Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Rybc!a napisał(a):
Czyli, rozumiem, wszystkie psy są zaklepana i moja pomoc nie jest potrzebna w niedzielę? W sobotę jestem niestety nieosiągalna. W takim razie, jeśli nie przydam się na Dniu Psa, pojadę do schroniska ot tak, na spacery, z tymi psami, które zostaną w schronisku. Trzymam kciuki za psy, w szczególności za naszą rezydentkę Bajaderę! :loveu: No i wezmę aparat, to może sama zrobię jakieś zdjęcia :)

Rybciu, nie mam nic przeciw temu abyś wybrała sobie psa i wzieła go na festyn. Tylko daj znać którego chcesz wziąć.

Posted

Ryba, nie mogę się skontaktować z Damianem, i nie wiem w końcu czy będzie na dniu psa czy nie. Więc jest wolny pies, Żaba ,albo Niuśka. Daj mi znać na komórkę jesli możesz : 604413215 - puść sygnał, oddzownie. Dzieki z góry

Posted

Skoro Damian idzie na Dzień Psa, to żadnego wolnego nie ma, tak? Ja dopiero teraz wróciłam do domu, dlatego z nikim się nie skontaktowałam. Jeśli jest możliwość zabrania 6 psa, to proszę, by ktoś z samego rana do mnie jutro zadzwonił i mnie poinformował, przyjadę jak najwcześniej do schroniska i "ogarnę" swojego podopiecznego, a potem pojadę do Światowidu. Jeśli nie, to w porządku, przyjdę do schroniska tak, czy siak, tyle, że później, bo powinnam trochę odespać. Dziękuję bardzo za zdjęcia :loveu:. Byłoby super, gdyby ktoś jeszcze napisał mi cokolwiek o tym krzywołapku i Bono, a wtedy porządnie ich ogłoszę. Ten czarny jest słodki! :loveu: Gdyby co, mój numer : 509 705 880

Posted

basia0607 napisał(a):
Rybciu, możesz wziąśc 6 psa !!!! Ja będe w schronisku przed godz, 11, przyjadę z Anią z adopcyjnego , więc możesz się coś o wybranym psie od niej dowiedzieć .

W takim razie jadę do schroniska :) Do zobaczenia.

Posted

Myślę, że dzien psa udany, szczeniaki poznajdowały nowe domu, Sophie robiła furorę! Majlo bardzo ładnie się zachowywał, Bajadera jak zwykle bez zastrzeżeń. Bardzo dziękuję Monice i Agnieszcze, który specjalnie po to, żeby wykąpać psy przyjechały razem ze mną rano. I Aga myślałam, że cykałas zdjęc ile wlezie, a tam chyba z 9 fot! :) Ale za to jakie fajne ^^

Posted

Patyś_ napisał(a):
Myślę, że dzien psa udany, szczeniaki poznajdowały nowe domu, Sophie robiła furorę! Majlo bardzo ładnie się zachowywał, Bajadera jak zwykle bez zastrzeżeń. Bardzo dziękuję Monice i Agnieszcze, który specjalnie po to, żeby wykąpać psy przyjechały razem ze mną rano. I Aga myślałam, że cykałas zdjęc ile wlezie, a tam chyba z 9 fot! :) Ale za to jakie fajne ^^

o bardzo się cieszę:) A jaki sczeniak poszedł? ten mały z kojca (który marlenie tak się do serca zakradł)?

Posted

Nie, Tośka nie pojechała. Nie chciała w ogóle współpracować ze smyczą czy szelkami. Ale zamiast niej pojechały małe szczeniaki jamnikowe. Ludzie je zaklepywali, zachwycali, pytali czy jest ich więcej. Sophie zapadła jednej pani głeboko w serce, i pani obiecała nas w przyszłym tygodniu odwiedzić i powiadomić o swojej decyzji.