Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie śmiej się:angryy:
Filmik jest SłŁitaŚśśnYy. Pani Basia pięknie wyszła tylko ten ,,operator kamery'' tak nią majta na wszystkie strony świata, że chyba nawet ja bym go lepiej nagrała:evil_lol:

Posted

Panom a telewizji zamarzały ręce tak jak nam. Gołębie do kasacji bo mają "kręćka ". Pies nie przypięty do muru bo ma palik. Sukę onkę schował do przyczepy ale ją też zabierzemy. Dodam, że gołębie są zdrowe ! Różne rasy , niektóre drogie. Zastanawiam sie tylko ile zwierząt padło w mrozy i jak je przeżyły. Suka musiała karmić małe bo ma świerzo wyciagnięte sutki.
Po co on ją zabiera do przyczepy-zastanowiłam sie nad tym !

Posted

skoro drogie golebie, i pies owczarka ciekawi mnie skad on je ma;/
chcoiaz nie brakuje ludzi oddajacych w dobre rece
dobrze nagrali ten filmik
biedne zwierzeta

Posted

Te gołębie nie wyglądają jakby miały ,,kręćka'' kto tak powiedział. Te gęsi to masakra jakaś, jak one przeżyły w te mrozy?! A suka to chyba wiadomo dlaczego ja zabiera do przyczepy :angryy:

Posted

AgaMasel napisał(a):
Te gołębie nie wyglądają jakby miały ,,kręćka'' kto tak powiedział. Te gęsi to masakra jakaś, jak one przeżyły w te mrozy?! A suka to chyba wiadomo dlaczego ja zabiera do przyczepy :angryy:

Aga!!! dokladnie to samo pomyslalam. bylysmy tam dziś raz jescze, ale faceta nie było, a przyczepa zamknięta. nie moglysmy się więc wlamać, ale dokladnie to samo pomyslalam. jutro trzeba tam znowu jechać.

Posted

A ten pies z łańcucha to był pies czy suka? Zabraliście mu tylko psa a sukę zostawiliście czy jak? Dlaczego? Wiadomo dlaczego pan tak protestował przed zabraniem psa, wiadomo z samą suka bez psa ,,byznes'' się nie kręci.
Edit: Ale mi jednak tego faceta w sumie to nawet szkoda, w przyczepie musi mieszkać i w ogóle. Może ja mam za dobre serce...

Posted

Ziemia jest jego, był tam budynek mieszkalny i gospodarczy ale pan doprowadził to do ruiny a teraz nie ma gdzie mieszkać .Mnie takich ludzi nie szkoda, kiedyś pracowałam w instytucji, której klientami byli ludzie z filetowymi twarzami. Mają swój sposób na życie i swoją filozofię. Pomagałam jednej dziewczynie 2 lata aż pewnego razu złapałam ją na kradzieży w chwili gdzie wyszłam do sklepu aby zrobić dla niej zakupy.

Posted

Zabralismy psa i sukę , jedną suke schował w budzie. Byłam tam-szkoda gadać ! Syf. On bardzo klamie. Suka miała wyciagnięte sutki od szczeniaków a on mowil, że podusiła po porodzie wszystkie.Kłamał, że gołebie dostal od znajomego ale jak chciałam z nim tam iśc to zmienił zdanie.Powiedział ,że ma nagotowane dla psów jedzenie, kazałam pokazać-nie bylo. Psy były karmione gołębiami, ktore przylatywałe do elewatora ze zbożem..

Posted

Charly napisał(a):
Luna juz po zabiegu- jest trochę oszołomiona. lezy u nas w biurze na kołdrze- i nie bardzo rozumie co się dzieje- ale podoba jej sie chyba, bo kiedy wychodziłam połozyła się wygodnie i zasnęła:)

Lunka jest kochana i bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem. Niech jej się powodzi w nowym domku! :)

Posted

Ziemia jest jego, był tam budynek mieszkalny i gospodarczy ale pan doprowadził to do ruiny a teraz nie ma gdzie mieszkać

No to rzeczywiście nie ma go co żałować. Myślałam ,ze on taki biedny porostu... Sam sie do takiego stanu doprowadził to niech nie narzeka

Ale Lunie się poszczeciło. No to ludzie teraz będą mieli wesoło tyle psów^^Mogli jeszcze Elę wziąć:diabloti:

Posted

miejsca to mają sporo- ale wiesz- to trzeba jeszcze wszystko jakos zapakowac. przyszła właścicielka dzwoni codziennie i wypytuje o stan sunieczek, o stan sterylek i czy na pewno w poniedziałek będą "spakowane" i gotowe do drogi (mnie akurat nie będzie w poniedziałek- trochę szkoda). wszystko już jest dla nich zakupione i przygotowane; ubranka po sterylkach, kagańce na droge, smyczki i obroże. wszystko czeka na nasze dziewczyny

też uważam, że mogli wziąść jeszcze Elę i Szczotę:diabloti::evil_lol:

Posted

tak. mówiłam ten pani, ze chętnie podzielimy sie naszymi psami. tak pół na pół:)

Niko nie może iść, jest (w moich oczach) cudownym, wspanialym, czułym, najnajnaj psem, ale on sam rządzi się wszędzie- samców nie akceptuje raczej wcale. Siedzi teraz w 17- zamienił się miejscem z Raffim, który nie radził sobie z sukami w 17, schował się za budami i nie wychodził przez kilka dni... Parę dni wczesniej był tam Dragon i zeszmaconego musiałysmy wyciąnąć.. .Niko wszedl do 17, obsikal drewniany "maszt"z każdej strony i od dzis też rządzi...taki sobie Niko.

aaa najważniejsze- Grubcio jest zarezerwowany. dzieki ogloszeniom Hop w metro. Pojedzie do Smęcin Granicznych- to jest za Tczewem. Wykastrujemy go we wtorek i w sobotę jedzie do domu:)

Posted

tak. mówiłam tej pani, ze chętnie podzielimy sie naszymi psami. tak pół na pół:)

Niko nie może mieszkac z innymi samcami:roll:, jest (w moich oczach) cudownym, wspanialym, czułym, najnajnaj psem, ale on rządzi się wszędzie- samców nie akceptuje raczej wcale. Siedzi teraz w 17- zamienił się miejscem z Raffim, który nie radził sobie tam z sukami, chował za budami i nie wychodził przez kilka dni... Parę dni wczesniej był tam Dragon i zeszmaconego musiałysmy wyciąnąć.. Niko wszedl do 17, obsikal drewniany "maszt"z każdej strony i od dzis też rządzi...taki sobie Niko.

aaa najważniejsze- Grubcio jest zarezerwowany. dzieki ogloszeniom Hop w metro. Pojedzie do Smęcin Granicznych- to jest za Tczewem. Wykastrujemy go we wtorek i w sobotę jedzie do domu:)

Posted

Charly napisał(a):

Ha, wspaniała wiadomość! Kolejna parówa idzie do domu. Jednak są wielbiciele parówek na tym świecie.