Vitka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Charly napisał(a):wiecie co, mój komputer umiera, także wszystko trwa 100 lat. aga dzięki za zdjęcia:) vitka no weż się zlituj nad nami i zrób parę zdjęc...znowu...kiedyś;). Te nasze;tzn. moje i Patyś widzisz jakie są....chociąz się starałyśmy hihihi Ale ja bardzo chętnie, tylko muszę znaleźć jakiś czas pomiędzy moimi maturalnymi przygotowaniami, a psem, kotem i koniem. ;) Tylko wy też bądźcie! :) Może w następną sobotę coś mi się uda. Quote
Patyś_ Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Tak bardzo się starałam... Tra lalala... Jutro może coś lepszego się da zrobić. Mam działające baterie :evil_lol: Wiem, że sa fatalne, bo aparat ledwo ciągnął i w ogole nie mogł ostrości złapać :( Złomik... Quote
Charly Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Patyś_ napisał(a):Tak bardzo się starałam... Tra lalala... Jutro może coś lepszego się da zrobić. Mam działające baterie :evil_lol: Wiem, że sa fatalne, bo aparat ledwo ciągnął i w ogole nie mogł ostrości złapać :( Złomik... "..a Ty teraz nie chcesz mnie..." tra lalala Patyś wiesz jak jest...Ja też robiłam, więc odpowiedzialność za ich marność jest wspólna;) I bardzo prosim o resztę zdjęć:) (koty i co tam jeszcze wyszło:)) Vitka super. daj znać, kiedy będziesz ja na pewno przyjdę:) Quote
malkawil Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Olu, co z tego, że z łańcuchem, przecież to bardzo ładne zdjęcia Warsa. Aga3006 napisał(a):Wars Quote
Charly Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 malkawil napisał(a):Olu, co z tego, że z łańcuchem, przecież to bardzo ładne zdjęcia Warsa. masz rację Gosik:) czy ktoś zrobi banerek? http://www.dogomania.pl/threads/193155-Maciupka-sunieczka-starowinka-w-schronisku.......?p=15411268#post15411268 idę z nią na mikropsiaki. Quote
malkawil Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 I te też (dwa pierwsze): Aga3006 napisał(a):Picasa wariuje. Pozmniejszała jakoś dziwnie i kolory pozjadała. Quote
Vitka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 http://picasaweb.google.com/Vitka.dora/Schronisko19Sierpnia2010#5508353066141180210 Tu jest sporo zdjęć Warsa. Charly jakiego psa przypomina Ci Dandie Dinmont Terrier?? http://dogdetails.files.wordpress.com/2009/11/140-dandie-dinmont-terrier-dog.jpg?w=300 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/63/Dandie_Dinmont_Terrier_600.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Charly Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 hahahhha:lol:. Twój Maksiowy oczywiście!!! Quote
malkawil Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Aga3006 napisał(a):Gosiu powiedz o jakie zdjęcia Ci chodzi bo na picasie mam wszystko pousuwane http://picasaweb.google.com/aga07131 Dzięki Aga :) Pamiętasz jak Ci trułam, żebyś tę małą czarną Żabcię sfotografowała? O nią mi chodzi. Ale kurcze trochę jej mało... Olu, już od ponad miesiąca myślałam, by tę Żabcię ogłosić, bo ona jest maleńka. Tylko też już starsza... No i musiałby ktoś potwierdzić, czy jeszcze siedzi...? Quote
Patyś_ Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Siedzi! mieszka teraz w boksie numer 1. ZAstanawiam się czy nie wytypowac ja na 26, na II dzien psa. Jest mała śliczna, wiem , że starsza, ale w zeszłym roku poszło podobno 7 letnia staryszka. Może Zaba ma szanse? :) Quote
Charly Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Gosiu dzięęki:) Ona jest cudowna. Tylko Patrycji padły baterie i niestety nie doczekała się zdjęć. Jest w 1:) (nie mam gg na razie. odinstalowałam, bo juz nic nie chodziło.) nie oglądnęłyśmy jej doględnie -tzn. ja nie. Ale moze kto inny? Wiesz Gosu może ile ona ma? tak mniej więcej? 10 z plusem? Quote
malkawil Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Jest naprawdę śliczna, myślę, że może mieć szansę, bo jest maleńka. Łagodna w stosunku do psów, w stosunku do ludzi trochę płochliwa. Ale mógłby to być taki nakolankowy piesek dla starszej pani... Quote
malkawil Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Charly napisał(a):Gosiu dzięęki:) Ona jest cudowna. Tylko Patrycji padły baterie i niestety nie doczekała się zdjęć. Jest w 1:) (nie mam gg na razie. odinstalowałam, bo juz nic nie chodziło.) nie oglądnąłyśmy jej doględnie -tzn. ja nie. Ale moze kto inny? Wiesz Gosu może ile ona ma? tak mniej więcej? 10 z plusem? Tak koło dychy... Może trochę mniej a może ciut więcej (ale raczej mniej :) ) I wydaje się, że w kondycji ogólnej dobrej. edit: Na tych zdjęciach jej ząbki wyglądają wcale nie najgorzej :) Ale pamiętam, że w rzeczywistości jest ciut gorzej.... Quote
