Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

uwielbiam Twoje zdjęcia Vitka- mistrzowskie. Rydzyk jest najslodszym psem na swiecie- miodowe cudo. Zrobił dziś pierwsze samodzielne koo na dworze i przy siku nawet podniósł nogę:loveu:Bardzo go kochamy. Vitka z co z białą;)? drapiąca jest?

oczy Baski i kotki cuuuuuuuudo

Posted

Tylko zaznacz, że absolutnie do dzieci. Kicia jest troszkę dziwna... tuli się, a zaraz drapie! Jak ją wyciągnęłyśmy to potem trudno było wsadzić. To pewnie po tym co przeszła. :(
Najlepiej, żeby była z osobami starszymi, którzy nie będą jej za dużo dotykać.

Dziękuję!!!! :)

Posted

no niestety. dzieci ja wymęczyly i tak jak eks wlasciciel mówił, ona dlatego reaguje alergicznie na dotyk. Ale jest piękna i powinna znaleść się osoba, która da jej spokój i chętnie popatrzy sobie na cudną kociczkę:)

Posted

Witka , proszę Cię bardzo o wysłanie zdjęć z dzisiejszej sanny z psami. Zależy mi na tych gdzie widać roześmiane psy no i Wasze buzie. Wyśle je do gazety aby pokazać , że zima w schronisku może być znośna i osobom które nie chciały zgodzić się moje prośby o wolontariat- niech sobie popatrzą !
[email][email protected][/email]

Posted

wczoraj pięc osób dzwoniło do schroniska spytac czy mogą oddac swoje psy. Jedna pani powiedziała, ze przeciez "u Was przy maja tak dobrze" (widziala coś tam w internecie....:roll:). chcialam dlatego zaznaczyc, ze wyszło kilka psów na spacer- i to ich pierwszy spacer tej zimy...A cala reszta z 200 siedzi i marznie. I nie ma szans i tylu wolontariuszy, zeby wyszly wszystkie. Pracownicy i wolontariusze robią co mogą, zeby pomóc psom- co nie oznacza, ze to dobre miejsce dla zwierząt!!! Nie jest- chorują, umierają, zagryzają się.

;) a teraz dobra nowina- poszła do domu Safona:)

Posted

Ostatnio frekwencja dopisuje! :)
Dlatego się udaje zabrać na spacer najliczniejsze boksy. Suczki z 16 jeszcze nigdy nie były na spacerze w tym składzie.
W poniedziałek 12 i 13 była, doczekali się... od wakacji.

Posted

[quote name='Rupak']Tomaszek jest w dwójce? Dzisiaj stał w boksie taki biedny i okropnie smutny. Okropnie wyglądał, aż mi się smutno zrobiło.[/QUOTE]

ach no bo on jest taki smutasek:( był kiedys z banda Korka- ale Korek go gnębił, potem do zeszlego tygodnia w aldazach- z oplem chyba. ale Marek go przyniósł do biura, bo był zmarznięty i smutny. Trzeba na niego bardzo uważac, bo to taki typowy kandydat do zagryzienia. Na biurowego się nie nadaje, bo łazi po schronisku, ma swoje wlasne drogi i wchodzi innym psom w paradę:roll: Dałysmy go do psiarni, zeby bylo cieplej- no i teraz tam jest smutny. On jest zawsze smutny, chyba ze idzie na spacer. a propos ma swój wątek? Vitka zrób mu proszę kilka zdjęc następnym razem. Ogloszę go- może się poszczęści, może ktoś sie nad nim zlituje

Posted

To prawda co piszecie. Tomaszek ma w oczach smutek i nieszcześcia całego świata. Nawet gdyby mu dać kojec najlepszy na świecie on i tak by był smutny bo potrzebuje swojego człowieka, swojego kawałka podłogi przy nodze pana..

Posted

Tomaszka wziełam dzisiaj na mały spacer, ożywił się bardzo,poweselał. On usycha w boksie, od razu zamienia się w kupę nieszczęścia.
W poniedziałkowym Dzienniku Elbląskim na stronie "Ferie" powinna być relacja ze schroniskowej sanny. Nie wiem , które zdjęcia będą zamieszczone.

Posted

wieści od czarnej Iranki z DT u Kordoni: [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]Wszystkie zmiany w pyszczku i na ujściu cewki moczowej zniknęły, zagoiły sie. Jedynie jeszcze leczona jest na ropne zapalenie ucha lewego. Ogólnie kocica jest zdrowa, zjada całe góry jedzenia[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]mam kilka jej zdjęc. jak rozszyfruję archiwum nowego gg to wstawię...[/FONT][/COLOR]
[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]o:)[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]
[IMG]http://images48.fotosik.pl/251/e492f8743fe6108fmed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images43.fotosik.pl/251/162980d1be523e3bmed.jpg[/IMG][IMG]http://images45.fotosik.pl/252/4a915293b8a5c6ffmed.jpg[/IMG]