Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chester07']a co ze spanielem Maksem?[/quote]

[quote name='Vitka']Ale poczekaj... uświadomiłam sobie, że mamy w schronisku dużo Maksów... mówimy o tym samym?:roll:[/quote]

mowi o tym starszym spanielu ;)

Posted

[quote name='Vitka']Ale poczekaj... uświadomiłam sobie, że mamy w schronisku dużo Maksów... mówimy o tym samym?:roll:[/quote]
no macie amstafa, boksera i spaniela :evil_lol: ja mówię o rudym spanielu ^^

Posted

[quote name='chester07']no macie amstafa, boksera i spaniela :evil_lol: ja mówię o rudym spanielu ^^[/quote]
Amstaffa Maksa już w schronisku nie ma, a przynajmniej go dziś nie widziałam. Bokser nadal jest, a spaniel znalazł dom i nazywa się Paco. :lol:

[quote name='Gonitwa']Kropka nadal siedzi w schronisku, za Hektorem się nie rozglądałam szczerze mówiąc...[/quote]
Dlaczego nie mówisz mi, kiedy jedziesz do schroniska..? Chętnie wybrałabym się tam z tobą.

Hektor nadal jest, a pani nie zaadoptuje pieska dopóki nie przyjedzie z wycieczki, którą w niespodziance ofiarował jej mąż (dlatego tak zwlekał z adopcją psa).
Adopcja dwóch psów (do domu i Hektor do firmy, jeśli do tej pory domu nie znajdzie) odbędzie się dopiero w połowie lub pod koniec lipca.

Co do aktualności.
Brodawka (amstaff) po raz 3 w schronisku.
I znowu ryczałam.
Ryczałam jak zniknął. Bo miałam przeczucie że to zły dom. I miałam dobre przeczucie. Niestety. A teraz ryczę bo wiem co przeżywa ten pies.
On jest mi taki bliski. :-(

Posted

[quote name='bellatriks']Czy ta suczka ciągle jest w schronie? :-(
[url]http://img232.imageshack.us/img232/1517/szczeniorkack0.jpg[/url][/QUOTE]
Nie, została zaadoptowana .

Posted

[quote name='Isia & Chester']z Kropką dalej się nie wyjaśniło ?
podrzucam :)[/QUOTE]
Tak jak napisałam, sprawa wyjaśni się dopiero w połowie lub pod koniec lipca.

Zmiany na 1 stronie ;)

Posted

Aniu przenieś proszę Emi ze "szczęśliwych zakończeń", bo wiesz przecież że nie jest szczęśliwe, suczka prawdopodobnie od wczoraj [B]jest w schronisku w Olsztynie.[/B]

Posted

[quote name='Gonitwa']Aniu przenieś proszę Emi ze "szczęśliwych zakończeń", bo wiesz przecież że nie jest szczęśliwe, suczka prawdopodobnie od wczoraj [B]jest w schronisku w Olsztynie.[/B][/quote]
Prawdopodobnie? A kto wie na pewno co się dzieje z suczką? Może patch75?
Podobno było lepiej i Emi miała zostać...
[URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67222&page=43[/URL]

Posted

Rzeczywiście, było lepiej . Kilka dni temu dowiedziałam się o trudnościach związanych z wyciem i niszczeniem. Przeprowadziłam z rodziną wiele rozmów na temat Emi, kennel klatki, szukania jej nowego lokum i oddawania do schroniska, oraz o tym, jak bardzo ucierpi jej psychika . Czekam teraz na Wioletę i spytam, na czym stoi sprawa.
Jeśli suka rzeczywiście jest w schronisku w Olsztynie, bardzo się zawiodę, dlatego, że tłumaczyłam, że lepsza będzie kenel, chociaż to do rodziny nie docierało .