Aga3006 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Nie mam więcej jej zdjęć bo wtedy gdy je robiłam z dziewczynami to uciekała pod budę i nie bardzo dało się jej zrobić jakieś zdjęcia Charly mogę wykombinować jakiś banerek Quote
Charly Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 super:) znikam na razie, nic mi nie działa, muszę zresetować komputer i coś tam jeszcze- inaczej dostanę do głowy. Quote
malkawil Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Aga3006 napisał(a):Nie mam więcej jej zdjęć bo wtedy gdy je robiłam z dziewczynami to uciekała pod budę i nie bardzo dało się jej zrobić jakieś zdjęcia Charly mogę wykombinować jakiś banerek Aga, nasza Ty niedoceniona Pani fotograf! Zdjęcia są i na ogłoszenia myślę, że się nadają. DZIĘKUJEMY! A Ty jak myślisz Olu? Quote
Charly Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 a no:) Agamasel w ogóle jest niedoceniona:) Patyś czy Ty zawsze jesteś w schronisku teraz? Tzn codziennie? Pytam, bo chciałam wstawić Nietoperka na wątek mikropsiaków, ale brakuje paru informacji...np. jej stosunek do kotów..hmmm. Ja wiem, ze Nietoperek jest nowy, ale gdybś mogla to sprawdzić- albo ktoś inny- byloby super. I jeśli będzie czas to żabkę też. Tak ogólnie jakie są do ludzi, zwierzaków, w tym kotów. Dzięki:) Jeśli nie, to też ok- sprawdzę to sobie, jak pójdziemy z Vitką zdjecia robić. (ja na razie poczekam kilka dni, zbytnio zaprzyjazniałam się zkotami- w każdym razie swędzę wszędzie. i cierpię:evil_lol:) Quote
basia0607 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Żabcia jest w dobrej kondycji, pyszczek posiwiały ale zęby jak nie u staruszki..Spokojna, lubi być na rękach, słodzuitka.Nietoperek za to domowy, nie załatwi sie w klatce. Nauczony noszenia na rekach, po prostu podskakuje do góry i już ją sie ma. OLa, podeślij zdjęcie Warsa wyżłom (Neris ? zapomnialam ) . Ona go zna, bo opłaciła mu i jego matce hotel u Morii. Quote
Charly Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Neris jest od jamników. Tanitka? Ale nie wiem z kim rozmawiałas w tej sprawie. Jesli wyżly to Tanitka. Podeślesz jej? o dzięki za info, to teraz potrzebuję tylko jeszcze testu na koty. Quote
Patyś_ Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 W tym tygodniu tak, poza piątkiem bo mam ślub w rodzinie -.-... Ale postaram się jutro albo we czwartek sprawdzić. i Już wrzucam zdjęcia kociaków! :) Quote
malkawil Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Olu, na przykładzie Meganki okazało się, że stosunek psów do kotów w schronisku może całkowicie odbiegać od tego, jaki jest rzeczywistości.... Meganka w schronisku całkowicie ignorowała koty, w domu ganiała za nimi. Ruda z kolei ganiała koty w schronisku a teraz w domu je uwielbia. A moja Simba zaciekle goni za osiedlowym kocurem ale jak tylko on się zatrzyma, to robi w tył zwrot. Żabcia nie jest psem, który lgnie do każdego. Jak napisała Aga - uciekała przed nią, gdy ta próbowała robić jej zdjęcia. Ja przez jakiś czas codziennie zabierałam ją z bawialni na noc do izolatki i do mnie również sama nie podchodziła. Ale do pani Gosi chyba i owszem (pani Gosia ją z izolatki do bawialni przenosiła). Boże, jak ja tęsknię za schroniskiem :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Vitka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ja też uważam, że Aga robi świetne zdjęcia i jest niedoceniona! :) Pamiętam zdjęcia rudego pieska po wypadku, tego z pięknymi oczami i te czekoladowe szczonki całkiem niedawno. ;) Quote
Vitka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 malkawil napisał(a):Olu, na przykładzie Meganki okazało się, że stosunek psów do kotów w schronisku może całkowicie odbiegać od tego, jaki jest rzeczywistości.... Meganka w schronisku całkowicie ignorowała koty, w domu ganiała za nimi. Ruda z kolei ganiała koty w schronisku a teraz w domu je uwielbia. A moja Simba zaciekle goni za osiedlowym kocurem ale jak tylko on się zatrzyma, to robi w tył zwrot. Maxio gania wszystkie koty na podwórkach i warczy na koty w obcych domach, ale swojego Magika kocha. :) Codziennie budzę się rano z odrętwiałymi nogami, bo moi chłopcy twierdzą, że to dobra miejscówa. Ostatnio w Wilkowie Maxio gonił kota-Kazika, jak już go zapędził w róg i Kazik nie miał gdzie uciekać to Maxio go zostawił w spokoju. W schronisku szczekał na koty. ;) Quote
Patyś_ Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Kociska :) Czarna przytulanka, która zaczarowała Olę :) rudy dostojny profesor :) Agent :) I wredna Ara :) Quote
Patyś_ Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Rudzielec, dośc młody, którego imienia nie pamiętam Teddy - trząsek Koty grupowe 1 koty grupowe 2 I Maleńki maluch :) Quote
Recommended Posts