Vitka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Pani Basiu, nie ma sprawy. Będzie powtórka! :D Quote
Charly Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 uwielbiam Twoje zdjęcia Vitka- mistrzowskie. Rydzyk jest najslodszym psem na swiecie- miodowe cudo. Zrobił dziś pierwsze samodzielne koo na dworze i przy siku nawet podniósł nogę:loveu:Bardzo go kochamy. Vitka z co z białą;)? drapiąca jest? oczy Baski i kotki cuuuuuuuudo Quote
Charly Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 ciekawam co się stanie jak dam to zdjęcie na portel:) [IMG]http://img205.imageshack.us/img205/6108/img3049640x480.jpg[/IMG] Quote
Vitka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Tylko zaznacz, że absolutnie do dzieci. Kicia jest troszkę dziwna... tuli się, a zaraz drapie! Jak ją wyciągnęłyśmy to potem trudno było wsadzić. To pewnie po tym co przeszła. :( Najlepiej, żeby była z osobami starszymi, którzy nie będą jej za dużo dotykać. Dziękuję!!!! :) Quote
Charly Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 no niestety. dzieci ja wymęczyly i tak jak eks wlasciciel mówił, ona dlatego reaguje alergicznie na dotyk. Ale jest piękna i powinna znaleść się osoba, która da jej spokój i chętnie popatrzy sobie na cudną kociczkę:) Quote
basia0607 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Witka , proszę Cię bardzo o wysłanie zdjęć z dzisiejszej sanny z psami. Zależy mi na tych gdzie widać roześmiane psy no i Wasze buzie. Wyśle je do gazety aby pokazać , że zima w schronisku może być znośna i osobom które nie chciały zgodzić się moje prośby o wolontariat- niech sobie popatrzą ! [email][email protected][/email] Quote
Charly Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 wczoraj pięc osób dzwoniło do schroniska spytac czy mogą oddac swoje psy. Jedna pani powiedziała, ze przeciez "u Was przy maja tak dobrze" (widziala coś tam w internecie....:roll:). chcialam dlatego zaznaczyc, ze wyszło kilka psów na spacer- i to ich pierwszy spacer tej zimy...A cala reszta z 200 siedzi i marznie. I nie ma szans i tylu wolontariuszy, zeby wyszly wszystkie. Pracownicy i wolontariusze robią co mogą, zeby pomóc psom- co nie oznacza, ze to dobre miejsce dla zwierząt!!! Nie jest- chorują, umierają, zagryzają się. ;) a teraz dobra nowina- poszła do domu Safona:) Quote
Vitka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ostatnio frekwencja dopisuje! :) Dlatego się udaje zabrać na spacer najliczniejsze boksy. Suczki z 16 jeszcze nigdy nie były na spacerze w tym składzie. W poniedziałek 12 i 13 była, doczekali się... od wakacji. Quote
Vitka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Charly widziałam ogłoszenie na portelu. Szykuj się na lawinę! :D Quote
Rupak Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Tomaszek jest w dwójce? Dzisiaj stał w boksie taki biedny i okropnie smutny. Okropnie wyglądał, aż mi się smutno zrobiło. Quote
Charly Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Rupak']Tomaszek jest w dwójce? Dzisiaj stał w boksie taki biedny i okropnie smutny. Okropnie wyglądał, aż mi się smutno zrobiło.[/QUOTE] ach no bo on jest taki smutasek:( był kiedys z banda Korka- ale Korek go gnębił, potem do zeszlego tygodnia w aldazach- z oplem chyba. ale Marek go przyniósł do biura, bo był zmarznięty i smutny. Trzeba na niego bardzo uważac, bo to taki typowy kandydat do zagryzienia. Na biurowego się nie nadaje, bo łazi po schronisku, ma swoje wlasne drogi i wchodzi innym psom w paradę:roll: Dałysmy go do psiarni, zeby bylo cieplej- no i teraz tam jest smutny. On jest zawsze smutny, chyba ze idzie na spacer. a propos ma swój wątek? Vitka zrób mu proszę kilka zdjęc następnym razem. Ogloszę go- może się poszczęści, może ktoś sie nad nim zlituje Quote
Vitka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Jejku... też go dziś widziałam... :( Kupka nieszczęścia... Zrobię mu jutro. Na spacerkach jest kochany! Ma wątek. Quote
basia0607 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 To prawda co piszecie. Tomaszek ma w oczach smutek i nieszcześcia całego świata. Nawet gdyby mu dać kojec najlepszy na świecie on i tak by był smutny bo potrzebuje swojego człowieka, swojego kawałka podłogi przy nodze pana.. Quote
Rupak Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ktoś może ma link do tematu Tomaszka? ja prosta dziewczyna z bielan nie umiem korzystać z wyszukiwarki. Quote
Vitka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 A w pierwszym poście nie ma? chyba jest ;) Quote
Rupak Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 no tak....faktycznie. Przecież wiem, że jest! :D Quote
Charly Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 są pierwsze telefony i smsy (na które nie odpowiadam;)) o kotkę. zobaczymy co z tego wyjdzie. czuję się trochę jak przekupa teraz;) Quote
basia0607 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Tomaszka wziełam dzisiaj na mały spacer, ożywił się bardzo,poweselał. On usycha w boksie, od razu zamienia się w kupę nieszczęścia. W poniedziałkowym Dzienniku Elbląskim na stronie "Ferie" powinna być relacja ze schroniskowej sanny. Nie wiem , które zdjęcia będą zamieszczone. Quote
Aga3006 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Byle nie moje:evil_lol: Charly ja ci współczuję tych telefonów Quote
Charly Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 ja zaraz usunę mój i zostawię tylko schroniskowy:) a propos zdjęc, wlasnie Twoje najbardziej mi się podoba. a sanki stoją...sprawdzałam;) Quote
Charly Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 wieści od czarnej Iranki z DT u Kordoni: [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]Wszystkie zmiany w pyszczku i na ujściu cewki moczowej zniknęły, zagoiły sie. Jedynie jeszcze leczona jest na ropne zapalenie ucha lewego. Ogólnie kocica jest zdrowa, zjada całe góry jedzenia[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]mam kilka jej zdjęc. jak rozszyfruję archiwum nowego gg to wstawię...[/FONT][/COLOR] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]o:)[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [IMG]http://images48.fotosik.pl/251/e492f8743fe6108fmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images43.fotosik.pl/251/162980d1be523e3bmed.jpg[/IMG][IMG]http://images45.fotosik.pl/252/4a915293b8a5c6ffmed.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts