Avaloth Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 o to super :loveu: ostatnio chyba dużo bid od was wychodzi? mam nadzieję że równie dużo nie przychodzi..:roll: Quote
Vitka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ale poczekaj... uświadomiłam sobie, że mamy w schronisku dużo Maksów... mówimy o tym samym?:roll: Quote
gops Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='chester07']a co ze spanielem Maksem?[/quote] [quote name='Vitka']Ale poczekaj... uświadomiłam sobie, że mamy w schronisku dużo Maksów... mówimy o tym samym?:roll:[/quote] mowi o tym starszym spanielu ;) Quote
Avaloth Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Vitka']Ale poczekaj... uświadomiłam sobie, że mamy w schronisku dużo Maksów... mówimy o tym samym?:roll:[/quote] no macie amstafa, boksera i spaniela :evil_lol: ja mówię o rudym spanielu ^^ Quote
Avaloth Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 o to super ;) piszcie jak coś nowego :lol: a wie ktoś co z sprawą Kropki ? o Hektora? Quote
Gonitwa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Kropka nadal siedzi w schronisku, za Hektorem się nie rozglądałam szczerze mówiąc... Quote
Rybc!a Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='chester07']no macie amstafa, boksera i spaniela :evil_lol: ja mówię o rudym spanielu ^^[/quote] Amstaffa Maksa już w schronisku nie ma, a przynajmniej go dziś nie widziałam. Bokser nadal jest, a spaniel znalazł dom i nazywa się Paco. :lol: [quote name='Gonitwa']Kropka nadal siedzi w schronisku, za Hektorem się nie rozglądałam szczerze mówiąc...[/quote] Dlaczego nie mówisz mi, kiedy jedziesz do schroniska..? Chętnie wybrałabym się tam z tobą. Hektor nadal jest, a pani nie zaadoptuje pieska dopóki nie przyjedzie z wycieczki, którą w niespodziance ofiarował jej mąż (dlatego tak zwlekał z adopcją psa). Adopcja dwóch psów (do domu i Hektor do firmy, jeśli do tej pory domu nie znajdzie) odbędzie się dopiero w połowie lub pod koniec lipca. Co do aktualności. Brodawka (amstaff) po raz 3 w schronisku. I znowu ryczałam. Ryczałam jak zniknął. Bo miałam przeczucie że to zły dom. I miałam dobre przeczucie. Niestety. A teraz ryczę bo wiem co przeżywa ten pies. On jest mi taki bliski. :-( Quote
Gonitwa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 I ciągle ma te brodawki.. jest cudowny, taki "napakowany" przyciąga uwagę swoją urodą... Quote
Avaloth Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 biedak :-( gdzieś chyba widziałam że Beki poszła do domu, tak ? i ktoś jeszcze? Quote
bellatriks Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Czy ta suczka ciągle jest w schronie? :-( [url]http://img232.imageshack.us/img232/1517/szczeniorkack0.jpg[/url] Quote
Rybc!a Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='bellatriks']Czy ta suczka ciągle jest w schronie? :-( [url]http://img232.imageshack.us/img232/1517/szczeniorkack0.jpg[/url][/QUOTE] Nie, została zaadoptowana . Quote
bellatriks Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Rybc!a']Nie, została zaadoptowana .[/quote] Super, dzięki bardzo za informację ;) Quote
Gonitwa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ale pogoda, nie ma co. Raz gorąco, teraz znowu burza... a biedaczki w schroniskach... Podniosę zatem.. Quote
Avaloth Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 z Kropką dalej się nie wyjaśniło ? podrzucam :) Quote
Rybc!a Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='Isia & Chester']z Kropką dalej się nie wyjaśniło ? podrzucam :)[/QUOTE] Tak jak napisałam, sprawa wyjaśni się dopiero w połowie lub pod koniec lipca. Zmiany na 1 stronie ;) Quote
Rybc!a Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Dodałam nowe wątki: Pestka, Mioduś, Zula, Zuza, Tycia, Kasia i Soja. :) Byłabym wdzięczna za ogłoszenia. Quote
Rybc!a Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Hop w górę, a przy okazji: [COLOR=SeaGreen]Usunięte/Spam[/COLOR] [U][URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112710"][/URL][/U] Quote
Gonitwa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Aniu przenieś proszę Emi ze "szczęśliwych zakończeń", bo wiesz przecież że nie jest szczęśliwe, suczka prawdopodobnie od wczoraj [B]jest w schronisku w Olsztynie.[/B] Quote
hop! Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='Gonitwa']Aniu przenieś proszę Emi ze "szczęśliwych zakończeń", bo wiesz przecież że nie jest szczęśliwe, suczka prawdopodobnie od wczoraj [B]jest w schronisku w Olsztynie.[/B][/quote] Prawdopodobnie? A kto wie na pewno co się dzieje z suczką? Może patch75? Podobno było lepiej i Emi miała zostać... [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67222&page=43[/URL] Quote
Rybc!a Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Rzeczywiście, było lepiej . Kilka dni temu dowiedziałam się o trudnościach związanych z wyciem i niszczeniem. Przeprowadziłam z rodziną wiele rozmów na temat Emi, kennel klatki, szukania jej nowego lokum i oddawania do schroniska, oraz o tym, jak bardzo ucierpi jej psychika . Czekam teraz na Wioletę i spytam, na czym stoi sprawa. Jeśli suka rzeczywiście jest w schronisku w Olsztynie, bardzo się zawiodę, dlatego, że tłumaczyłam, że lepsza będzie kenel, chociaż to do rodziny nie docierało . Quote
Recommended Posts