozpychac? On przeciez je jak słoń. Ciagle i w ilosciach ogromnych. Myslałam, ze bedziejak Kora, dwa ziarnka i dośc a to istny odkurzacz.:evil_lol: ale dobrze nich nabierze trochę ciałka.

Bo rozpychanie się udało :diabloti:

A mięciutko to on bardzo lubi! U mnie spał na "psiej" wersalce albo na łóżku Abry o takim http://www.allegro.pl/item239193071_legowisko_kanapa_nr_5_wym_120x98_super_mocne_.html

tylko dla niego to już duuużo mniejszy rozmiar by wystarczył :p

Dino??? :crazyeye:

Posted

Ulka zmien ten tytuł. Ok sliczny, młody, kochany ale napewno nie grzeczny. Przeciez to istny zywioł, wszedzie go pełno.Własnie zjadł Kindze kolację z talerzyka ze stołu. Ja jestem za miekka do wychwywania besti. Nie wychowałam męża, dziecka, Shitzu a co dopiero pseudo-owczarka. I zmien tą nieudaną adopcję, przeciez go nie zamordowałam. A umowe to moj maz podpisze.

Posted

A jednak!!!
JESTEŚCIE CUDOWNI!!!!!!!!!!!!!!!
:BIG::bigcool:
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

[SIZE=2]Jego nie da się nie kochać!!!!! To niezwykły psiak, potrzeba było mu trafić do domku, gdzie naprawdę będzie doceniony :loveu:

Jeeezu... no nie mogę.... popłakałam się....

Misiaczek ma domek najlepszy na świecie!!!:multi::loveu::multi:

Posted

No jak się cieszę!!! Tylko ewadr prosimy o częste racje najlepiej fotorelacje jak się ten uroczy rudzielec spisuje :) Ulaa prosiłam o nr konta zeby dopłacić brakującą końcówkę, nie wiem gdzie go szukać. Pozdrawiam i malucha i jego nową rodzinkę i wszystkch tych którzy trzymali kciuki :)

Posted

Misiek vel Dino zjadł najlepszego buta mojego męza, wycieraczkę, własny koc, prawie Shilę i nie usłyszała nic od mojego męza tylko " co to moj piesek był niegrzeczny". Spi na sofie, a co tam na kocu bedzie lezał. Mowie wam rece opadają, jak moj mąż zgłupiał na jego punkcie. Ja tez go bardzo lubię tylko nie mogę sie tak oficjalnie przyznać.:lol:

Posted

Oj, to niepodobne do Misia :shake: On był bardzo grzecznym pieskiem. Co prawda miał zapędy "artystyczne" i zostało mi po nim na pamiątkę kilka "wycinanek" (a raczej wygryzanek) - kocyki, dywaniki, ręczniki, narzutki. Misternie wyciągał po niteczce tworząc różne ciekawe wzorki :razz: Albo ssał moje ubrania ja szczeniak. Jednak po kilku dniach się zaaklimatyzował i mu przeszło.

Pisałaś, że boi się podniesionego glosu. U mnie się nie bał, raczej reagował normalnie, jak każdy pies - wysyłał uspokajacze (no dobra, nie każdy... mój podniesiony głos skierowany jest zwykle do Abry, a ona nie reaguje wcale - ale to nie jest normalny pies :roll:).

Na nim chyba tak bardzo odbiły się te ciągle zmiany domków :-( Odreagowuje biedactwo... Pewnie przejdzie, jak zrozumie że już u Was zostaje i odzyska poczucie bezpieczeństwa. Takie zachowanie może się jednak mimo to utrwalić , więc lepiej może zostawiać mu jakieś kości i gryzaki? On bardzo lubi surowe gnaty, w tesco są takie po ok 2 zł za 5 szt :cool3:

Posted

Ulka dostał kości, piłeczki, maskotki, grzechotki. Strasznie zazdrosny o Shilę, wczoraj Shila obgryzała jego kosc wielka jak ona , a Dino cały szcześliwy muldał jej miniaturową kosteczke. Shila jest bardzo chora prawie cały czas spi a jak się budzi stram sie ja trzymac na rekach zeby sie nie drapała i Dino bardzo jej zazdrosci. jacek musi brac go na kolana, bo lezy taki smutny i patrzy tymi wielkimi oczami. czekamy na sofke, myslę,że dobrze sie bedzie czuł jak juz bedzie to jego miejsce , taki azyl. Zaczyna się pewnie czuc i tym samym brykać, rozumiem to. zreszta na niego to się nawet nie mozna złoscic, jak popatrzy na człowieka to serce z kamienia by rozkruszył a co dopiero moje psie serce.

Posted

Dino znów spał na sofie i przegiął strunę. W sobotę jedzie na pierwszą lekcję grzecznosci do jaworzna. Zapomniałam jak sie nazywa tez trener przez Was polecany, ale zamówiłam kompletne szkolenie . Zrobimy z Miska arystokrate.:p