Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rybc!a']Ostatnio poszedł Ptyś i Afra, później Rottka na DT, teraz wyjdzie chyba Boksia, również na DT, coś się również kroi dla Gucia lub Heli, ale to niepewne..[/quote]

a u nas w e-gu sa wogole jakies tymczasy? niemamy chyba zadnego.. :roll:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Spanielek i maly czarny znow sa na swoim miejscu:roll:. Były na izolatce 2 tygodnie i sa teraz gdzie były wczesniej. Pracownicy absolutnie niepoinformowani. Patrzeli w jakies papiery ostatnio i wciskali mi kity, ze oba juz poszly. szkoda gadac. sa na miejscu od dzis.

Poprosilam moda zeby otworzyl watek spanielka. malemu czarnemu zrobie nowy. jest sliczny, troche warczacy na poczatku, ale piekny i kochany.
wiem teraz przynajmniej kto w tym schronie jest absolutnie niepoinformowany i sciemnia. Wymyslili ze mial chipa ten spaniel i zostal odebrany. szkoda gadac.

Posted

[quote name='Charly']Jest taki jeden. cos kolo 40. zielone oczy. nawet przystojny.Tylko sie glupkowato smieje i nigdy nic nie wie:angryy:.[/quote]

tu na dole to mialo byc

Posted

[quote name='Charly']Spanielek i maly czarny znow sa na swoim miejscu:roll:. Były na izolatce 2 tygodnie i sa teraz gdzie były wczesniej. Pracownicy absolutnie niepoinformowani. Patrzeli w jakies papiery ostatnio i wciskali mi kity, ze oba juz poszly. szkoda gadac. sa na miejscu od dzis.

Poprosilam moda zeby otworzyl watek spanielka. malemu czarnemu zrobie nowy. jest sliczny, troche warczacy na poczatku, ale piekny i kochany.
wiem teraz przynajmniej kto w tym schronie jest absolutnie niepoinformowany i sciemnia. Wymyslili ze mial chipa ten spaniel i zostal odebrany. szkoda gadac.[/quote]

o kurcze...:roll: szkoda..no niestety Ci facei wogole sie nie przejmuja tym co sie dzieje :roll:

Posted

[quote name='Charly']Jest taki jeden. cos kolo 40. zielone oczy. nawet przystojny.Tylko sie glupkowato smieje i nigdy nic nie wie:angryy:.[/quote]
Cóż.. :roll: Wiem który to.. :cool3:

Posted

Mam u siebie sunię ze schroniska. Po czipie doszłysmy do właścicielki.
Kobieta jest z Olsztyna . Sunia demolowala jej mieszkanie, nie pomogło szkolenie. Pani oddała ją na wieś a tamci albo ją wyrzucili albo im zginęła.
Gdy wczoraj byłysmy z wetką odczytać czipa fecet o malo nas nie pobił, rzucil psem w nas . Wezwalam policje. Kobieta jutro chce po psa przyjechać, plakała , powiedziała , że kupi klatke i będzie ją tam zamykac podczas swojej nieobecności.

Posted

w schronie sa 4 szczeniorki. sunie. fajne sa. mam zdjecia ale kabelek mi cos szwankuje, wiec nie wstawie. wstawie je tutaj dla informacji, choc mam nadzieje ze one szybko znajda tam domki. Oprocz tego jest rottek. fajny duzy lagodny i spokojny. Ale tez nie moge wstawic zdjecia

Posted

[quote name='basia0607']Mam u siebie sunię ze schroniska. Po czipie doszłysmy do właścicielki.
Kobieta jest z Olsztyna . Sunia demolowala jej mieszkanie, nie pomogło szkolenie. Pani oddała ją na wieś a tamci albo ją wyrzucili albo im zginęła.
Gdy wczoraj byłysmy z wetką odczytać czipa fecet o malo nas nie pobił, rzucil psem w nas . Wezwalam policje. Kobieta jutro chce po psa przyjechać, plakała , powiedziała , że kupi klatke i będzie ją tam zamykac podczas swojej nieobecności.[/quote]

to mozna powiedziec ze dobre zakonczenia :roll:

a jutro kto jedzie do schronu??

Posted

Kurczę, sunia demolowała mieszkanie.. Kojarzy mi się to z Erą.. Ale Era była biała w brązowe łaty, na dodatek nie była chipowana w schronisku, więc chyba mogę być spokojna..

Posted

Dzisiaj w schronisku było bardzo miło. Pogoda nam sprzyjała, było około 20 stopni.
Mamy 4 piękne szczeniaczki do adopcji-suczki. 3 są z jednego miotu, jedna prawdopodobnie nie.

Oprócz tego, Kelly urodziła, niestety szczeniąt nie widziałam, ponieważ są za małe na to, żeby wychodzić z budy. Dzielna mamusia dostała dzisiaj w nagrodę prasowaną,dużą kość, którą miał dostać owczarek kaukaski Alan, jednak gdy podeszłam i pokazałam mu ją, wpadł w taką furię i rzucił się na kraty uderzając się z całej siły w głowę. Nie chciałam, by sobie coś zrobił, więc szybko odeszłam.

Mamy też pięknego, starego collie-samca, rottweilera, cocker spaniela, amstaffa.

Hela, Soja (która czeka na założenie wątku), Kłapousia zostały przeniesione do nieszczęśliwego boksu nr 18. Najbardziej martwię się o Helę, jest bardzo mizerna, a w 18 o jedzenie trzeba walczyć.

Dzisiaj Hexa podbiegła do mnie i bardzo się cieszyła. Maks (amstaff), cocker spaniel i jego kolega po wypadku-Spajk-któremu założę dzisiaj wątek-dostali przysmaki.

4 szczeniorkom dałam 3 zabawki, gumową piszczałkę, piłeczkę kauczukową i pluszową myszkę.

Widziałam zza okna 4 malutkie kocięta- jedno całe białe, drugie białe z łatami i chyba bure. Są śliczne i chyba nadal ślepe ! Matki przy nich nie było, za to na wybiegu dwa dorosłe koty- i nie wiem, która to matka.

Posted

Te dwa białe i bury to są te których mi nie chciano wydać 3h po zabraniu ich z podwórka! Chociaż mówiłam, że są teoretycznie moje... ich matka jest cała biała... kotki mają otwarte oczka :loveu: