Charly Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 gops napisał(a): niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :diabloti: hahahahha- Ty gops jak coś powiesz hahah:diabloti::evil_lol::oops: Quote
kordonia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 gops napisał(a)::multi::multi::multi: niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :diabloti: A fujjjj:mad: Quote
Rybc!a Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 kordonia napisał(a):Mam zasługę :) Wczoraj dalam na portelu 2 ogłoszenia- o pudlu Jazzie i o Almie. Dziś z tego ogłoszenia przyjechali ludzie i zaadoptowali Jazza :) Przed godziną dzwoniła pani w sprawie Almy- chciała jak najszybciej ją zarezerwowac. Trzymam kciuki za Almę. Ewa, Ewaa! :-o Kocham cię najmocniej na świecie to raz, a dwa.. Czy ci ludzie od Almy fajni sąąą ? Bo wiesz, że jaAlmęę bardzo kocham.. Quote
kordonia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Rybc!a napisał(a):Ewa, Ewaa! :-o Kocham cię najmocniej na świecie to raz, a dwa.. Czy ci ludzie od Almy fajni sąąą ? Bo wiesz, że jaAlmęę bardzo kocham.. Lindzia jutro wypyta Ja mówiłam o sterylce, pani była bardzo na tak :) Żeby sie udało W ogóle to wszystko przez zdjecia Vitki- są niesamowite :) Quote
Vitka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Oj tam. :eviltong: Jeszcze muszę się trochę podszkolić w robieniu zdjęć. ;) Możemy się umawiać na "Dni Sesji" :lol: Wybierać psy i mogę robić zdjęcia - uwielbiam :loveu: A wszystko i tak dzięki ogłoszeniom! :lol: Quote
kordonia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Dzięki zdjeciom :) Póki ich nie było, tych Twoich najnowszych, Jazz nie miał szans na nic Quote
hop! Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Przykra sprawa z Oskarem... :shake: Kibicowałam po cichu Sarze i Oskarowi. Krakowska para - Sabcia i Kajtek znaleźli wspólny, dobry dom z mojego ogłoszenia na adopcje.org - nie mogłam w to uwierzyć, ale się udało... W ogromnej mierze pomogły piękne zdjęcia, które zrobiła Patia. :loveu: Vitka, dobre zdjęcia są naprawdę bardzo ważne. ;) Quote
Charly Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Charly']tragedia. napiszę do tej dziewczyny od Sary. straszne on nie wykazywal agresji wczesniej przeciez. napisalam do tej dziewczyny- ale...sami wiecie więc napisałam i po odpowiedzi dziewczyny Saruni sama odpisalam, ze nie ma to sensu. Bo niestety jest tak, że i Sarunia pokazala różki i nie jest najłatwiejszym psem. Tzn. ustawila sobie wszystkich w domu, nie każdy może wszystko przy niej robic. Jest b. zaborcza, nie toleruje innych zwierząt i nie zawsze jest przyjemna do ludzi:-o Ona oczywiscie jest bardzo ale to bardzo rozpieszczana od samego początku i tak na odległość można powiedzieć, ze tu tkwi problem. poradziłam zwrócic się do behawiorysty i podałam link do porad Zofi Mrzewińskiej na onecie. Mam nadzieję, że to coś pomoże. Sarunia oczywiscie nadal jest ukochanym psem i nikt nie zamierza jej oddac.. nowe zdjęcie Saruni z jej pancią:cool3: Quote
Rybc!a Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Narazie do domu poszła ALMA : Wątek Almy: Czas nie leczy ran, czas przyzwyczaja do cierpienia-MŁODZIUTKA, DŁUGOWŁOSA ALMA! Zaadoptowali ją ludzie z Braniewa. Przyjęliśmy szczeniaka ze śmietnika . Samiec, mały . Szybko znajdzie dom, oby był zdrowy . I nudaaaaaaaaaaa .. Pani Jola nie pozwala mi iść na spacer, no! Mam siedzieć w biurze i robić ogłoszenia.. :D Quote
Rybc!a Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Nie, to nie Ci państwo . Ale również z ogłoszenia. Quote
deathgs Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Rybc!a']Narazie do domu poszła ALMA : Wątek Almy: Czas nie leczy ran, czas przyzwyczaja do cierpienia-MŁODZIUTKA, DŁUGOWŁOSA ALMA! Zaadoptowali ją ludzie z Braniewa. Przyjęliśmy szczeniaka ze śmietnika . Samiec, mały . Szybko znajdzie dom, oby był zdrowy . I nudaaaaaaaaaaa .. Pani Jola nie pozwala mi iść na spacer, no! Mam siedzieć w biurze i robić ogłoszenia.. :D Super, faktycznie po kąpieli i zdjęciach super wyszła. Swego czasu robiłam jej dużo ogłoszeń i allegro i nic a teraz proszę jak fajnie! Quote
Valeur248 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Alma poszła?! :multi::multi: To ci państwo, co ją chcieli zarezerwować? Quote
kordonia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Rano zadzwonili do mnie inni ludzie, i jak sie dowiedzieli, ze jest ktoś inny chętny na Almę, to byli w schronie za pół godziny :D Bardzo sympatyczni i mili :) Quote
Vitka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Szkoda, że się o nią nie bili :evil_lol: Migotkę ogłoście! Ryba zrób jej ogłoszenie! :loveu: Quote
Afi Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 A dokąd poszła Sara? Czy jest w Elblągu? Może spróbowałabym pomóc, przynajmniej zebrałabym wywiad i zobaczyła jak można im pomóc...Tylko czy chcą pomocy? Niestety tak jest, że psy wydawane do domów często się zmieniają, dostosowują swoje zachowanie do warunków, w jakich zaczynają funkcjonować. Dlatego dzisiaj rozmawiałam z nową pańcią Almy, trochę była oszołomiona nowym nabytkiem i chyba jednym uchem wpuściła a drugim wypuściła to, co mówiłam, ale wygląda na taką, co będzie się bardzo starać :) Quote
kordonia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Przedstawię jeszcze nasze nowości kocie: Filipek: Tiffany: Bańka: No i Drożdż :) Quote
Miśka84 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='kordonia']przedstawię jeszcze nasze nowości kocie: Tiffany: czy to jest kotka??? Quote
kordonia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Miśka84 napisał(a):czy to jest kotka??? Kotka :) Cudna, miziasta, mrucząca, megałagodna. Quote
Charly Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Afi napisał(a):A dokąd poszła Sara? Czy jest w Elblągu? Może spróbowałabym pomóc, przynajmniej zebrałabym wywiad i zobaczyła jak można im pomóc...Tylko czy chcą pomocy? Niestety tak jest, że psy wydawane do domów często się zmieniają, dostosowują swoje zachowanie do warunków, w jakich zaczynają funkcjonować. Dlatego dzisiaj rozmawiałam z nową pańcią Almy, trochę była oszołomiona nowym nabytkiem i chyba jednym uchem wpuściła a drugim wypuściła to, co mówiłam, ale wygląda na taką, co będzie się bardzo starać :) Aniu - oni sa z Olsztyna. Powiem im, że jest możliwosć porady, przynajmniej telefonicznej. Dzięki bardzo:) Quote
Vitka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ja pamiętam chwilę, kiedy Sara bała się przejść przez mostek... jak Oskar wtedy rozpaczał... :-( Quote
Yola! Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 A co myślicie o tym, że podobna reakcja Sary i Oskara jest wynikiem rozdzielenia? w schronisku byli rozdzieleni przez jakiś czas i Oskar wtedy też się zachowywał inaczej, a jak przeżywał gdy Sara szła do domu to tylko ja pamiętam.... Quote
Recommended Posts